195

Анонимен

преди 5 години

Едно е ясно - на Иванчева цигарите в затвора са и осигурени за едно 10 години за напред ...ако се съди по броя на интернет подръжниците и .....но пак не е много сигурно де -щото повечето са платени *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

194

Друг

преди 5 години

Хора в Сф има 26 районни кмета! И точно тази ли е най ербап ей така да си иска чувал с пари?? Има ли от другите 25 някой да не взема?Я да видим кой от коя партия или групировка е ?? Ама те хванаха най безобидната и слаба брънка.Ако някой ще дава 500 хил евро. Той на високо ще си оправи нещата!! Всичко е за назидание!! Ами я да оковат и Горанов а?..а делян а суджука?? Но не..Иванчева ни е проблем(а)

193

Анонимен

преди 5 години

В държава в която наричат подкупите -дарения .... е осъдена на изчезване !!!! Собствените и граждани я осъждат ,не външни сили ,не заговори ,не мингрански нашествия - хората живеещи тук ,които като коне с капаци и за очевидни неща намират оправдания ,които на бялото -казват черно , които са специалисти по всичко и разбират от всичко ...и от наказателно право ,и от разследване ,и от спец.разузнавателни средства ,те са и прокурори ,адвокати и съдии в едно !!

192

House M.D.

преди 5 години

Уважаеми и други колеги, отново не разбрах чий го е дирила Иванчева на "Кристал". Бихте ли ме осветлили?

191

Зозо

преди 5 години

Това ги чака всички ***!

190

Щерю

преди 5 години

Ставали безмозъчни - че тия са си безмозъчни...

189

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно й вярвам.Ще я смачкат точно защото не е вземала подкупи , не може да плаща на адвокати и е развалила биснеса на предишния кмет и строителната мафия. Ще плаща държавата -т.е. ние както в случая с показен арест "ти си абсолютен престъпник".И на кметицата арестът също беше супер показен ,което е показателно за много пара в свирката.

188

Несам прост

преди 5 години

Какво се правите на много разбиращи. В българските градове ,няма кмет да не краде.В Разлог и Банско,кметовете станаха мулти милионери.С фирма Балканстрой окрадоха земите на хората.Продадоха ги за милиони.И какво ще стоим и ще плачем ли.Дано народа дасе сабуди и в миша дупка даги тури.

187

Анонимен

преди 5 години

"Ваклин е чист косъм. Той бори корупцията в държавата."

186

Анонимен

преди 5 години

Ако трябва Бате Ви Боко -Генерала и в тоалетната ще ви гледа но ще доведе делото до край!

185

GOGO

преди 5 години

България ще трябва да плаща на тези женици луди пари и ще ги платите вие дадъкоплатците

184

Анонимен

преди 5 години

Като са толкова корумпирани къде държат многото си пари?Прокуратурата откри ли ги? В сейф, в сметка, къща от приятел?

183

Анонимен

преди 5 години

Невинни красавици!

182

Анонимен

преди 5 години

По принцип и двете трябваше отдавна да са си вкъщи и да чакат кога ще запчоне делото, на което явно ще ги оправдаят. Защо са още в затвора е ясно - ГЕРБ ги е страх, а и нямат доказателства срещу тези две жени.

181

Факт

преди 5 години

Ако бяха виновни отдавна щяха да са ги осъдили и да лежат в затвора. Явно жените са невинни и сега политическата полиция на ГЕРБ се опитва да ги пречупи и да признаят нещо, което не са извършили.

180

Граовец

преди 5 години

Блондинката ми гила повече.Ще и нося краставици и ще я чакам да излезе.

179

Деархитектизация

преди 5 години

Първо презастроиха /те го наричат уплътняване/ градовете, после направиха платени паркинги. Сега правят сини зони и всичкото за пари. Потърпевшите ще плащат глоби за неправилно паркиране. Помните ли онези *** дето слагаха лепенки "паркирал си като "***"? След това паяците станаха горещ бизнес. Явно далаверата стана голяма и строителите започнаха да се блъскат.Трябва да изринем авгиевите обори като изгоним главните архитекти на големите градове.

178

месара

преди 5 години

другите арестанти и затворници живеят в същите условия като тия двете. няма какво да проплакват, да свикват с тоя начин на живот, ще бъде дълъг! остава им само един коз - да си признаят, и после да кажат че са признали защото не са издържали на "тормоза".

177

РАЗГРАД

преди 5 години

абе нищо няма да стане на тези патки това са само реклами.нито на арабаджиеви нито на баневи.не виждатели няма да влизат в затвора само шеги мотаят за реклама за да вземат пак някакви европари.убиха журналистката после уж се самоубил шеф на кат сега след месец два или ще се самоубие или ще го убият някой общински кмет или някой незначим депотат и така ние ще гледаме филми народа.никой не може да го осъдят като имат много пари и особенно в България.това са само серийни филми

176

Смях

преди 5 години

Забележете как хейтърски *** се появиха ударно от две статии насам. Май чак сега им платиха :D на всички сте ясни и вие, и партийните ви господари.