198

Какво

преди 5 години

Пак ли тази? Ако ГЕРБ изгуби властта Фандъкова нищо не може.

197

Колев

преди 5 години

Има само един вариант при който Фандъкова няма да стане отново кмет---- само, ако не бъде номинирана! Но щом вече е номинирана можем категорично да и кажем още сега едно голямо"""ЧЕСТИТО"""! НЕКА ДА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА, ТАЗИ ДОБРА, УМНА И РАБОТНА ЖЕНА ГО ЗАСЛУЖАВА!

196

Друг

преди 5 години

Цц ..щял да застане твърдо зад нея!! Оххх!! Сайта що не го цензурирате цецо?? Ама и другите призовава да.стоят твърдо!!..сигурно пипоня ще държи в ръка гранитно блокче от графа!! Ми то фънди усвои уроците на боко,той за мсгистрала в полето дава 12 млн за км,фънди толкоз за графа на км!! Как да не е тя а??? Напред..герберасти!! Пап кайте и се зада вете

195

Анонимен

преди 5 години

"Бабата ще управлява столицата дорде е жива. После внучката и. На който не му харесва да си купи апартамент на Пето авеню в Манхатън, Ню Йорк." Така е казал Цвъко, известен още и като Цецерон и като Каункафалъ бекчибей. Кат го питали защо пък в Ню Йорк, отговорил че имало много хубав изглед към Тръмп тауер. Той се бил вече уредил там, за всеки случай, ако мине черна котка при изборите.

194

Герберастката кочина

преди 5 години

Американски самолет след като бомбардирал Белград, завил и се връщал. Когато прелитал над София, единият пилот попитал другия :- Джон, тука бомбардирахме ли ?- Не, тука си е така !

193

Анонимен

преди 5 години

Последната победа на Фандъкова беше най-нагло фалшифицирана. ОСТАВКА

192

Анонимен

преди 5 години

Оставка и Затвор за Фандъкова!!!!

191

Терсенето

преди 5 години

До тонкатаНе съм ти другар шрот. Твоите другари си ги търси където намериш за добре. За мен си ***.

190

До 78

преди 5 години

Ти луд ли си бе дадоха милиарди за магистрали а не за пенсии и европейски заплати тиквата ще си плати народа ще го накаже за всичките злини които причини

189

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...***"Данчето от кое село е,пишете че не знам"---Абе, от Самоковско е. Селото Белчин ли беше, Белчин бани ли, или Продановци ... Дали, пък не беше Говедарци, или Доспей ... май беше Злокучене, или не ... от Околите ... Абе, не съм сигурен кое е, ама е Самоковско, "КартофенЛанд". :)

188

Анонимен

преди 5 години

Дали е кадърна или не важното е да размаже ***

187

Терсенето

преди 5 години

До тонкатаБедняк съм по принцип. Три климатика Мицубиши. И се чудя как да платя тока. Се не мога да изровят стотинките из джоба. Шайзе е и това.

186

7

преди 5 години

Отново един-единствен дежурен драскач сам си пише и отговаря и спори със себе си под най-различни имена! Тук винаги е било така!

185

Алекс

преди 5 години

Те да си издигат, когото искат.Въпросът е хората за кого ще гласуват.

184

Минавам само

преди 5 години

Така е в партиите. Когато кажат че някой е най-добър, няма кой друг да е. Докато се издъни тотално по всички направления и после се разграничават от него. Преди това заместниците му гърмят катопредпазни бушони. Ремонтът на "Графа" беше венеца на управлението й. Но според някои - Какво толкова е станало?

183

Анонимен

преди 5 години

хахаха тия се излагат.Сами си правят харакири като поставят същата картофена некадърна особа.Кой ли пък софиянец ще гласува за нея като гледа какво става-презастроване,мръсен въздух,бездомни кучета,прочистване от неудобни хора(Иванчева) развалящи се току що построени пътища,вдигане цената на билета за г.тр а в същото време ония от махалите се возят необезпокоявани и безплатно...квартали непрекъснато без вода заради повреди.Огромна корупция в СО!Това май е достатъчно като за начало

182

Терсенето

преди 5 години

Гошо, ако видиш новите Икаруси, ще поръчаш за Кривунделово и всички околни села.

181

АНОНИМЕН

преди 5 години

...цецо проучва общественото настроение. Вместо нея ще предложат някой друг га..ош !

180

Гробокопач

преди 5 години

До тонкатаДругарю, ние не ревемз а пари. Пари от Бойко не искаме. Чаткаш мли? Не се ли усещаш? Не вдяваш ли? Трябва ти академична помощ?;))) Ние не сикаме Бохо! Има разлика. от него пари не приемаме, защото, ако вземем пари, трябва му цункаме дупето. Сега, разбра ли?;))) Ти цунка ли дупето на Господа Твоего?

179

АНОНИМЕН

преди 5 години

цецо проучва общественото мнение, за разлика от натресената леля цецка. Почти съм сигурен, че сега няма да я предложат, а някой друг га..ош !