61

Анонимен

преди 5 години

До МемоМемо, препоръчвам ти да гледаш фокусници, да им наблюдаваш и разгадаваш фокусите. Тогава ще разбереш как гълъбчето изхвърча от ръкава, без да е било там. И други работи ще разбереш. Напр. че едни пари не е никакъв проблем да ти ги набутат в колата ти, и че 3 по 75 не е задължително да означава евра или левове. Ама те фокусниците така си печелят парите. Нали трябва някой да им се вързва на фокусите.

60

Гробокопач

преди 5 години

Щавиш ли 14-те апартамента на Бойко, нема фючър, цяло чудо е, че все още си жива. Бойко убива за много по-малко.

59

Сандо

преди 5 години

и двенките по най бързата процедура обратно в панделата!

58

Мемо

преди 5 години

До Анонимен 55Не съм привърженик на ГЕРБ, никога не съм бил член на партия. Искам да живея в правова държава. Това значи корумпета, мафиоти, олигарси, изнудвачи и убийци да бъдат съдени и вкарани в затвора. Считам, че иванчена и & са виновни защото ги хвана с белязани пари-дадени им техен човек, а от записите се вижда, че искат "3 х 75" и коментират за какво ще ползват тези пари. Нали уж всички българи искат да няма корупция, а защитават иванчева, защо? Отделно имаат адвокати на мафията....

57

Анонимен

преди 5 години

Изчипкай се набързо щото в сливенския Биляно те чакат да се запознаят , кака Мара, втори етаж, лявото крило в дъното на коридора....

56

Уууу!

преди 5 години

Щом има въобще вода и тоалетна в килията,колкото и да са мизерни е лукс!Я да ги вкарат в някое РУП да видят там какъв е ареста.Мизерия,смрад,няма тоалетна и вода.Ако ти се ходи се молиш на дежурния полицай,същото е за водата.И не става веднага а стискащ докато му скефне на полицая,зависи дали е станал с д...то нагоре и дали жена му не го е изюркала нещо та да е кисел.Може да си откараш 12 часа без да пиеш вода и да ходиш до WC,ako искаш свърши в гащите не ги интересува,не си човек!

55

Анонимен

преди 5 години

На българина му харесва корупцията, ако я осъжда то го прави неопределено, все едно същата си та няма лице.... И когато хванат едра риба с голям подкуп, същия българин, на който му съдират кожата по учреждения всякакви чиновнически мършояди-се възмущава от действията на прокуратура, следствие и съд. После що сме били най - бедната страна в Европа, що ни дават като пример за корумпирана държава и що инвеститорите бягат?!

54

Наблюдател

преди 5 години

Песента "Биляна бело платно плакнеше" вече със сигурност е по действителен случай.

53

в

преди 5 години

До анонименЕдин от защитниците на крадлите-изнудвачки им пожелава по-справедливо бъдеще. Съгласен съм, справедливото им бъдеще е в затвора, където е мястото на крадците, изнудвачите и корумпетата. Пък там....ако оцелеят. А, пък аз пожелавам на защитниците на крадлите от Нова Година ежедневно да бъдат тероризирани, изнудвани и тормозени от "не корумпирани" чиновници, общинари, служители в КАТ, МВР, Съд, Следствие и ...т.н.

52

Анонимен

преди 5 години

До МемоМного сложно стана. Всички ги подкрепят с изключение на ГЕРБ. Може и така да е. Човек прави постоянни избори между добро и зло, между истина и лъжа. Ти си избрал да застанеш на страната на лъжата и на клеветата. Твоя работа. Гледай обаче един ден да не дойдат и за теб. Тогава ще мигаш неразбиращо на парцали.

51

Милица

преди 5 години

Кмета на София по красота ли се избира?

50

Анонимен

преди 5 години

Хахахахаха искали Иванчева за кмет на София..... *** направо си изберете някоя буля от Факултето или Столипиново - пак ще е крадлива като тези двете клявки, *** поне се надявам да не е толкова грозна!!!!!!!!!!!! Вярно, че народа е изтрещял тотално. Крадците и изобщо престъпници се изкарват невинни жертви,а прокуратурата била мафиотска, поръчкова и тн.... направо е за закриване такава държава!!!!

49

Мемо

преди 5 години

До Анонимен 49Не знам дали крадливите грозотии са били членки на БКП-БСП, но знам, че са маши на Зеления октопод на Т. Белев и олигарха Кадиев от БСП. Знам също, че ги подкрепят от Дай България и олигарсите от техния кръг, също подсъдими, и техния съдия Л. Панов. А, че са крадливи, кухи *** е видно от далеч...

48

Анонимен

преди 5 години

Ами -да !Гербаджийския Московски пиян уби сина си а вие вместо в затвора го направихте шеф на банка!

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51Точно за това говорим. Лъжата е истинската ви природа. Тези женици не са, и никога не са били членоове на БСП. Пак ви напъхаха в главите опорните точки.

46

Анонимен

преди 5 години

Да, защото "двете женици" са членове на вашата БСП, затова така ги защитавате.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Не съм чул да защитават "когото и да хванат за корупция". Не виждам някой да защитава Баневи и разните там мутробизнесмени. Случат "Иванчева" е показателен за корумпираността на властниците, не на тези женици.

44

Анонимен

преди 5 години

Българина страда от тежка шизофрения. От една страна се тюхка че корупцията в България е огромна. От друга страна когото и да хванат за корупция българите почват да го защитават че било активно мероприятие. Не е у ред с главата тоя народ, не е....

43

До Българин

преди 5 години

Само съда казва кой е виновен-това "май" ще ни струва около 100 хилки в евро в Страсбург....+ -50 000.

42

Анонимен

преди 5 години

До БългаринНеразумний, толкова ли не разбираш разликата между градинки и катерушки за децата, и подкуп в особено големи размери (1 млн. лева). Първото е факт, второто е активно мероприятие. Как неусетно ви размътиха главите, което си беше и целта на мероприятието по начало.