399

Брат Вурст

преди 5 години

Лобито на Грипен предложило за бонус шведска тройка. Лобито на Ф-16 предложило за бонус Джак Даниелс. Каракачанов избрал пиенето.

398

F16

преди 5 години

Ето отговора :>>Погледни в огледалото,като на стената зад теб са портретите на Кралят-тиква и неговата Пъпеш-сянка и ще разбереш кои са лобистите за Ф16 >>

397

Анонимен

преди 5 години

Татуировката "F-16" е новия хит в Масква.

396

Тая дебела с.....

преди 5 години

ходила ли е войник? Кой го сложи на тоя пост?

395

Анонимен

преди 5 години

Какъв F16 бе ама кажи бе Каракачанов какво точно ще правиш с него,кого ще атакуваш,кого ще защитаваш и от какво???Ти казваш че бил се доказал самолета в исторически битки,ама те и лъковете и стрелите са се доказали през хилядолетията.Ние за Гергьовден ли ги взимаме или Русия да нападаме.Осъзнаваш ли какъв циркаджия си?

394

Анонимен

преди 5 години

ПЪРВО Ф-16 БЯХА 40-ГОДИШНИ БАРАКИ, А СЕГА СЕ ПЕНИТЕ, ЧЕ НЕ СА ПРОИЗВЕДЕНИ... ПОСЛЕДНО КАКВИ СА?

393

Йово

преди 5 години

Да са но живи и здрави патриотите. Бахрейн за $1.2 милр. купуват 16 бройки а България за $1.1 милр. само 8. Хр. Ботев го е описал българският патриот много добре в стиха си ''ПАТРИОТ''.

392

Анонимен

преди 5 години

Има ли гLупаци ,които ,да твърдят ,че българското ВВС е доволно от въвеждане на въоражение ,продадените ни ,,Спартани" и ,,Кугъри",дават дефекти ,а почти не използват + това,,Кугъра"се оказа ,че е не използваем при мъгла и зимно време!Сигурен съм ,че янките ни готвят неприятни изненади с тези F-16 блок 70

391

Анонимен

преди 5 години

Шест или десет самолета променят ли с нещо армията ни? Очевидно НЕ, при наличието на стотици самолети при съседите. Защо тогава ни ги натрапват с такава настойчивост? Защото не са за воюване, а за обучение на наши пилоти, които да бъдат пушечно месо за руското ПВО при бъдещ конфликт на НАТО с Русия.Вероятно това е самолета, който е предвиден при евнтуална война. Когато започне войната, такива самолети ще започнат да пристигат със стотици в БГ да попълват загубите. Затова Грипен не е алтернатива. Мислете!

390

Анонимен

преди 5 години

Категорично отказвам да участвам в преУгояването на лиляна,красен,краси и другите две най-угоени - сетихте ли се Кои? - това е гадно,вече не се търпи - Емигрирам !

389

Анонимен

преди 5 години

Цв Цветанов ,офицерът за свръзка на ДС / С половин уста шепнат ,че бил шофьор в ДС /Санким ,такованката де ....шофьор ..само ....Ама в ДС V

388

Анонимен

преди 5 години

Да си купим една система климатично оръжие и да им пускаме метеорити или да предизвикаме вулкан на червения площад

387

Alx

преди 5 години

До Bad CompanyA за индекса "миг29 прехваща целта на 120км и на 80 е способен да я унищожи,докато ф16 прихваща на 80км и е способен да унищожи цел на 60км" какво ще кажеш? Във век на информацията,да си необразован е личен избор.

386

babaqga

преди 5 години

Ф-35 трябва да купят, тъкмо да шпицират кражбите на другаря, че е четвъртит вече.

385

Анонимен

преди 5 години

Въй Коледа мина, а тоя е цял.

384

Alx

преди 5 години

До Анонимен 414 Не четете ли бе хора - 100% авансово плащане,за нещо което е само на чертеж, чче даже завода в който уж го произвеждат,го няма. ДЕМЕК,ние им финансираме проекта.Даже Бахрейн са по-умни от тиквениците от гроб. Пише го в сайта на Локхийд-Мартин.

383

Alx

преди 5 години

До Bad CompanyЕм свалил е,ама с пилоти камилари и чалтикчии. Лани 20-ина човека от Доналд Кук подадоха молби за напускане като им избеляха екраните. 40 годишно су 25 мина и се ***. Фактите са неоспорими,само любителите на евроатлантически извратении не искат да го праоумеят. Едно обаче не може да се отрече - Тръмп действа в интерес на страната си и до някъде в интерес на целия свят,но е до време. Всеки който се дърви на ФЕД, отива при къртиците.

382

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е веднага ли ще платим или на лизинг разсрочено и срокът на изпълнението и доставката ,да не стане да платим на 100%веднага ,а самолетите да дойдат в края на 2025г?

381

Анонимен

преди 5 години

Защо мълчи Болен Сидероглу ?Вярно, че се е напрвил на болен за да не ходи в казарма, но нали е вицвпремиер все пак, нека се обади...

380

Bad Company

преди 5 години

Ф 16 е щайга!! Само стотина МиГ ове и Су та е свалил!