101

Аман от лъжци

преди 5 години

До АнонименКаква работа по проектите? Та ваклин е предприемач, не строителен инженер. Кога е завършил УАСГ? Ти преди да пишеш мислиш ли поне малко? Предприемачите са отделна каста, близка до властта и заедно делят печалбата. Първо се договарят колко ще заделят за управляващите иначе заем от банките йок. Това не го ли знаеш? Виж Ваклин колко блока строи и тогава прецени дали има пари да започне да строи. Виж колко пари трябва да брои на проектантите,за правото на строеж и за грубия строеж.

100

Гошо

преди 5 години

До АнонименТи да не си Гешев? Защо съдът не ви прие твърдението? С какво светят; с носа си? Нали това установиха? И кога броиха двете парите? Нали мъжът е заделил "своята част"? Другите кога и къде са броили?

99

65

преди 5 години

Ами ако бяхте ,,по-яки,щяхте да сте във ВИП килии.

98

Анонимен

преди 5 години

Тея двете са назначени с благословията на някой БСП-арски шкембелия на когото трябва да се отчитат. 8-месечната денонощна подкрепа от *** и медии показва че този който ги е сложил на тези постове се страхува, че ако тези двете влезнат в затвора могат да се разприказват много. Явно хвърчат много копейки щом и в делници и в празници се пишат коментар след коментар да ни убеждават че били невинни. А то дори и на децата е ясно че са виновни.

97

Анонимен

преди 5 години

Кой каквото и да говори, светнаха като коледна елха. Това е напълно достатъчно да бъдат осъдени.

96

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИдеята на фашистката хунта е да бъдат смазани психически и физически-----------Каква е тая фашистка хунта, да не си се върнал в 33-та година нещо ?

95

3 х 75 на Кристал

преди 5 години

И кешовица под масата си забравила какво е, за това ти е мъчно! Айде не ми говорете, че били невинни! Крали са, лъснаха им о.сраните *** пред цяла България. Телефонните разговори няма да ги разбере само глухия. И после - мъченици били. Айде де, не нам!

94

Анонимен

преди 5 години

Идеята на фашистката хунта е да бъдат смазани психически и физически.То е ясно,че не могат да ги осъдят,но ще бавят до безкрайност.Ако оцелеят,ще осъдят държавата.Всички ние ще платим стотици хиляди обезщетение.Но дано до тогава хунтата бъде свалена от власт и виновниците бъдат вкарани в затвора,освен ако не емигрират при господарите си в САЩ и на островите,които си купиха.

93

Анонимен

преди 5 години

А да бавиш преписки и да изнудваш хората, които са се скъсали от работа по проектите и си чакат парите можеш. Малко ви е дано ви разпорят с фризьорката.

92

Анонимен

преди 5 години

Като слушах адвокатката им си помислих, че някакви извънземни "с много власт" вече са между нас.

91

Анонимен

преди 5 години

Упс грешка,"Аз не мисля,че това НЕ Е добре,да отрежем главата на държавата,т.е. управляващите" да се чете "Аз не мисля,че това Е добре,да отрежем главата на държавата,т.е. управляващите"

90

Анонимен

преди 5 години

До смяхИ на Митьо май е направена постановка,закараха го при авера на ББ в Турция,за да го пазят там да не шава.И никой не знае какво се случва.

89

Анонимен

преди 5 години

Не знам герберите слепи ли са или някой играе игра с тях,но не разбират ли,че колкото повече насилие,толкова повече губят шанс за победа и подкрепа.Започвам вече да се съмнявам дали умишлено не се прави такава диктатура и игра,за да загубят,не знам как да си обясня поведението на част от тях.

88

смях

преди 5 години

абе май хвана Митьо Очите СЛЕД тези двете и го пуснага доооста ПРЕДИ тях. явно двете жени са по-сериозни престъпници.б***го и държавата... театър до дупка

87

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли,че на народа му писна и вече не са за тая или оная партия,а вече е или ние(народа) или те(управляващите). Аз не мисля,че това не е добре,да отрежем главата на държавата,т.е. управляващите,но трябва да разберат,че агресията ражда агресия и тази спирала ще продължава+3-я закон на Нютон,докато не се намери някой да я прекъсне! Няма значение от коя партия е някой,защото всички са българи и граждани на тази държава!Спрете терора над граждани,договорете се да опазите гражданите!

86

Анонимен

преди 5 години

Наглостта побеждава всеки враг!Всички държавни служители крадат...защо да не са тези лелки?

85

Цветанов vs. ББ

преди 5 години

До ретроТози съдия се казва Лалов, бивш шеф на СРС.Адвокатите в България също се обединяват срещу герберските промени на НПК. Цацаров също скочи срещу тайния арест. В "Правен свят" съдии се обявяват срещу гражданската конфискация. Мисля, че Б.Б ще се наложи да отстъпи пред този ропот. Президентът също се противопостави на нед.он.ос,чето на Цв.Цв., Д.Кирилов и др. Онези от НС направо се държат като безконтролни цветановчета.

84

БАБА КУНА

преди 5 години

ТАЗИ СКАЛЪПЕНА ИСТОРИЯ САМО ПОКАЗВА КОЛКО ГЕРБ СА ОТМЪСТИТЕЛНИ. ВЯРВА ЛИ НЯКОЙ, ЧЕ ДРУГИТЕ КМЕТОВЕ НА ГЕРБ НЕ СА КРАДЛИВИ? НАВСЯКЪДЕ ГЕРБАДЖИИТЕ КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО НАДЯВАЙКИ СЕ НА БЕЗСРАМНО КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА. ПРИПОМНЕТЕ СИ САМО ЗА БЕЗКРАЙНИТЕ КОРУПЦИОННИ СКАНДАЛИ В ЦЯЛАТА СТРАНА КАТО СУДЖУЦИ, САНИРАНЕ, ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ И МНОГО ДРУГИ !!!

83

Анонимен

преди 5 години

Представяте ли си тия двете колко са невинни? Страдат като Исус на кръста.Да умреш от смях.

82

ретро

преди 5 години

яко взеха да издишат герберасчетата..преди малко един съдия каза по телевизията,че непускането на Иванчева и Петрова под домашен арест,е грубо нарушение на НПК..а новия закон на цвъки и цура,който озаконява отвличането на деца от държавна сигурност,определи като мракобесен(точно тази дума използва)..дори цацаров се изказа срещу този закон (а цвъки настоява да се приеме - ясно защо)..