144

Анонимен

преди 5 години

нови 12000 селяни с бахура , чесъна и ракията ...

143

до 150 от Лисан

преди 5 години

Ще гласувам против Фандупкова. Ако кандидатът ми не успее да стигне до балотаж, на втория тур ще гласувам за който остане срещу нея, дори и той да е представител на Евророма или ДОСТ.

142

София

преди 5 години

Стройте ,че в София има място за всички неуспешно реализирани велики специалисти от страната с големи идеи ,най-вече супервайзери ,мениджъри ,ръководители на проекти , директори и всички ръководни печеливши бизнес длъжности.Идвайте място не остана.

141

Интересно...

преди 5 години

... че средностатистическия интернет "мислител" с интелигентност много по-ниска от средната си мисли, че уплътняването на населението води до повече задръствания. Понеже като разпръснеш населението и премахнеш опцията да се използва ГТ, велосипеден/пешеходен транспорт и оставиш една единствена опция - кола, задръстванията ще намалеят...

140

Нов квартал с жилища

преди 5 години

С изглед към морето...... Доведете цяла България в София, та най-после всички да мирясат. След 72 години в София аз спешно се изнасям... Не мога по-вече да гледам Все*ляндури по улицата...

139

А за...

преди 5 години

До Анонименселяка от ямболско, нема как да се получи!

138

Анонимен

преди 5 години

До Навиме ама...Гласувай за Атака

137

Навиме ама...

преди 5 години

До ЛисанДай наякакъв акъл за кого да гласувам, кой имаш напредвид?

136

do 146

преди 5 години

Ахаха, в целия свят има точно обратната тендеция - да се сгъстява и уплътнява населението. Дори и в Щатите вече има такава тенденция...

135

Лисан

преди 5 години

Ако догодина не издухаме Фандупкова от кметския стол. тая хищна гербава селячка ще затрие града ни. Софиянци, събудете се! Вън самоковската селячка и плевенския *** Здравко Здравков от управлението на София!

134

Мистър Сенко

преди 5 години

До do 18Какво значение има дали гледам две прасета на село. Виж колко ти е акъла, всичко измерваш в прасета. :)Дали печеля два лева или два милиона, аз не искам да отиват в София, защото този град е презадоволен от пари и блага. Какво правим с останалите градове или села?

133

Ton

преди 5 години

Лейте бетона и не мислете за инфраструктура и паркове.В София има дни,в които няма въздух - в целият развит свят от 20 години е тенденция да се строи извън сити-то, изграждат се тихи и спокойни квартали с развити връзки към града. В центъра вместо да се лее бетон, трябват паркове, защото скоро няма да има кътче в София, където да не те хване клаустрофобия.

132

месара

преди 5 години

ох, добре че не е в Младост

131

Иванчев и Петров

преди 5 години

Ваклин, а училища, градини и детски площадки ще строите ли?

130

до тонката

преди 5 години

блок 59А, Западен парк От целия блок с близо 50 ап. заетите са само 10.Тонка, кога ще плащаш?

129

ере

преди 5 години

До имотната мафия. Точно след 10 год. Китай ще обяви за напълно завършен проекта Фюжън Двигател. Ще може да се пътува в космоса до други галакти без проблем. През 2050 имоти на Земята ще бъдат безплатни!!!

128

Планиране и инфрастр

преди 5 години

Дано са си научили урока от Манастирски Ливади!

127

Добър

преди 5 години

Честито на София ! Сега вече съвсем ще се напълните със селяни !

126

константа на фината

преди 5 години

константа на фината структура... Китайците почти са направили своя Фюжън реактор. След 10 год. хората ще пътуват до други галактики. Траекторията на един кораб между космич. тела ще се осъществява чрез динамично картографиране в реално време. Формулата е следната. Пика, спада на радио вълната и константа на фината структура ще могат да определят разстоянието от точка в триизмерна координатна с-***. Така ще движим със светлина скорост без катастрофи.

125

Анонимен

преди 5 години

Така се прави. Строят без никакво проучване, без анализ, важното е едни пари да се усвоят, работа да има за "нашите" фирми.