178

Терсенето

преди 5 години

Верно ли има Икаруси. Сериозно питам? Не може да бъде.

177

Гробокопач

преди 5 години

До тонкатаДругарю, има и други форми на протест;))) Като в Годината Дахус, д аизложим Ванката с 2-те прасета на Коледа. Хехехехехехехехе. Сега разбираш ли? Ако няма видим протест, има видим саботаж, подронване и клатене Стабилитета на Бохо. А сега ще посрещаме и Българската Нова година, не, европейската;))) Да видим Ванката какъв избор ще направи - европец или българин. Ако е българин, ша тражне свинефермата на Гергов на центъра на Филибето. Тогава, ще го изберем пак!;)))

176

Василев

преди 5 години

Браво Данче!!!Агент Кени Гарвахал!ЦРУ!!!

175

Анонимен

преди 5 години

Е какви са резултатите - София пренаселена, градинки не останаха, по улиците не можеш да се движиш от задръствания, блокове на килограми. Въздуха "супер чист" - зелени билетчета.... Е, това ли са резултатите.

174

Терсенето

преди 5 години

До тонкатаЩото за разлика от тебе не сме на заплащане шрот.

173

WTF????

преди 5 години

Наскоро се качих на градския транспорт в София. И ми стана едно романтично и носталгично. Возих се в 9 тролей - Икарусче от времената, когато бях ученик. 80-те... какво време беше. Та, толкова за успехите на Данчето Даскалицата. Не е нормално градския транспорт да вози с коли на по 40 години, да се строят кочини като Графа, замърсяването на въздуха да е 40 ПЪТИ над нормата и да се тупаш в гърдите, че си успешен кмет. Не е за оставка. За затвора е тази нагла селска даскалица.

172

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Данчето от кое село е,пишете че не знам.Аз съм от Кривунделово и не го крия.Тъй като я гледам,няма да е от наше село;ние сме по...буйни,тя е...хрисима.

171

Терсенето

преди 5 години

Всяка столица е така. Харесва ми на село. Що квикаш? По дяволите, селя к при местните, и претенции на английски лорд? Софиянци са прави. Освинихте им града. От Троян съм. Моят град.

170

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Как ще побеждават ГЕРБ ли.Започнаха да блокират много хора.Исписва ти се че нямаш право на коментар.Изборите идват.Има много блокирани .

169

Стар софиянец

преди 5 години

Улица Граф Игнатиев е поредната издънка на ГЕРБ и на Фандъкова, но засега изгоря само бушончето Крусев. Това беше много красива улица едно време, сега вече не е.

168

jojo

преди 5 години

Единствения вариант, за друг не мих гласувал!

167

Свръх Доволен Фен

преди 5 години

Няма равна на НАШАТА кмет г-жа Фен Дупкова.С нея може да се сравнява по успешност управлението на НАШИЯ ГЕРБ,воглаве с МП Бой Бор.Напук на враговете на НАШАТА най-справедлива и хуманна форма на управление,ще кажем: Но пасаран!А сега фактите:1.Транспорта НИ е ненадминат по дължина, скорост и комфорт;2.Таралясници и римляни свободно цапат;3.Всяка курветка е на моторетка-МПС;4.Столицата поема освен 2 млн. МПС,още 500 хил. приходящи;5.Свободия;6.Всеки пазарува мащабно-БЕДНОСТ НЯМА ДРУГАРИ.

166

Непозната

преди 5 години

Историята с номинацията на Цецка Цачева за президент се повтаря, но този път при номинацията за кмет на София. Мисля, че и резултатът ще бъде същият.

165

Гробокопач

преди 5 години

Имаме си Господ Бог и Света Богородичка на Небето, но си имаме и Господ Бок и Света Боко-родичка и на Земята! Блажени сме...!

164

varg

преди 5 години

оставка,съд и затвор за всички от герб.

163

Милиционер

преди 5 години

И аз, и аз!!! Да върнем Данчето на село!!!! Моля Ви!

162

Трандафор Босев

преди 5 години

Веске, Веске! Инспекторке важна! Нямаш представа колко си нещастна и колко ще плащат твоите деце за кражбите, които узаконяваш!

161

Анонимен

преди 5 години

Милите невинни очи пак се показва като света вода ненапита въпреки многото скандали, всички виновни, само кметът не

160

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че никой не я иска.Ама не знам дали на някой му е ясно, че на гербавите вече не им трябват и ци.***.ските гласове!Достатъчна е администрацията с калинките и техните семейства(които чакат на опашка, ако не са вече и те там), и им е достатъчно да си прокарват каквото им е необходимо.А най-лошото е, че няма и никаква алтернатива...

159

678888

преди 5 години

Бойко Методиев Борисов - АГЕНТ Буда - бивш член на БКП. По душа комунист, по призвание пръв демократ в правова и демократична бананова република България.