218

Анонимен

преди 5 години

С ГЕРБ и без тях ,Фандъкова ще бъде избрана за кмет,,,.такува личности са нужни на България ,но не само кметове ,а и като министри....А такива като Пазарджишкия,Хасковския,Пловдивския и много други поБългатия ,трябва абсолютно разследване ,и понеже няма начин как да не се докаже че не са крадци ,в съда ,конфискация на всичко тяхно ,забрана за развитие на цялата му фамилия и род за три поколения и от там на топло ,при бай Ставри за дълго....

217

Ха-ха

преди 5 години

А,самоковската овца с банкянско дистанционно управление може и да мине още един път,за разлика от мага.рицата,предложена за майка на нацията.Явно на софиянци им харесва за парите,достатъчни за половин България да получават трохи.Това,че те са ощетени,ще го преживеем,ама това че се загробва/загербва цялата държава-идва в малко повече...

216

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 215Най-ми е смешно като кажат, че фандъкова КОНТРОЛИРАЛА строителството на метрото************А от смешното най-смешната сценка беше как тя беше нахлупила бяла каска и контролираше в Германия "къртицата", която щеше да рие метрото. На мои и твои пари, брато, беше си затътрила трътката до Германията сигурно в качеството си на инженер-специалист по землеровни машини!

215

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До зъл /пост 226/Записал си следното:Трябваше да ми чуете мнението за даскалицата по руски вчера следобед на спирката на тролей 9 на "Раковска" до БИЛА! И каруцарите щяха да си обогатят речника!Сигурен съм в първото изречение.За второто се съмнявам!Все пак те имат сметки за уреждане с даскалицата по руски/ ама не финансови/.По -добре ще е да и честитиш Коледа с някоя яка дряновица.Все пак бъди кавалер.

214

Зъл

преди 5 години

Трябваше да ми чуете мнението за даскалицата по руски вчера следобед на спирката на тролей 9 на "Раковска" до БИЛА! И каруцарите щяха да си обогатят речника!

213

гербисто-патриот

преди 5 години

Да подкрепим видимите резултати. Ние имаме и Воля, имаме и патриотите.

212

БАБА КУНА

преди 5 години

До тонкатаБЛАГОДАРЕНИЕ НА МАФИЯТА ГЕРБ НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО КАМО ЛИ ЗА МЯТАНЕ И НА ДРУГИ БАНДИТИ !!!

211

1212

преди 5 години

А пак ще си я изберем, след последните готини неща които направи.

210

1

преди 5 години

Софиянци,гласувайте за бореца против герберите,г-жа ИВАНЧЕВА,тя ще ви измъкне от блатото герб.

209

Лисан

преди 5 години

Честито, съграждани! Вече съм 100% сигурен, че следващият кмет на София няма да е от герб, дори и Цецо *** лично да брои бюлетините.

208

един

преди 5 години

Вече е ясно, че следващия кмет на София ще се казва отново Йорданка Фандъкова! Сега остава и Борисов да се кандидатира за президент и ще знаем кой е следващия президент на България---Борисов естествено!

207

Анонимен

преди 5 години

ужас...

206

Анонимен

преди 5 години

Най-ми е смешно като кажат, че фандъкова КОНТРОЛИРАЛА строителството на метрото. Направо ми пада капата. Мама му да е... хептен за мюрета ни взимат. Представям си, че е завършила самаковската академия по строителство, специалност "подземно строителство" и специализирала в Египет при разравяне гробове на фараоните. От там е придобила и образ на мумия от преди 50 века.

205

баба пена

преди 5 години

а бьесипету общо колко кмета имат в областните градове?

204

Анонимен

преди 5 години

кво дрънкате кво да е като всички знаете че пак ще бъде избрана фандъкова и то с голямо мнозинство

203

K

преди 5 години

Касичката на Герб е тая.Софиянци са мега .... парчета

202

оффффф

преди 5 години

от тая Фънда няма отърване!

201

тотев

преди 5 години

Данчето в момента дори да бъде издигната за кмет и от Ал-кайда или пък от БСП, което е още по-лошо и страшно, отново ще бъде избрана от Софиянци, защото направеното, постигнатото и построеното от нея е видимо и за слепите дори!

200

морски

преди 5 години

Като се приземява самолета на летище София се открива една гледка ,каквато и в Абиджан не съм виждал-абсолютна мизерия !!

199

Анонимен

преди 5 години

Софиянци ако още си мислят,че учителницата по руски им е кмет... Бою ви е кмета,бе софюндери.