255

Аспарух

преди 5 години

Спретнаха им компромата,за да ги разкарат и да си назначат човек,който,ще пусне всички строежи.При цени в София над 1000 евро,материалният интерес е много милиони.13805

254

Цуци

преди 5 години

До АнонименДва съда осъдиха Цв.Цв., втората инстанция на 4 г. затвор. Стигнаха до ВКС начело с един професор от ЮФ. Три пъти връщаха присъдата на Апелативния съд, и трите пъти той я потвърждаваше. Накрая съдиите от петчленния състав на ВКС го обявиха за невинен. И сега тоя екземпляр е председател на ПГ на ГЕРБ, реално той ръководи НС, по два пъти на година ходи на благотворителни приеми на президента на САЩ с наши пари премиерът ББ го пробута за постоянен представител на БГ в УС на Европол.

253

Срам

преди 5 години

До АнонименАко Гешев, Георгиев и Ушев смятат, че ще са вечно на тези постове, много се лъжат. Мисля, че КПКОНПИ няма да изкарат дълго време. Същото важи и за ГЕРБ. А с кокошкарската история , с която тръгнаха СпП и АСНС, те показаха, че и без тях може и по-добре е да ги няма. Направиха специализирсната съдебна власт концлагер от рода на "Слънчев бряг" - Ловеч. То и имената на шефовете на СпП и АСНС са особени: Гешев, Ушев..

252

Простак

преди 5 години

Права е Иванчева, Ценко си пие уискито, а тя с-ре клекнала .

251

Анонимен

преди 5 години

А какво казва Митьо Очите? От къде го казва от килия или от бар? Други въпроси нямам! Вие сами мислете 80%-ни .....! Знаете какво са точките.

250

Националист

преди 5 години

До Васил Василев (257)Харалампий, ти за какво ревеш?

249

"ставаме безмоз

преди 5 години

Това е невъзможно, след като си минал прага на насищане.

248

Васил Василев

преди 5 години

Откога подкупа е криминално престъпление? Морално да но криминално.....има такива престъпници навсякъде...хванахте се за някакви подкупи.... Смешници...

247

ГЕОРГИЕВ

преди 5 години

Ценко е навън, докато аверите му палят имотите на основния свидетел по делото му, а те са в ареста с пранги.Няма такава държава. Всеки който се опълчи на мафията го чака същото. Никога няма да бъдат осъдени, защото са невинни. Целта е да бъдат смазани и всички, които си помислят да се борят с корупцията и схемите на големите да знаят какво ги очаква.

246

До Гошу

преди 5 години

Наистина трябва да си безмозъчен, за да напишеш подобна глупост. Да не мислиш, че тя иска да е в тоя вид или нейната ортачка иска да е по тениска. Нямаш 5 куфара с дрехи в ареста, като в любимия ти Биг Брадър. Няма и гримовете и червилата които обичаш да си слагаш.

245

inatut

преди 5 години

Унижения? Значи, когато всеки един е затворен в следствения арест е ОК, но като е Иванчева, Петранчева и пр. - не?Това са условията. Ако държавата тръгне да модернизира следствения арест, всеки ще каже - ама строим 5 звезди хотели за престъпници.. Да избират - следствен арест или Сливенския..Всеки коментира тези условия, а никой не каза - ами, ако е виновна.. Каквато е проста тая фризьорка нищо чудно по най-глупавия начин да си е поискала подкупче..

244

Гoшу

преди 5 години

Ха-ха, ами наистина трябва да си безмозъчeн, за да се явиш в съда по потник, все едно си хамалин на площад Македония

243

Спас

преди 5 години

Колко години да сте били в общака,бе 2-3? А останалите (приблизително 20) в лукс от над 100 кв апартамент или някакви къщички с какво ли не върте. Лакому д упе кръв с е ре, сега ще стоите в малките килии, пак ви е много.

242

Гост

преди 5 години

Престъпница

241

а съдиите ?

преди 5 години

вярно е - Ценко е навъкна, Очите е навънка...това е важното, е все някой трябва и да е вътре...е то ако имаше съд... ако имаше справедлив съд.. сигурно и пари нямаше да има и адвокати - пълна утопия !

240

Анонимен

преди 5 години

Ей герберуги!Както се отнасяте към враговете си сега докато сте на власт, така и те след като ви отнемат властта ще се отнасят спрямо вас и гнидите ви до 9-то коляно!!! Запомнете това!!!

239

В Герб е надеждата

преди 5 години

Тия корумпета трябва да гният доживот при толкова много срс-та а не разни *** като Лизан Панов да ги защитават и които спират законопроекта на Дани Кирилов и Хамид Хамид за даване на власт на Конпи да отнема имуществото при оправдателна присъда на корумпираният съд. Само така можем да се справим с корумпета като тези и открадните пари да отиват за пенсии. Мачкайте Дани и Хамид, с вас сме, не обръщайте внимание на пропищелите джендари защитници на наглата кметицата. Мачкайте

238

Анонимен

преди 5 години

На всички е ясно,какво се случва.Управляващата мафия не може да ги осъди.Въпросът е да бъдат унищожени физически и психически.Важно е да издържат на геноцида и един ден да осъдят държавата.

237

Анонимен

преди 5 години

Ако си е в къщи,после времето на домашния арест ще се приспадне от присъдата! И ще протакат до изтичане на евентуалното наказание! Не са луди...!

236

Анонимен

преди 5 години

Дори и да е виновна, начинът по който се държат с нея е ужасяващ. За сравнение нека си спомним какво беше положението на Ст. Софиянски - разхождаше се усмихнат, даваше интервюта, работеше си като кмет, от вкъщи, просто му забраниха да напуска България без изрично разрешение на съда. Непрестанно го интвюираха. Ами Цветанов - два съда го доказаха за виновен, а той не лежа и една минута, даваше интервюта - а тук - пранги.