186

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 235:А колкото до тебе, ти ако виждаше поне колкото дядо Йоцо, щеше да си цар сред слепите (т'ролове). Като нямаш какво смислено да напишеш, поне си трай.

185

ognyanz

преди 5 години

До "До ognyanz": Е, щом трябва да се напише нещо негативно за Русия, се проявява голяма изобретателност. Русия, видите ли, се развивала само в тази сфера (ракетите), защото изоставала във всички други сфери така, че даже не можели да видят първия.Някой вижда ли някаква логика тук. Значи, ако ние започнем да произвеждаме ракети, (само да си представим) щяхме да изоставаме за всичко друго.Абе драги, производството на ракети на това ниво не е шир потреба, а иска високи технологии в много области.

184

До ognyanz

преди 5 години

Русия може да изпревари САЩ единствено в ракетите ,защото Русия само в тази сфера се развива,понеже руснаците са нясно ,че по всякакъв друг критерии изостават с десетилетия.В други сфери руснаците не само изостават ами вече немогат и да видят първия.Русия е държава без каквито и да било парични средства и без нужното технологично развитие.Та те руснаците още незнаят стелт-а как работи ,че дори и един автомобил незнаят как да направят ,тръгнали със САЩ да се гонят за въоръжаване ?? Това е СССР 2

183

Мухаха

преди 5 години

Всъщност, въоръжаването и разработките на нови оръжия НИКОГА не са спирали. Просто докато този договор беше в сила и се спазваше опитите с ново оръжие и превъоръжаването ставаха малко по-скрито .

182

Анонимен

преди 5 години

НАДПРЕВАРА В РАЗЪОРЪЖАВАНЕ ? БОЖЕ !!!!!

181

ПроСоТо

преди 5 години

м/у другото,заглавието на статията кърти!

180

ognyanz

преди 5 години

Тръмп както винаги не признава никакви международни договори, ако счита, че може да се спазари за по-добри за САЩ условия. Дали ще може, ще видим. С някои от най-новите си разработки на оръжия Русия вече изпреварва САЩ. Но пазарлъкът за нови договори предстои.

179

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОСАЩ досега не са нарушавали договор, казваш? А не бяха ли обещали да не разширяват НАТО на изток? А по силата на кои договори разориха толкова държави? Впрочем за последния въпрос може би не съм прав. Няма договори, просто така искаха.

178

ПроСоТо

преди 5 години

До Сата НАТОабе и "Дете в трети клас може да ги обори",само дето..ТИ не можеш!...Не си стигнал до трети?................И виж какво,насе_комо:-"ПроСоТо" нито е "манипулатор",нито "проруски елемент"!!!"ПроСоТо" е с "Ай-кю" 139!!!!!!!!..За това просто ВИЖДА как стоят нещата!НИТО ЗАЩИТАВАМ,НИТО ОБВИНЯВАМ когото и да било!!!ПРОСТО ОТБЕЛЯЗВАМ,второкласнико!!!

177

Сата НАТО

преди 5 години

Много си далече от реалността, Про Стако руски, а и като манипулатор си слаб. Плоски тези и елементарни кьрфишечета. И дете в трети клас може да ги обори.

176

ПроСоТо

преди 5 години

а "договора" за сащ има три клаузи:-1..Самолетоносачи.-2..Крилати ракети.3..Сухиопътна инвазия.ТОВА са "договорните отношения" на краварите със света!!!!..О,забравих и точка 4:-"Санкции до дупка!"..

175

ПроСоТо

преди 5 години

До Сата НАТОголем "спец" си,нема две мнения....Но за всеки случай,ако вденеш де..:-АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ДОГОВОРИ СЕ СКЛЮЧВАТ,ЗА ДА БЪДАТ СПАЗВАНИ!!!!!! За това са и договори,а не.."една жена на пазара казала нещо"..Нарушението,или оттеглянето от вече подписан договор си е НАРУШЕНИЕ,предвидено във всеки Наказателен Кодекс на ВСИЧКИ страни!!!!!!!В такъв случай се прилага законодателството на страната,в която договора е нарушен!!!А вица ,който ни пробутваш,е за моло_умници!"договора" за сащ

174

Скептик

преди 5 години

Поклонниците на Яхве и Маммона нещо са в паника. Новият световен ред иска не само думи, а дела. Хайде, пушки на рамо и при Прасенко и при Натаняху, да покажете колко сте велики.

173

Сата НАТО

преди 5 години

Какви ги дрънкаш бе, Про Стак руски, договорите си имат клауза за прекратяване, това да не ти е католически брак доживот. Прекратяването на договорни отношения е нормална процедура, съгласувана, описана и одобрена с подпис от страните. Щатите досега договор не са нарушавали, за разлика от *** във всичките и амплоа.

172

ПроСоТо

преди 5 години

макар че виждащия "Чашата наполовина пълна",би могъл да храни некаква надежда....Защото знаете:-"За да се оправи едно нещо,то трябва тотално да се обърка"..За съжаление,в тоя случай "тоталното объркване" може да струва изключително скъпо на вида "Хомо Сапиенс"....но,"Дум спиро-сперо"....

171

ПроСоТо

преди 5 години

изобщо, с по-прости думи казано,светът упорито се приближава до....................И "анонимен",НАРУШЕНИЕТО на догово СИ Е НАРУШЕНИЕ,независимо дали "предупреждаваш" контрагента за това!!ПРОСТО ГО НАРУШАВАШ!!....със ,или без предупреждение,нарушението си е нарушение!..........Ако "Василев" реши да ти резне гаванката,но преди това те предупреди,ти предполагам ще го оневиниш,защото.."Видите ли,той *** предупреди"...

170

Анонимен

преди 5 години

Да припомням ли как тази година САЩ излязоха от договора с Иран за ядрената сделка.-И как излязоха?Както нормално се излиза от договор - с предупреждение. Това е нормална практика, не е нарушение. Нарушение е да си в договор и тайно да го нарушаваш, както прави ***.

169

Анонимен

преди 5 години

210 е някакъв русофил

168

осведомен

преди 5 години

До АнонименУраааааааааааааааааааа заспал съм отвит

167

Анонимен

преди 5 години

Че да си продължат с изследванията кой и какво им пречи след кат ракетата в научните граждански разработки е замислена и създадена да се ползва за извън земни научни цели,даже не против извънземните дет ги описват и рисуват как подвижни скелети сякаш нищо не е яли или ако яли то си е от тяхното заради енергията си да са енергични за дълго време докат им продължат изследванията без да досаждат да се ояждат кат и те летят в екипажи,някой да ги е попитал от кои са,че летят в групи сформирани заедно