215

Анонимен

преди 5 години

че кой очаква тези корумпирани кучета да си признаят.. 15год казах и конфискация на имуществото

214

Анонимен

преди 5 години

Жалко за невинните жени. Мафията здраво ни е яхнала.

213

Зозо

преди 5 години

Иванчова май ще се окаже зла, комунистическа лесбо-алчна пъча! Нещо като Д.Янкова ама по-млада :)))))))))))))))))))))))

212

Анонимен

преди 5 години

Две жени жертви на мафията в България.

211

Абе...

преди 5 години

Няма корупция за- 12 милиона за км път в полето- 1 км ремонт на графа- 350 лв на кв за саниране- 3500 лв да си купиш тец- ако те те страх от земетресение и живееш в апартамент на кума- чанти за по 5000 лв- ако хапваш суджуци..Абе тази ако има пари да си бе оправила зъбите?? Но..айде курбан я дадоха

210

някой

преди 5 години

В арестаа,там ви е мястото.Тъкмо да свиквате,че затвор ви чака

209

Коки

преди 5 години

За милиони няма закони

208

Анонимен

преди 5 години

Делото е ясно, има поне двама свидетели и купища СРС-та. Няма как да има повече доказателства. Американците са съдили мафията само по самопризнания по подслушани разговори. Един американски съд направо би преял от доказателства и би казал: Прекалено много са, не можем да обработим всичките, заболя ни главата от доказателства.

207

Коки

преди 5 години

Само Иванчева ли е в ареста?Нима другите арестанти не биват малтретирани?

206

Анонимен

преди 5 години

ОчевАдна политическа поръчка. Ако имаше наистина престъпление досега щеше да има съд и присъда.

205

Анонимен

преди 5 години

Трябва прокурорите по това дело да са в затвора, а не тези две невинни жени.

204

???

преди 5 години

Защо делото още не е в съда, за да оправдааят двете жени? За престоя им в затвора и обезщетението, което ще се плати за тозиарест, няма да плащат виновните прокурори, а ние данъкоплатците.

203

Анонимен

преди 5 години

Да си направи ин-виво в затвора. Защо се крие от надзирателите.

202

Анонимен

преди 5 години

Откъде имат пари да наемат най-добрите адвокати в България? Как 8 месеца работят безплатно и си напъват мозъците да вършат професионалния си дълга - да заблуждават в името на клиента и парите?

201

БАБА КУНА

преди 5 години

МАФИОТИЗИРАНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ПРОКУРАТУРА РЕАЛНО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА И ГИ ДЪРЖИ В АРЕСТА ЗА ДА ГИ СМАЖЕ ПСИХИЧЕСКИ И ДА ИЗФАБРИКУВА ФАЛШИВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ ТЯХ !!!

200

ГЕРБ = Мафия

преди 5 години

Хората в Младост избираха между мафията и Иванчева и гласуваха против амфията, но мафията не признава поражение и вкара Иванчева в ареста и така вече 8-9 месеца. Доказателства очевидно няма, щом делото не е в съда и няма присъда.

199

Бай Ставри

преди 5 години

Много нагла жълтозъбата фризьорка... га харчеше парите ти беше добре, а? Ин витро искала, сори ама няма такова право в конституцията...

198

Анонимен

преди 5 години

Направиха постановка на Иванчева, защото пречеше на мафията. Тук някакви защитават мафията!!!

197

Kuala

преди 5 години

Добре че тия двете кметици са влезли в затвора, че да разберем че там е мого лошо. Другите затворници сигурно са в по-добри условия. От друга стана неотдавна имаше пушилки и около кметовете на Хасково, Пазарджик и други, ама там нещо пушека май изгасна.

196

Друг

преди 5 години

Да река да взема 70 хил евро..има 10 начина да не разберат даже. Не я защитавам,може да не е умна и обиграна..женска наивност..алчност даже.Нооо в служебна кола която ползват всички?? Някой който пипал пари се ръкува с нея..и светнала!! А за графа за 26 милиона?? 100 трябва да лежат,за протекло метро,за..своге?? Там виновни няма. от Гръб са..