125

ти трол ли си

преди 5 години

йоце ти май верно си сляп. къде им е съдебната регистрация на листята, нещо не я виждам в долният им край. Това не са срс-та още повече спуснати само в пеевските медии. неслучайно утре е свикана извънредна пресконфенция на адвокатите им по този въпрос а прокурор рангелов вече мънка че не знае дали тези срс които не са срс отговарят на истината но според него отговаряли защото не ги бил чел понеже не са срс.

124

Дядо Йоцо

преди 5 години

Аз не зная тези дали ще влязат в затвора и за колко, но Бойко изпрати мощен сигнал до социалистите че безконтролното крадене свърши.Сега социалистите треперят и правят кански силия да подкопаят едва положените устои на държавността.Аз виждам бъдеще по-справедливо от преди!

123

Анонимен

преди 5 години

Батето Славков си беше номенклатура но, каза нещо много вярно: България е една детска градина! Да, така е! Ние си играем на държава, на парламент на какво ли не!? Всеки се прави на някакъв без да има покритие за това! Приемаме живота леко и несериозно но, скоро ще разберем че така не става и ще патим!

122

ибън ебън

преди 5 години

айде зелените *** бегайте у гората в пирин. след тия срс кметицата дълго ша търка нара а вие се снижавайте герб да не ви подпука и вас че да и прайте компания

121

Мафана Захуие

преди 5 години

Чудя се госпожа пъпка, колко ли пъти по 70 хилки е прибирала преди да я гепят. Доживотен без право на замяна ще и е малко, но все пак достатъчно за назидание на другите власт имащи.

120

Анонимен

преди 5 години

Ако само това са "доказателствата" не виждам как ще ги осъдят.Да не говорим, че не разбирам кой разпространява "СРС-та" точно преди дело.

119

Ставрев

преди 5 години

Това хубаво ама оня гуреливия дето не е плащал наем, ток и парно от почти десет години, него кога?

118

Анонимен

преди 5 години

КАТО СУДЖУЦИТЕ ЗА Боко

117

Типично погерберски

преди 5 години

Не луд този който подяжда баницата .А този който им разрешава.

116

браво

преди 5 години

Браво на ГЕРБ! Леко-леко стават нещата. ***, лека вечер. Айде статукво, нова конституция, путин..драскайте ;)

115

БАБА КУНА

преди 5 години

ГЕРБАДЖИЙСКА ДАЛАВЕРА СЪШИТА С БЕЛИ КОНЦИ!!!

114

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоЗа да видят хората какви са тези. Те са толкова вредни за обществото, че трябва да лежат в лагери, дори и да не са взели една стотинка. Но те са еманация на такива като теб. За това ги защитаваш, и за това не живеем добре, като останалите европейци. По точно затова ти не живееш така добре.

113

Kreti

преди 5 години

Не вярвам , предолагам Путин е виновен че не ви вярвам :) :) :)

112

Анонимен

преди 5 години

А когато започна проверка за пътищата,некачествен строеж,кражби и за корупция,защо скрихте комунето Лилиту,бе? Да не го засегне проверката и го опандизят,ли?

111

дедо Ташунко

преди 5 години

Скалъпена работа от ГЕРП. Виждам ръката на пъпеша тук.

110

Анонимен

преди 5 години

До126. Само да те светна. Тая глоба от 77 мил. ? е заради това, че ноплофикация продължава да е монополис трета година над срока който и бе даден от ЕК. И НЯМА НИЩО ОБЩО Теменужка Павлова.

109

Анонимен

преди 5 години

Мъж: Виж с`я кво ...Жаклин: Да.Да.Да.Да.Мъж: И така...така.. /не се разбира/Жаклин: Ммм...ДаМъж: И ти кво с`я...праим ли *** ил ни *** праим...Жаклин: Миии... то днеска не ста`а...утре не ста`а /не се разбира/Мъж: То и унуй убавото мм`че...Помниш ли ***?Жаклин: Да.Да Да. То е едно хубаво момче...много приятно момче..с очилца..Мъж: Да...да. То е тука при мен. Искаш ли ***?Мъж 2: Нося нещата дето/не се разбира/таковата...Жаклин: На Орифлейм ли нещата?Мъж2: Не бе...айде да отидем на кафе

108

аз

преди 5 години

Тия да вземат да продават фланелки с тая снимка отпечатана на тях, ще направят двойно повече пари от колкото от подкупите дето ги взимат. Голям хит ще са.

107

Анонимен

преди 5 години

Е , сега вече все още има ли някой да вярва на "онеправданата" Иванчева , и сие !!!??? Отдавна трябваше да са раирани вече за да има ред в тая държава !!!

106

Анонимен

преди 5 години

да не е бил рушвета за друга кметица само, пък тази да им е объркала сметките и сега да си плаща наказанието