339

Аз

преди 5 години

Народеееееее!!!!! Няма ли кой да ги спре тези? 1л5 милиона лева за спортна зала на Раева! Пир по време на чума!!!

338

До 369

преди 5 години

Чудим се на акъла на такива като теб,които защитават корупцията по високите етажи на властта,слугинажа на същите,липсата на достойнство и чест и на патриотизъм също.Изглежда си един от тях или сивото ти вещество е доста гладко.

337

Какво се чудите ?

преди 5 години

F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да се разбере това...

336

До Каракачанов

преди 5 години

Истината е, че ние ни трябва нито СААБ, нито Ф..., нито дори МиГ... или Су.... При1ината е, че никой, абсолютно никой в днешно време не е готов да си даде живота за България. А ако стане напечено политиците и генералите ще разберат преди свички останали и ще избягат от България, преди да е започнала патакламата. А за тия, които ще останем тука няма да има никакво значение, дали ще имаме С700 или Ф335, е без значение, защото няма да има някой, който да знае да борави с тях.

335

Анонимен

преди 5 години

F-16 е по-добрият самолет.F-16 е по-скъпият самолет.F-16 е по-бавният за доставка самолет.Gripen е по-добрата оферта чисто икономически.И в двата случая "погрома" не е такъв, какъвто български филмирани маси си представят. От 1 месец всеки тука стана авиоинженер.

334

1

преди 5 години

Шведите дават по-големи комисионни нали агент Иван

333

Анонимен

преди 5 години

Унизително е да си гражданин на тази държава, щом управляващите правят всички на ***. Шведската оферта е с пъти по-добра. Какво като шведите не са в НАТО.

332

Ха-ха

преди 5 години

Видяхме напоследък,че пада и стара руска и нова западна техника,т.е. проблемът не е в машините!От което следва,че е по-добре да вземем евтиния вариант,лесен за поддръжка или най-добре НИЩО да не вземаме...С тия 8бр. Ф-16 така ще уплашим Турция с нейните над 200,че стой,та гледай!А а за война с Русия могат да говорят само ментално увредените.

331

Анонимен

преди 5 години

Е как кой-ти,цоко и боко.

330

Анонимен

преди 5 години

Каракачанка, как не разбирате, бе! Путин и Шойгу са лобирали, бе ... а Лукашенко и Назърбаев са ги подкрепили. :)

329

Анонимен

преди 5 години

До Чапай"Еххх каракачанов на кой господ се кръстиш??!!"---На тоя дето дава "папото". А, Каракачанката папка, папка ... Трябва и да се кръсти!

328

Чапай

преди 5 години

Трудно е да си министър и човек едновременно!?? Еххх каракачанов на кой господ се кръстиш??!!

327

За 1 преател питам

преди 5 години

....... та , кого ще изтребваме с тия Изтребители ?

326

Анонимен

преди 5 години

Кой лобирал - Цветанов и то от Вашингтон, Цвета Караянчева от телевизионните студия, зам държавния секретар на САЩ от София, посланника на същата държава, държавния секретар Помпео в телефонен разговор с Борисов..... Тези лобисти достатъчни ли са , Каракачанич??????? Що се правите на ударени и мислите хората, че не разбират?!??

325

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов - боен цепелин!

324

Анонимен

преди 5 години

Санта Клаус от посолството на САЩ.

323

Анонимен

преди 5 години

Аз доколкото разбрах нямаме пари и причината да изберем Ф16 е,че е била по-евтината оферта,а не само защото е американска оферта.

322

ПроСоТо

преди 5 години

Шкембе воевода май са опитва да ни прави на луди?!Че то и на малките деца е ясно,че лобиста на "ф-16" се нарича "Посолство на САЩ в България"!!!!..Дори и "лобист" не е точната дума!...Който ЗАПОВЯДВА,няма нужда да лобира!!!!ШКЕМБО!!!!!!

321

extremist

преди 5 години

F-16 съществува само на хартия.- КОЕТО Е СЪВСЕМ ВЯРНО; САЩ НЕ ПРОИЗВЕЖДА ФЪК16 ЗА СОБСТВЕНИ ЦЕЛИ....

320

Анонимен

преди 5 години

Шкембе войвода връщай евраците