104

Селя Нин

преди 5 години

Идвайте братя селяни, че ми писна от тия епилирани софиянци.

103

Анонимен

преди 5 години

Там не трябва да се строи, а трябва да се разшири Борисовата градина и само мола да я дели от Южния парк, т.е. и мол не трябваше да има там.

102

Анонимен

преди 5 години

До 84.Чакай сега. За какво да ходя в София ? Аз съм от Пловдив. Работя това, за което съм учил висше образование. Взимам заплата 4 000 лв. Благодарение на разумни инвестиции на чат от тази заплата имам и други доходи. Има си собствено жилище. И за какво да ходя в София. Там отиват неудачниците, които не могат да се реализират в родното си място.За няколко стотин лева повече, които отиват за наем и други раходи и няпрактика няма разлика.

101

Анонимен

преди 5 години

"Граждани" спрете да идвате и ще спрът да застрояват. Много е просто. Вместо да си продавате нивите и после да си мислите, че като сте си купили 4 стени в някой блок сте преуспели в живота, по - добре си стойте по родните места и си развивайте родните региони. А не да идвате в София и да се оплаквате, че не ви харесва.

100

Анонимен

преди 5 години

Махайте се, тука е пълно, търсете си друго място

99

bg

преди 5 години

тва което става у Младост в момента е показателно за цяла СФ ! Кметицата на района беше остранена защото не даваше да се строи където им падне в квартала плюс тва искашеот всеки които строи да прави и по 1 градинка ... събра се един екип от строителни предиремачи и прокрурори и набързо я сготвиха заедно с заместничката й ... всичко е мафия у БГ !

98

Анонимен

преди 5 години

Бул."Черни връх" и "Симеоновско шосе"сега издишат, а като се насели кварталчето?

97

Математик

преди 5 години

При Освобождението, България е била около 3 500 000. Днес е около 7 милиона.Двойно нарастване. Тогава София е била 20 000, днес трябва да е 40 000.Всеки може да сметне колко са "кореняците", вкл и тези дето пишат тук и колко са селяните.

96

Анонимен

преди 5 години

Вместо да правят глупави нови квартали, да вземат да оправят съществуващите! Ама няма далавера в това, нали!?

95

Мая

преди 5 години

Ми те всички ще са от село.

94

Кореняк софиянец

преди 5 години

До 84 "Да не си правим илюзии. По неофициални данни от хора в НСИ в София работят и живеят около 3.5 милиона ежедневно"Грешиш. София е 1 милиард. Най-големия и всичко най най в света.Още Константин Велики в искал да направи София,столица на Римската империя, ама са се намесели ония селяни от Константинопол и са ни прецакали.

93

Брадчед

преди 5 години

Даааа, София не е България. Духовноста е убита за сметка на материалноста. От това се печели. Много. Провинцията налази европата и софето. Ако не е тя да работи на "голямата далавера"тези, които се имат за кореняк софиянци и все реват, че няма въздух, градинки и детски площадки да вървят в провинцията, защото тези неща ги има там и за да не се оказва, че са строени само за едната кражба. България е свършила. Свършат ли парите свършва и София.

92

бг смешки 3

преди 5 години

крадат терените по 20-30 -40 до 70 лв кв м ....после строят строят по 200 евро на квадрат и ви ги продават за по 800-900 евро( има и повече ) .... доста строители станаха милионери от стореителният бум тъй като много глупави българи се набутаха с огромни суми за да си купят мечтаното жилище в СФ ... особено ....теглят кредити , продават всичко на село само и само да са в СФ ....за съжаление народа е *** и си заслуажва съдабата ! точка

91

Честито

преди 5 години

Ехаа.. Радост из едни строителни фирми.. Едни милионери ще станат още по-голями... Започват празници за тях от рано.. И едни други ще празнуват - от предстоящите комисионни. И всичко това *** гърба на живеещите в тоя смръдлив мравуняк.. И още ще идват, това сега е нищо... Не настроиха се и не налапаха се.. За лекарства да ги давате тия пари пиявици долни!

90

Иван Пешев

преди 5 години

Работим със собствениците - от едните отчуждават и продават на другите - тънка работа е то !

89

Анонимен

преди 5 години

Селяньето налазват Софету.

88

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам. Хората е България са много бедни, умират от глад и т.н Вие ме лъжете че купували апартаменти, че изхарчили половин милиард за един ден/черния петък/ и че на всеки празник ходили в Гърция.

87

бг

преди 5 години

парковете и градинките си отидоха заедно с ареста на Иванчева ! според прокаратурата взимане на подкуп било когато кмета на раЙОНА иска да се облагороди района ... с такива корумпирани институции толкова драги сънародници ! а вие си мълчете още и чакайте наготово некой да ви " оправи " ....

86

Браво Байо Тъпчо

преди 5 години

Браво, браво, стар виц майсторски интерпретиран! Ето от това имаме нужда, да се отърсим от негативизма, от стреса и измислените скандали дебнейки ни отвсякъде и се погледнем с усмивка, с позитивно настроение, със закачки, и си спомним, че живота ни е единствен, уникален и за нищо на света не трябва да се подвеждаме по пъклените сценарии на политици и медии, за постоянно стресиране и оскотяване на народа.

85

M

преди 5 години

Да вземат да построят малко паркове, площадки и градинки. Затиснати са хората от блокове и ***. Човек няма къде да седне да си почине на въздух, няма и къде да заведе детето си да играе. После защо въздухът бил мръсен и защо има болести.