21

Анонимен

преди 5 години

Ако това беше в Румъния досега щяха вече да са си излежали 1/3 от присъдата , но тук нещата стават по-бавно , а и престъпниците имат повече защитници, Факт !!

20

Анонимен

преди 5 години

Тея 50 000 евра в багажника щяха да отидат за градинки площадки на децата. Айде не на нас тея. И двете са в кюпа барабар с бившия Дюлгеров.

19

софиянец

преди 5 години

познавам тия душици по тия местенца.В общините ,особено в архитектурите и отдел търговия -това са гнезда на корупция и далавери.Няма начин тия да са читави.Иначе дори нямаше да стигнат до тия постове.Друг е въпроса че са хвърлени на лъвовете за да ни замажат очите.Всъщност тия са малки рибки .Просто да се покаже активност.А големите червени риби?плуват си спокойно.стари номера-буря в чаша вода.да си кажем истината и как виждаме нещата.

18

Do4

преди 5 години

А как си е извадил разрешителното? Има хиляда начина да си поискаш подкуп, но не като ходиш със служ. кока в центъра и парите в багажника ! Всичко е елементарен сценарий на физкултурника ! В Младист нацвъкаха сумати строежи пак в градинките и исксш да ме убедиш, че е законно *** ! Мафиотска държава, която се обезлюдява !

17

Христо

преди 5 години

Държаха ги без законово основание, за назидание. Ще осъдят и плати държавата.

16

Анонимен

преди 5 години

Ваклин е лъжеш и манипулатор. Още като се яви със зачервената си физиономия стана ясно. Обвинява някого, че му искали милион подкуп, а на въпроса как са му ги поискали, отговаря: "Както лош катаджия си иска пари" Лошо Ваклин, много лошо..

15

MEN

преди 5 години

TAKA E,ZASHTOTO SE NAMIRASH V BALGARSKI ZATVOR.

14

Анонимен

преди 5 години

До 11Човека си е извадил разрешително без подкуп, а се навил да плати 500 000 само за да му придвижат разрешителното !!!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11И като си е извадил разрешително трябва да лъжесвидетелства?! Искали са му площадки и градинки, не лични подкупи!

12

анонимен

преди 5 години

дано бог ги дари с по справедливо бъдеще!

11

House M.D.

преди 5 години

И пак не стана ясно чий са го дирили на "Кристал".

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Да, не само сме си задавали въпроса, но имаме и отговор. Защото изпълнява *** поръчка на престъпна група. Едно е да искаш площадки и градинки за децата, съвсем друго е да те обвиняват в личностно присвояване. Човек трябва да има сетива за лъжата и истината, и да разбира какво става около него. В противен случай се превръща в меко тесто от което ще си омесят каквото им трябва.

9

Анонимен

преди 5 години

До до 4Каква строителна мафия бе балък. Човека си е извадил разрешително, взел е кредит от банка, те не му дават разрешителното докато не платил 20? на квадрат. Кой е мафията в случая ? Вие въобще разсъждавате ли като пишете тея глупости ?

8

до 4

преди 5 години

До АнонименЩото не пречиш на строителната мафия . Ако им пречиш и с един милион мгат да те хванат.

7

...

преди 5 години

Някои хора цял живот нямат топла вода, а за студена ходят на километри!!

6

месара

преди 5 години

журналистите я чакали след къпането за да ни информират за топлата вода , с "нетърпение" чакаме информация за обяда, вечерята и секса на билянка.

5

Анонимен

преди 5 години

Някой задавал ли си е въпроса защо един човек ще подаде оплакване ако наистина не са му искали подкуп ?Надухте ни главите със тези двете които са за затвора. Една година да лежат, за назидание на другите.

4

Анонимен

преди 5 години

Ясно е ,че ще плащаме след Брюксел на тези женици .Ако бяха подкупни щеше да си личи по стандарта им на живот .Но точно неподкупността им ги вкара в затвора .Нали имаше СРС че прокуратурата щяла да ги сготви за 15х.лв ,а се правят на луди за този запис.

3

Лалала

преди 5 години

Петроваааа. Нормално. Това е смисълът на затвора. Това е то да те хванат и да те наказват за престъпление.

2

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаТарамбук си ти Тонкааааааа пълен кюляф си , серсемин. Що не ме хванат мен със 70000 Евра в колата, а