105

Dedo

преди 5 години

А кво стана със насересетата с боко тиквата и мишо бирата бе? Тия доста изфабрикувани ми се виждат! Както се пееше в една песен, за милиони няма закони за кокошка няма прошка.... йевем ти и нафраната държава и тъфите офце (народа бел.ред.) Боко тъпата тиква ще ви пихае на сурата а вие ще си мислите че е манна небесна от дедо ви боже. Чета днес хоро играли на затрупаната и блокирана от сняг магистрала...... Франсетата подпалиха париж и продължават, вий си играйкайте. Т-панари.....

104

аз

преди 5 години

Троляци, кажете колко ви плаща тая де. Ако приемем че е откраднала милионче / 15 троляца / 6 месеца = 11111 на троляк на месец. *** заплатката. То за тея пари и аз щех да ходя на протестчето в нейна полза дето бехте.

103

Анонимен

преди 5 години

Изобщо няма да се учудя,ако направят някой спектакъл и съчинят някой запис и го представят като доказателство.Долу тиранията герберска!

102

Анонимен

преди 5 години

Долу ГРОП!Долу мафията!

101

явно си много ***

преди 5 години

До 12345 - От тия записи нищо не разбирам...че какво отношение имаш по този случай! Да не си някоя последна инстанция!

100

Анонимен

преди 5 години

Може и да е имало рушвет,но не за тази кметица,а за друга над нея.А тази да е спряла работата и затова да са я окошарили.

99

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам на тези съчинения! Без значение в чия угода са направени!Пубилчна очна ставка трябва!И свобода за тези две жени!Няма влязла в сила присъда,защо ги държите затворени?

98

аз

преди 5 години

Обаче е голяма *** тая гадина. Знае, че всеки ден в ареста после се приспада от пирсъдата, като я запратят към затвора. Некой по осведомен ще каже ли вече на коя страница са от четенето на обвинителния и акт. Тя нали си пожела да и го четат в съда, че не може да чете. И бам шест месеца вече и го четат, и после ще се приспаднат от ефективната присъда. Хитра кукумявка е тая.

97

12345

преди 5 години

Явно съм много ***! От тия записи нищо не разбирам

96

ретро

преди 5 години

гаси долната статийка гербераска..видяхме ги сересетата..абсолютно нищо не се споменава за каквито и да е пари..некви махленски разговори за кебапчийници и също така за детски площадки..с всяко следващо сересе само доказват,че тея жени са брутално сготвени от строителната мафия и новата държавна сигурност(на цвъки - гестапото)..

95

аз

преди 5 години

Кефите ме троляци. Тая колко ли милиони евро трябва да е откраднала за да може толкова месеци да ви плаща да пишете в нейна полза. Ние знаем, че тарифката ви не е малка, все пак бая търсена професия е троляшката, всеки в наши дни вече иска да му лиже газо некой по нета.

94

Анонимен

преди 5 години

абее тия грозни таласъми от снимката, само за грозен фейс трябва да и сложат едно 5 години, а за кражбите...направо доживот или да я бесят

93

Ники

преди 5 години

Такива очерователни жени ,А сте сте избрали тази снимка сякаш кадър от филма Живите Мъртви ... не е куул ! #Зомби #ХанибалЛектър #Кметица #хубавоЕ

92

az

преди 5 години

Ой тая снимка как хубаво отразява долните им душички.

91

ДАНС

преди 5 години

Иванчева,Петрова,Дюлгеров-----безскруполниДюлгеров е ГЕРБЕРИванчева и Петрова са безпартиини и сигурно в кметският им кабинет висят снимки на Венци Стефанов,Маджо и Бойко Борисов с бухалки в ръкатаБоко Сикаджийски да си приеме за членове на ГЕРБ почитателките

90

Анонимен

преди 5 години

Ако тези са безскрупулни,сем.Баневи скрупулни ли са?И кога ще ни покажете тяхната килия,да видим дали са еднакви за мин.Цачева всички арестанти?

89

Анонимен

преди 5 години

Откъде ДС вади записи на интересните случаи? Просто е - подслушват всички. Доказателство: В хода на скандала Нинова-Ченалова стана ясно, че съдия Нинова, за три години е издала над 16 000 /шестнайсет хиляди!/ разрешителни за СРС. При това много от тях - с незаконно удължен срок от 100 на 200 дни. Има още много. И от други съдии. ДС подслушва всичко и ръси СРС-та наляво и надясно.

88

Анонимен

преди 5 години

Защо троловете на ГЕРБ толкова грачат и храчат по Иванчева?Правосъдието трябва да е безпристрастно.

87

Анонимен

преди 5 години

Нито на Иванчева вярвам, нито на ДС /защото именно ДС са тези, със СРС-тата/. Преди няколко години рупор на ДС и СРС хит беше жалкото пасквилче "Галерия", днес тази роля се изпълнява от сайтчето на Делянчо Пеевски "Правен свят".

86

?!?

преди 5 години

Тия въобще как са се разбрали къде и на кого ще дадат парите с това ъъ, нали, дето ...