106

Анонимен

преди 5 години

До 144Като гледам картата - нерде раССия, нерде Балканите? Къв ч-еп дири раССия тук, че и се меси и тук и там, политики определя и т.н...Гледайки това гигантско, галактическо петно в Евразия, изхождайки от чисто физичните закони виждам, че то няма как да се удържи цяло без все по нарастващи вътрешни напрежения в конструкцията, които в един момент ще доведат до пукнатини, по чисто естествен път, без външно прилагане на какво и да е сила...под собствената си тежест ще настъпи напукване...

105

V

преди 5 години

Руснаците не гледат толкова много към България .Те си напазаруваха черноморието щото се продаваме евтино .Не смятам че Русия чак толкова се интересува от нас .Просто телевизорите ни лънготят .А томаховките не са точно ракета .Те са по скоро радиооправляем реактивен самолет с Джи пи ес управление .Морално остарял бавен и с малка глава .Има възможност и за навигация по ланшафта ,ама в Сирия ги заглушиха и имаха малко попадения с огромни инвестиции ;)

104

ТHE Патриот

преди 5 години

Израел и Фащ са пряка и директна заплаха за човешката цивилизация!

103

Анонимен

преди 5 години

Руснаците така и не научиха урока, че ракети не се ядат. Чакат ги още много гладни години горките...

102

ТHE Патриот

преди 5 години

Израел и фащ са пря

101

ТHE Патриот

преди 5 години

Израел и фащ са пря

100

Анонимен

преди 5 години

До V 138.Нямам нищо против и всеки ще приветсва това - раСсия да се разкара от Балканите веднъж за винаги! тя е северна страна, и като такава да си се "сгъстява" там със северните страни, вкл. и с германия ако ще, но да ни овободи от задушаващото си 140 г присъствие. Така или иначе - тук, на Балканите, никой не я ще, сама си ръга гагата тук и сама предизвиква негативизма към себе си! Даже и сърбите не съм сигурен, че чак толкова я искат тая раССия!

99

Обяснител

преди 5 години

Кой ще изяде дървото от надпреварата във въоръжаването го знаем много добре! Виждали сме го вече:):):)Не мога да разбера само, защо Путин не използва мандата на Тръмп който му подава и морков и тояга , за да избере Путин моркова и си оправи поне малко руската ***?Накрая Путин хем ще изруча жабетата хем ще отнесе дървото!

98

Анонимен

преди 5 години

До WTFА организаторите ще гледат на последния ред - на сигурно и топло с целите си семейства.-вярно е !

97

V

преди 5 години

То и сега върви война но с икономически средства .Според мен Путин сгреши с турски поток. Трябваше да направи северен и да спре газа на юг .Щеше да компенсира с продажба на торове .За кво да даваш евтин газ като може да даваш направо готов продукт ;) И тогава българопетеците дето гласуват за герб и бсп ще си пукнат от студ и глад ;) Така Русия щеше да се възползва от субсидиите в зърнопроизводството ;)Русия трябва да натиска повече .Още има болни хора дето гласуват за герб и бсп

96

Анонимен

преди 5 години

До 133 (продължение)Въпреки, че Черно море се покрива от Крим (наистина - стратегически важна точка, която в момента е във функцията "самолетоносач", все пак един комплексен удар едновременно от Румъния, България, Турция от сушата съпроводен с "град" от томахавки от Средиземно море и Норвежко море, не е за пренебрегване))

95

WTF

преди 5 години

Абе каквото и да си говорим, има много заинтересовани от нова война, за която ще плащат обикновените хора, като при всяка война. А организаторите ще гледат на последния ред - на сигурно и топло с целите си семейства.

94

юбералес

преди 5 години

До АнонименС добър флот можеш да ''покриеш'' целия свят с крилати ракети с малък обсег, без да е нужно да ''влизаш'' в която и да било държава.

93

Анонимен

преди 5 години

Рейгън беше казал че ще накара руснаците да ядат ракети и си изпълни обещанието. Скоро ще станем свидетели отново на ядене на ракети от крепостниците. Авнгарда ще им се услади много Ще го използват вместо десерт.

92

Анонимен

преди 5 години

До 129Договора за ракетите със среден обсег е пълна отживелица.--От изток, моретата около Аляска и Китай - всичко е покрито.Черно море го покриха са анексията, тя затова беше и направенаКаспийско - не ставаБалтийско море - не става, покрито е от КалининградОстава за "средните" ракети 5000 км- Норвежско море, Средиземно море (то затуй влязоха в Сирия) - зад гръцките острови, както и вътрешната част между Италия и Албания, Украйна -по суша и Грузия - по суша. Всичко друго е покрито!))

91

Мда

преди 5 години

Всичко опира до това,желае ли Европа да умре за оцеляването и просперитета на Америка.Навремето в Западна Европа осъзнаха,че са сигурни жертви на войната САЩ-Русия и с мощни протести принудиха американците да подпишат договора.Сега е друго-евро-джендърите просто не съзнават опасността,а и в Източна Европа има няколко страни кандидати за посмъртна слава....

90

Анонимен

преди 5 години

"Авангард" е без аналог и мачка всичко, какво стана със супер-дупер многотрилионния военен бюджет на натовските мишки, които в момента пълнят гащите и кършат нервно пръсти?

89

Анонимен

преди 5 години

Договора за ракетите със среден обсег е пълна отживелица. Ако трябва да има такъв договор, то страни по него трабва да са и Израел, Иран, Япония, Китай, Северна Корея, Европейски Съюз... И да важи за всички с еднаква сила.

88

Анонимен

преди 5 години

BEZ METALI I URAN USA S KVO SCHTESE NADPREVQRVQ S PRYDNQ RAKETI KORABI I SAMOLETI NESE STROQT AAXAAXAAX

87

До 103 пехотинец

преди 5 години

Много работят в ФАЩ ама безсмислено. Видяхме ги още веднъж как се изнасят с подвити Опашки от Сирия където причиниха небивала смърт и мизирия. Хвърляха бомби, избиха сумати народ, деца. Да не говорим че вече забравиха за съюзниците си от Окрайна плюха си на петите и дим да ги няма. Даже и оправдание забравиха да Измислят