19

Victimized

преди 5 години

"Терминът лобизъм възниква в практиката на американската политика. С него се описват опитите за влияние над избраните представители при изготвянето на законите в Конгреса. Тази практика се разпространява широко в Англия в средата на 19 век, където лобизмът се изразява най-вече в опити за директно въздействие върху парламента."Въпроса е кой лобира пред вас-ИЗБРАНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, за да вземете това ПОЛИТИЧЕСКО решение.Шкембето да не се надценява и да философства върху неща които не разбира.

18

Анонимен

преди 5 години

Айробизнеса не е за теб Качак, гледай си доходния печатарски бизнес и паспортите

17

20

преди 5 години

Виж характеристиките и тогава говори, кое има и кое няма. Виж и разхода за ремон и за гориво и пак говори, за 6 самолета дето с тях и без тях се набутваме двойно.

16

Анонимен

преди 5 години

Преди два месеца в Южна Каролина паднаха два Ф35 и изгоряха ефектно на земята.

15

Анонимен

преди 5 години

Защо някой трябва да лобира за да купиш най-доброто?

14

Анонимен

преди 5 години

Човешко е да си продажен *** ,но се чудя тиквата що ви дава да се излагате по медиите.

13

Факт

преди 5 години

Абе за Ф16 не знам кой лобира, навярно има и такива, но за Грипен лобира Румен Радев. Факт.

12

Анонимен

преди 5 години

Единственото А което се съглсявам с Каракучанов е това за лобито, наистина, като имаш смелостта да кажеш А кажи и Б.

11

Анонимен

преди 5 години

Като гледам как вият троловете разбирам, че е направен правилният избор. Инструкциите от Москва бяха ясни: протакане до дупка или, в най-лошия случай , избор на Грипен, щото е неизпробван самолет.

10

Анонимен

преди 5 години

Да не замря бизнеса с паспортите,че на комисионни да си упрял СВ инЯ

9

БОТЕВ

преди 5 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,кат

8

рубли и копейки

преди 5 години

Румен Грипена вие като пребито куче на селски панагир

7

Анонимен

преди 5 години

Шкембе Войвода решил да нападне "лошите" руснаци с "новите" (от времето на Виетнамската война) самолети Ф16, за да демонстрира лоялността си към натовския съюзник...Не можал обаче, защото се наложило да слезе от самолета заради свръх тегло...

6

Анонимен

преди 5 години

Като те гледам шкембе воивода Русенски тая шиика не е от заплати ,като се има предвид,че това ти е пъ.вата работа през живота.

5

alex

преди 5 години

Каракачанов е *** като празна тенекия. Винаги когато се купува техника се взема новото независимо дали е машинка за постригване, кола или самолет .........

4

Уууу!

преди 5 години

Е сега бай Тръмпо ще кацне на летище София и ще ги привика да му подпишат за самолетите.Тръгнал е да обикаля длъжниците с ерфорс 1.Ще стоят мирно в редичка пред него и ще се усмииихват мааазно нашите послушковци!

3

Анонимен

преди 5 години

ТЛЪСТАКЪТ КАРАКАЧАНОВ ДА НЕ ПРАВИ ХОРАТА НА ***. НЕ СА!

2

zeus

преди 5 години

Е как кой, Цецо Гуменката, който през месец ходи до САЩ на и структаж и дори в прав текст си каза, че избора е политически.

1

Анонимен

преди 5 години

Цв. Цв., Шкембе Войвода и там подобни