184

Анонимен

преди 5 години

Лошо няма

183

Васил

преди 5 години

До АнонименМумбай се казва.

182

Анонимен

преди 5 години

Е,там ще живеят децата на сегашните богаташи,то за бедния човечец това е мираж.,, Браво, Браво,нали тая държава няма пари бе...,,

181

Един от вас :)

преди 5 години

Здравейте! На 27 години съм живея на село с тоалетна на вън! Мечтая и аз за живот в СОфия? Няма ли някой батко, който да ме направи софиянец?

180

Анонимен

преди 5 години

да не забравят обаче да НЕ осигурят парко места, както е навсякъде

179

Анонимен

преди 5 години

новопостроени мастодонти полупразни ще стоят, като онези блокчета под околовръстното, над Бокар

178

Georgiev

преди 5 години

Смее ли някой кмет да спре строеж вече? После е ясно какво го чака.

177

Анонимен

преди 5 години

София какво,новия Бомбай ли ще я правим?Презастроена и задръстена до козирката.Просто хора близки на властта са купили тия терени,и сега трябва да ги застроят за да се нагушат.Пука им на тях за зеленина,паркове или градско планиране

176

Софиянец

преди 5 години

София винаги е била ***

175

Лили

преди 5 години

Истински кошмар........ Унищожиха София, няма да се живее тук след 15 години.... Не се научиха, че трябва да се правят такива квартали около София, които да са с адекватен транспорт(например метро, влак, трамвай) , а не да презастрояват и малкото останали зелени площи...... Цирк. Задръстванията ще са кошмарни след някоя друга година

174

Jersey

преди 5 години

Айде без Мусагеница - всеки нов градоустройствен план си е дело на строителната маф-ия и ни натриса тонове бетон, трафик, шум и нови селя-ндури с китайски джипове... Нещо за нови градинки и паркове да сте чули?Ще го кажа по чисто шопски диалект - СОФИЯ УМРЕ!

173

Анонимен

преди 5 години

До Младежразходи се до Ню Йорк, Париж, Лондон и стига рева гражданино, малко това тесногръдие взе да ми идва в повече, че и се гордеят с него

172

Анонимен

преди 5 години

Ще бъде готов и планът за велосипедна и пешеходна връзка по трасето на бившата жп линия от гара "Пионер"...Да се унищожи готова инфраструктура за стотици милиони и вместо да се използва за вътрешноградски транспорт да се замени с пешеходна и велоалея, само и само да се улесни достъпа до нечии апартаменти...Как се нарича това, и защо взелите решението още на са в затвора?

171

Мисли с главата

преди 5 години

Не се настройвайте кореняци срещу провинция. Първо, че млад кореняк не е собствена заслуга а на поколенията преди тях, които както знаем са също от провинцията, защото София не това, което е сега и второ, ако не са икономическите пришълци, столицата няма да се води "голямата икономика" впрочем всички знаем какво е"голяма икономика"

170

Младеж

преди 5 години

Аз искам столицата да стане половин милион души. Всичко друго кой от къде е дошъл. Не можем да дишаме от вас. Пречите ни да живееме. Лодката ще се обърне от вас ,и всички ще се изправим.

169

Джак

преди 5 години

...Благодарение на всички правителства, които не помислиха как да оживяват градовете в България, да има работа за хората по родните им места и да не се налага това преселване към София.

168

Джак

преди 5 години

Кореняк софиянец съм. Натурализираните софиянци във властта съсипват София с презастрояването и. Въздух не остана. За тяхно сведение манастирски ливади бяха боянските ливади в детството ми където малкото деца от махалата, ходехме да берем киселец. Тогава имаше крави които пасяха там, защото беше извън границите на София. А по Царя събота и неделя вечер софиянци излизаха на разходка, под дебелите сенки на кестените. Днес София е меко казано грозна и задъхваща се.

167

софиянец

преди 5 години

До МимиА ти май си дна превзета кадъна.Ми стой си в чужбината женена за мияч на посуда бе кадън.И аз не харесвам София,но не плювам и не насъсквам българин срещу българин.А пушеците идват главно от братята ви ромули дето вие турците ни натресохте с "присъствието си"

166

Мими

преди 5 години

Знам че много от вас ще почнат да плюят по мой адрес,но ще се опитам.Първо София отдавна загуби облика на голям съвременен град.Пътувал съм доста и наблюдавам разликите между градовете.София в момента е един град в който хората си мислят че живеят нормално.Но грешат.Ходил съм там много пъти достатъчно за да преценя,че е мръсен ,пренаселен и пълен хора които се имат за нещо повече.Живея в чужбина и зимата като кацна там ми е тъпо.Въздуха ужасен мирише на пушек.Имам приятели отбивам се редовно.

165

До Лили

преди 5 години

За 2017г населението на София е нараснало с 1700 човека.И то заради миграцията от други градове.Иначе смъртността е по-висока от раждаемостта.До няколко години населението на София ще започне да намалява.