165

Анонимен

преди 5 години

Нека се установи гербавия натегач, който по делото разгласява класифицирана информация, с малкото гербоугодни извадки и да замести Иванчева в ареста. Как никой не търси гербавата калинака коя е???? Също така и герлавите медии, които публикуват тая информация, тях защо никой не ги проверява, не само за това а и за цялата им кампания да очернят само един следствен човек в страната а в същото време за Боршош, за фандъковия завестник кмет че не са нито минута в ареста ПЪРНА ДИМНА ЗАВЕСА С КЬОРФИШЕЦИ

164

Анонимен

преди 5 години

Досиета Х в трагикомичният вариянт! Нещо друго като "доказателства" ако има, покажете и тях, чееееее да я отсъдин ние тази работа! То се видя, че вие явно това чакате от народа, щом така подробно ги вадите тези "доказателства"!

163

Анонимен

преди 5 години

Ваклин на полиграфа !!! Само гледа у земята тоя *** и си мънка там...

162

nas

преди 5 години

разговор между бизнес и община на високо интелектуално ниво. С полицая докато му давам 20 лв по-интелигентен разговор водим.

161

Радо

преди 5 години

Иванчева, Петрова, Дюлгеров) безскрупулниИдиота, който е писъл статията, къде е прочел, че Иванчева и Петрова са безкруполни, защото явно е забравил да качи тяхен разговор

160

Анонимен

преди 5 години

Кола да ме бутне на някой висшестоящите ще е " тайна и докато не се изяснят всички обстоятелства по делото", а сега видите ли доказателствата под път и над път като тоалетна хартия... Много се оак..а с това дело... сега ще се юудят как да се подмият милите:)))

159

Анонимен

преди 5 години

Гив ми файф, казала фризьорката, ама и дали 10

158

пинко

преди 5 години

Добре, а Ваклин и СИЕ "инвеститори" в ареста да си отлежат, кога?

157

Анонимен

преди 5 години

Прекалено, даже и за този сайт (с извинение), плоска манипулация!До сега не са доказали, че подкуп е искан, че подкуп е даван, че двете са инали нещо общо с парите, даже имената им не се изговарят в т.н. СРСта!Мнооого ще има да плащаме, след като двете осъдят България в ЕСПЧ, много....

156

Анонимен

преди 5 години

в нормална държава док. се гледат от съда а не от жълтите медии, вярно че това не са док. тъй като тези листа които са снимани са без съдебна регистрация такива мога и аз да напиша и да снимам и да кажа че отговарят на съдържанието на даден запис но без верификация това не са нито срс нито док нито годни за пред съда. Неслучайно няма разследване откъде изтичат защото това не са док. за разликата от срстата на бивол които имат верификация показваща съдържанието на кой запис представят.

155

Анонимен

преди 5 години

Ами айде осъдете ги вече, или ги чакате да се пенсионират първо. При толкова доказателства в нормална държава вече да са на трета инстанция

154

Анонимен

преди 5 години

Това не може да е така защото при колективната вина всеки ще си трае. Проблемът е че тук не е искан подкуп. Ваклин го признава в съда Данс го признава в съда всички разпитани свидетели до този момент го признават такъв запис няма но има запис на който 3-то лице казва че лице 1 иска подкуп от лице 2. доказателства за това няма но виж че е бил рекетиран ваклин да строи площадка или да дари пари за нея до 202-ри блок доказателства има но делото не е за това.

153

Уууу!

преди 5 години

Не трябва да има нито искане,нито предлагане на подкуп.Който иска и който предлага е за затвора!И такива обяснения,ама той бил отишъл ДАНС и затова е невинен са наивни!Ами ако те бяха отишли и го топнат,че предлага подкуп?!А?!Всички са виновни и за присъди,и то ефективни!!!

152

Европеец

преди 5 години

И аз не вярвам на срс-та с готварски оферти изнесени от бивол които след случая с убитата журналистка в Русе и глупостите им за Джи Пи Груп доказаха че не може да им се вярва, но конспиратори винаги ще се намерят.

151

до 183

преди 5 години

Ти си в грешка. Няма подаден сигнал за подкуп в Данс това призна Денев от данс в съда. Ваклин е подал сигнал за забавена преписка. Данс започват оперативно-издирвателни действия за корупция т като това можело да бъде корупционна практика. Паралелно с тях Ваклин е насочен към Дюлгеров от друг строителен предприемач член на камарата на строителите в която членува и Ваклин груп (същият който му споменава офертата на прокуратурата за сготвяне). Просто искането за дарение на Иванчева им идва дюшеш.

150

Уууу!

преди 5 години

Не е само строителството.В БГ се перат пари през всички бизнеси,но и там не е проблем ако искат да ги хващат,ще ги хващат.Проблема е,че тази система дърпа държавата назад и хората емигрират.Заради такива подкупи няма големи инвеститори в БГ,бягат и тези дето бяха тук.Чиновници много и всеки иска подкуп,като си мисли,че лесно се изкарват парите днес,но не сме в 90-те!Все още да правиш бизнес в БГ изглежда престъпна дейност в нечии очи,което е грешка!Ще се молят да прави бизнес тук някой ден някой

149

Анонимен

преди 5 години

Ваклин няма как да оправи кредитите без пране. 90% в стройтелството се работи на загуба. Старите коне в стройтелството ги няма. Няма кой да работи. Млади са навън. Останалото е жени администратори на кухи служби без да дават ПРОДУКТ.

148

Анонимен

преди 5 години

Истината е така. Със строителството трябва да се изперат пари. Ваклин е архитекта на схемата. Но удря на камък с кметицата. С подкупа искат да я махнат, накажат за самочувствието и ината. Така се прави цирка с подкупа. Ваклин е млад и има време да му се стовари и върху него това що сътвори.30134

147

Уууу!

преди 5 години

до 183Няма чист в случая,ти си в грешка.Когато те спира администрация се търси началник над нея а не се предлага подкуп.В БГ обаче всичко е пропито от такива корумпирани чиновници,които не само не вършат работата за която са назначени,но и бизнес искат да развиват с пари получени от подкуп.Абсолютни некадърници!

146

Анонимен

преди 5 години

До183. Ваклин и да не му искат пари ДАНС може да ги сготви тия които са удобни. Защо ДАНС не окошари тия с бързите кредите на които им висят адресите по улиците.