359

Анонимен

преди 5 години

И тоя се прави на ощипана девица... Поименно ли ги искаш или с ЕГН?

358

Мопс

преди 5 години

Е как кой?80% от населението,дори жени в кухните и деца в яслите биха ти отговорили как ББ е неразривно свързан с САЩ заради бъдещето не дъщеря си,а ЦЦ е още по-зависим заради бъдещето на потомството си назначавано на престижни местоработи в замяна на слугинажа му, а ти драги Каракачанов си най-зависим заради Паспорт-гейт по който няма да те пипнат ако се съгласяваш със схемите им.

357

Селски бизнесмен

преди 5 години

F16 са по-добрия избор!Абе, като се огледам в тоя форум доста разбирачи. Хахахах да му на *** политика, футбол, самолети. От всичко разбира...прочел е в интернет. Добре че тия неща не зависят от форумни разбирачи!

356

Мандела ЮАР

преди 5 години

Срам,срам и пак срам! Какви бяха приказките от Цветанов срещу "лобизма" на президента за Грипните и невероятното нахалство в изказваниа на министър председателя и военния министър за Ф 16. Боже в каква държава живеем и как ни пилеят парите ни новоизлюпените простаци! А ние си мълчим все едно,че не ни засяга. От идиотските статии оставам с впечатлението,че Швеция ни е враг!?

355

Росен Плевналиев

преди 5 години

Цецо, ами аз от кога още казвам, ме Ф16 са най добрия избор за България. Аз поне ги разбирам тия работи, за разлика от сегашния президент.

354

Цецо Костинбродски

преди 5 години

Каракачан, да ти напомням ли , защо ходя на молитвена закуска в САЩ....?

353

Македонец

преди 5 години

До нямат мира 373Да бе, Ф 16 ще изпържи вълната, откъдето си се пръкнал...............

352

Анонимен

преди 5 години

ШКЕМБЕ-ПАТРИОТЪТ пита "кой е лобиста". Изглежда, че е със завързани очи и запушени уши. Освен това не е чувал и поговорката "приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари".

351

Патриот

преди 5 години

Благодарим ти, Войводо. България се гордее с теб. Никога през историята си не сме били по-защитени от днес. Ти върна величието и духа на българската войска.

350

Анонимен

преди 5 години

Партньорско ли е да има визов режим точно с пратньора, партньорско ли е твои граждани да ги искат там като престъпници за има няма нищо, партньорско ли е вместо да ти подарят техника да те накарат да си нарежеш ракетите... Ако ще си плащаме един на друг, защо базите са безплатни...

349

кой

преди 5 години

Нов самолет Ф35А е над 98 милиона долара(170 милиона лева). А ние ще купуваме Ф16 от 70-те годинини на ХХ век за 225 милиона лева. Това не е правителствено решение, а изпълнение на заповедта на задокеанския старши

348

бързате да краднете

преди 5 години

Логично е при сключване на сделка за Милиарди да дадеш капаро при поръчката ,А цялата сума при Получаване !!!Ама вие бързате да се награбите сега и затова плащате всичко сега ,тоест народа плаща ,а вие гнйетете пачки у свинските си гуше

347

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов пита открито Радев: Кой е лобистът за F-16? Кой?Радев отговаря: Лобиста е Деси.

346

ЖОРО

преди 5 години

А бе ти не си никакъв ПАТРИОТ, ти просто си една МИЖИТУРКА.

345

Фартинг Кара

преди 5 години

Всеки грухопръцкихник е или е клъст или е реди дагяеботелятКалориите збрани в това тяло са достатъчни да изстрелят и долетят некоя ракета клас СС800 където собствените му ракетобиологичби пропан-бутанени фракции могат да нанесат проблеми на противниците от задушаване до мощна фартинг експлозия

344

АНОНИМЕН

преди 5 години

А бе тоя Каракачанов най напред да отиде да изкара казарма и тогава да дава акъли за самолети.

343

Анонимен

преди 5 години

Защо се излага дебелия? Нали Цвък, още кога беше в САЩ, заяви че ще се вземе "политическо" решение за самолетите! Тоя пак не е в час! Говори за "стратегически" партньор, забравяйки че Швеция е член на ЕС - по стратегически от това...Освен това, купува самолети съществуващи само на хартия, които може и да се появят, ама може и - не!И последно - дебелия даже не е бил войник (скатавка), обаче спори с пилот-генерал и натовски офицер!

342

Анонимен

преди 5 години

Никой ли не разбира, че не става въпрос за пари. Ако бъде купен Ф16 ставаме тотално зависими от САЩ. Целта е създаването на проект Триморие. Прочетете малко, ограмотете се. Основната му цел е отслабване на Германия за сметка на Полша. Балканите и Прибалтика са само инструменти. САЩ са приготвили 100 млрд. за целта. Минаваме в сферата на влияние на Полша.

341

нямат мира

преди 5 години

Ф16 ще изпържи болшевишките мозъци на рублофилите

340

Радев е натъжен

преди 5 години

Грипен Радев е много ядосан, защото избраха F16 и не можа да си направи далаверката с грипените.