175

Анонимен

преди 5 години

Стига алабализми.Дарения... и други глупости от тоя род.И двете в Сливенския.

174

Анонимен

преди 5 години

Тези две жени са очевадно много прости и неграмотни. Срам за тези , които са гласували за такива хора да ги управляват.

173

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 159Ти другарю колко пъти си намирал в твоята кола един кашон с пари , ей така някой ти ги е сложил. Като говориш глупости правиш ли връзка с главния мозък или си като папагал , който повтаря думите на Иванчева. На това му се вика , кой ми *** в гащите.

172

Човек

преди 5 години

Както е казал поета - ще влезе в затвора- сливенския и ще стане човек. Там има килийно училище и може да да си повиши образованието - над основното. Така няма да ни е срам - нас жителите от Младост , че е била избрана толкова неграмотна, безмозъчна кметица на най-голямата община в София.

171

Гашо

преди 5 години

Пак Младост "независим" кмет да изберете ве ей. Тая спря строителсвото и пребори мафията нали. По - виновни сте тия дет и гласувахте на тая, сега ша и носите краставици и тоалетна артия у ареста.

170

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на време бе да стъпи накриво. Ако е взела подкуп-лошо, ако ли не-сготвили са я елементарно, значи няма капацитет за тази работа; никаква предпазливост, хигиена на контактите, какво, с кого, къде говори и пр. И да не е това, друго ще е; ще й поднесат да подпише нещо, което не разбира и довиждане. Такива огромни административни структури се управляват от експерти с опит или от силни лидери, които разполагат с ЛОЯЛНИ ИМ експерти с опит. Не и от булевардни викачи, пък било с добри намерения.

169

Discovery

преди 5 години

Тея двете не ги коментирам, смешното в цялата ситуация е, че тея ги разнасят по съдилища и медии, като най-големите бандити в света. Тука некви буратлни убийци, иззнасилвачи и т.н.. бандюги ден да мине друг да дойде и вече не ги въртят кво и що. Че даже и ефективни присъди не им лепват, колкото тея все още са по съдилищата...

168

Шенко

преди 5 години

Ял, пил и се веселил е работата. Нормалните хора не са виждали 70000евра на камара, а те само от една сделка. Кой знай колко камари са натрупали по мазета и тавани. Да не се пускат, веднага ще духнат към ЮАР, то е ясно. Само строг нашийник за такива....

167

Анонимен

преди 5 години

Добре бе, Bulgaria ON Air защо не излъчва 24/7 live от ареста, защото така някакси не мога да получа пълна картина на тези поредна либерастка драма със зелени феминистки?

166

Анонимен

преди 5 години

Ми ти си беше безмозъна и преди това ***.Да кажеш, че някой ти е сложил в колата 70000лв какъв трябва да си освен безмозъчен?

165

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че са невинни. За това две мнения няма.

164

Гашо

преди 5 години

Хахах, тя досега не е прайла деца, сега се сетила.Не изключвам на следващото заседание да се яви в инвалидна количка или да се направи на луда. Очакваме максимални присъди ей съда

163

гио

преди 5 години

това дело не може ли да мине по-бързо и да пратят фризьорката в затвора, където и е мястото и да спрат да ни занимават.

162

Електоратна единица

преди 5 години

Нас отдавна ни направиха безмозъчни

161

Гашо

преди 5 години

Га ядоха кифтета не риваха. Ама сега дойде сметката. Абсолютно виновни

160

Анонимен

преди 5 години

Хигиената май не им е била силна страна и преди ареста.

159

Бен Ган

преди 5 години

Ясно е, че са виновни! Всички крадат, но тези няма кой да ги пази. Е питам аз, това прави ли ги невинни?

158

Анонимен

преди 5 години

Трайте и си сърбайте попарата, която сами си надробихте

157

Анонимен

преди 5 години

Факта , че има медии и хора , които защитават очевидно корумпираните жени е достоен за съжаление. Това може да стане само в България, защото наследството в мисленето оставено от БКП сега БСП е такова.

156

Анонимен

преди 5 години

Иванчева е невинна. Трябва да я освободят. То що не я осъдиха досега. Чакат тя да си признае понеже нямат доказателства.