258

Анонимен

преди 5 години

Е тая ако си я изберете за 3-ти път много ще се смея. Освен ако не им е идеята да повторят последните президентските избори и да завещаят на следващия кмет да плати сметката и да оправя кашите

257

Ужас

преди 5 години

Затова не ходя вече до София,освен в краен случай да гледам мач... Макар че Боко заедно с Гела и футбола рекетираха и вече и тва нямаме

256

Анонимен

преди 5 години

Данчето е супер. По-добре от някой червен ***...

255

Турски ятаган

преди 5 години

Долу ГЕРБ и мутрата лежал в затвор в Чехия!

254

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 270И през 70-те години беше хлорирана.Пълниш чашата, тя изглежда като пълна с мастика. И чакаш да се вдигне и разнесе хлорният облак.

253

Анонимен

преди 5 години

столицата ни е наричана Балканската Виена..........А сега как се нарича - значи си е изгубила титлата. За какво говорим изобщо? През 1979 водата се пиеше от кранчето! А сега като се връщам в България не пия софийската вода, защото e хлорирана, така че може да отравя! Питам съседите - що така бе, гледат ме като отровени! Прогрес!

252

Кратун

преди 5 години

Тя и кандидатката им за президент също беше уж много вървежна ама хората нещо не я оцениха. Кадровата политика на ГЕРБ в това отношение е суупер. Баце дори по пътищата ги намира.

251

Анонимен

преди 5 години

Нищо против Фандъкова, но е време за нещо ново. Мая М ми допада повече, само че е от БСП и само затова няма да я подкрепя

250

Анонимен

преди 5 години

Искам кмет, който е роден и израснал в София. И който постоянно живее тук!Но да не е от столетницата.

249

До тонката

преди 5 години

Ти да мислиш можеш ли или само повтаряш опорни точки и фалшивите новини, м, ? 7 млн българи харчат 8 млн лева на час по празниците...ми че това са ~1,14лв на човек на час = ~27,43лв на човек за 24 часа. Е, големи богаташи сме та направо в Монако и Люксембург ще ни завиждат...За 27 лева на човек ще се спукаме да ядем и пием по коледа.В тази сума и подаръци за всички близки ще купим, ще останат даже и за смс-и, но и да заделим нещичко за януари месец, че сметките са без пара.

248

Невидима заблуда

преди 5 години

До Видима заблуда 1 и 2. Ха опитай се да накараш българина да НЕ си остъклява тераската или да си боядиса фасадата не както той иска. А относно зелената зона - живущите в широкия център се молят за нея. А синята трябва да стане поне 5 лв. Относно градския транспорт и метрото парите идват от ЕС, а не от бюджета. Поне огромната част от тях.

247

Гошо

преди 5 години

До АнонименНека премиерът, който непрекъснато хвали Цв.Цв. и го изпраща на работно посещение в САЩ и на коледния прием при президент Тръмп, да го предложи за кметна София. "Наш човек", предан на Б.Б. и любимец на парлсментарното мнозинство. Догоден на приказки, винаги с бяла риза и американски бутонели , действен и специалист по печено сгнешко. Г-н премиер, предложете го, хем ще видите дали хората го обичат. Вие Цеца предложихте та няма да предложите Цецо!

246

ВИДИМА ЗАБЛУДА-2

преди 5 години

Продължавам:- но, няма тротоари (изобщо инфраструктурата е ужас)- но, проблема с кучетата не е решен - навсякъде е ос*ра-но- но, замърсяването на въздуха е факт

245

до 258

преди 5 години

София не е Прага и никога няма да бъде .В Прага живеят чехи , а в София - от около 1300г азиатски "еди кво си".

244

Време е за запаса

преди 5 години

"Другарката учителка по руски" вече се износи, остаря, дори лицето й подпухна, мислите й са объркани и сковани. Премиерът или трябва да измисли по-млада и свежа кандидатура, или съществува опасност някой енергичен кандидат да я отвее, както стана с баба Цецка Цачева.

243

Анонимен

преди 5 години

ало червените ... *** ли ще предложите за кметица на София ? :))Фандъчка ще ви отнесе като куцо пиле домат !

242

ВИДИМА ЗАБЛУДА

преди 5 години

"Видими резултати", а?- да, има подобрение в транспорта (метро) и автобуси - ама то това е с мойте пари в крайна сметка- да има подобрение по емблематичнате улици в идеалния център, което на мен лично поне не и допада- но, зелената зона расте непрекъснато- но, няма модерен градоустроиствен план - стоят се всякакви грозотии, кой където намери- но, улиците в кварталите са кошмарНапример в Прага - никой не може да санира или боядисва часично сграда, нито да остъклява тераси, нито дограма..

241

Анонимен

преди 5 години

Междувременно след броени дни ЕС ще ни глоби с няколко милиона заради мръсния въздух. Самоковската ганьовица и бай Тиквун разполагаха с една година срок за вземане на мерки.

240

Питащ

преди 5 години

Комунистите се изтрепват да пишат просташките си коментари. Защо се напъват ? Дори и те си знаят,че никога няма да спечелят в София,въпреки селяните,които им пригласят !

239

Анонимен

преди 5 години

Къде скрихте банкянския узурпатори американски слуга ?