81

Анонимен

преди 5 години

Нагла крадлива гнус.

80

Липсата на...

преди 5 години

...топла вода все се ядва някак, но спирането на редовните 10000$ седмично вече си е истинска трагедия, мисля!

79

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 79: Определено нещо е прекалено дългият им престой в следствения арест, а преди това няколко часа престой на Десислава Иванчева с белезници на улицата в София. Нещо не им е чиста работата на прокурорите по делото, а също и на съдиите от Апелативния съд, които два или вече три пъти отменят решение на районния съд за промяна на мярката за задържане.Очаквам след празниците Апелативният съд да ги върне пак в ареста. А Иванчева спечели избори за кмет срещу гербаджия. Нищо не е случайно

78

Solar Power

преди 5 години

До 74: "Решили да карат строителните фирми да правят безвъзмездно детски площадки като компенсация ,за това че строт в зелените площи между блоковете" - Това също НЕ Е законно. Много добра предпоставка за корупция. Защо да не се посрои дом на пенсионера или детска градина или болница или парк ? Как човек еднолично ще взема решения да се засадят 3 дръвчета и да се сложи 1 пързалка. Това няма и 500 лева !!! Десито си е за затвора ! Ако ще има дарения трябва да са узаконени и закона да ги предвижда

77

ognyanz

преди 5 години

До Невинни: Ти пък откъде се извади с тези гербаджийски опорни точки. Корнелия Нинова е купила и продала акции от Техноимпекс. Даже и гербаджийските лаладжии в парламента спряха да говорят за това. Оставиха тази дъвка на троловете.А Георги Гергов не го мисли. Той от доста време седи на два стола. Уж е член на БСП, а получи от Бойко 43 милиона лева за една дупка в центъра на Варна. Корнелия Нинова си заложи лидерското място за да го изключи от Висшия съвет на БСП и успяНе че има връзка с темата

76

Анонимен

преди 5 години

Определеното нещо са чашките от кафето с които се черпили в кафенето светят ли като коледни елхи и неудобните пачки светещи пари,които не лежали неудобно на седалките в купето та изненадващо да им пречат що за такова нещо дето им пречи та да ги подсеща за какво става на въпрос,че като ги погледнат да се спогледнат и си рекат-я тия пари като украшения от къде са,ама те са много и има за всички седящи в купето,и на куп за пук на тез дет се объркали и объркали,че в кутия ги поставили как под елха.

75

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До колегата сминдух & чесън /post 72/Грешиш колега. ПП ГЕРБ е съставена от бивши милиционери. Значи разбирай школите за високо майсторство и цирково изкуство- Симеоново и ВИФ.Те там е заровено кучето. Последните *** на миналия век.Там се създадоха юридически факултети, факултети по европеистика и евро,нато и всякакви баш майстори. Ама работещи с дърво, желязо и всякакви ,,изкуства на миналия век,,Те,тва ни са управниците днес.Мнозина ги псуват, други стачкуват, трети са на теминал 2.

74

Анонимен

преди 5 години

НЕУДОБНАТА ИВАНЧЕВА!!!!СЪВРЕМЕННИЦА ЛИ Е НА ИЗТЕЗАНИЯТА И ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА ОТ КОНЦЛАГЕРИТЕ В БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА???????И МОЛЯ БЕЗ ДА ИНОЗИРАТЕ СЪС ЗВЕЗДИТЕ ХОТЕЛ,ЧЕ СПРЯМО ТОВА НА ИВАНЧЕВА БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА СА 5 ЗВЕЗДИ!!!!

73

Кирилов&КОНПИ

преди 5 години

До АнонименМоже и докато падне ГЕРБ. След тези изменения и допълнения на Наказателния кодекс, инициирани от Цецоу и осъществени от Д.Кирилов - Киро Гестапото, достатъчно е на 5-6 човека да се отнеме имота или да бъдат арестувани тайно и отново ще последват протести. Б.Б. ще каже кой е инспирирал това: Физкултурникът от Шума.

72

Анонимен

преди 5 години

Тези женици са глупави , свадливи ,некомпетентни и наивни ,НО не са подкупни.Решили да карат строителните фирми да правят безвъзмездно детски площадки като компенсация ,за това че строт в зелените площи между блоковете ,но строителната мафия в съюз с бившия кмет/свален от тях чрез граждански протест ,заради презастрояване/ им погоди номер уж че искат подкуп ,а той им сътрудничел за подкупа.Няма никаква логика ,но такива са милиционерските номера.

71

до к.71

преди 5 години

До Ей богуНяма нуужда да споменаваш Господ. Това, дето прокурорите говореха, че са светили като коледни елхи е вятър. Сетне адв. Марковски посочи, че е светила страничната част на китката на едната ръка и носът на Иванчева. И друго: ако са признали нямаше да ги държат 8 месеца в следствения арест. Това означава липса на стабилни доказателства и психически натиск да си признаят. Синината на ръката на Петрова е белег от "съветването".

70

сминдух енд чесън

преди 5 години

Нелепо е настървението към двете жени.Засега единственото им ,,прегрешение" е че спечелиха избори срещу ГЕРБ и останалите партиини хиени.Явно у нас да си извън системата се наказва .

69

Ей богу

преди 5 години

Скоро не бях гледал толкова алчни и нагли душички като тези!А адвокатката им направо изби рибата с твърденията за натиск и насилие върху клиентките ū!Кой ще се занимава с вас,след като сте изгорели като баници,хванати с пари във ръцете?

68

Анонимен

преди 5 години

ИВАНЧЕВА КМЕТ НА СОФИЯ

67

Кака Мара

преди 5 години

На кака хубавиците,защо не разкажете и милите спомени от детските си рождени дни и първите еротични изживявания?

66

Анонимен

преди 5 години

Българинът е свикнал да го лъжат. 45 години го лъгаха, че строи комунизъм, 30 години го лъжат, че живее в демокрация, а той все вика "даипе нечии съдбино". Такова лъгане пада по съдилищата. Невинните стават виновни, виновните - невинни. Малко го притиснали, и той ще излъже, нищо че ще съсипе нечии съдби.

65

Анонимен

преди 5 години

До МемоНе е достатъчно да искаш да живееш в правова държава. Трябва и ти да си на страната на правото. Иначе едно искаш, друго получваш.

64

Анонимен

преди 5 години

Започват да ценят и дребните неща...

63

Анонимен

преди 5 години

ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА СВОБОДНИ И СЕ ПРАВЯТ НА БИЗНЕСМЕНИ И ДЕМОКРАТИ!

62

Анонимен

преди 5 години

Аиде стига с тия вече.Изкарват се жертви.И следственияр арест не е хотел.Сигурно могат да бъдат по-добри условията в българските затвори ама те са за всички.Защо за двете дами трябва да е различно.?