145

Анонимен

преди 5 години

До 182 В грешка си!На Ваклин са му е поискани пари,и той отива в ДАНС!От там работата се задейства със СРСта и клопката с даването на парите!В случая Ваклин е чист,първо е уведомил властите за рекета!

144

Уууу!

преди 5 години

Значи Ваклин предлага а другата страна взима.Всички трябва да са в затвора и Ваклин!Друго срс има ли преди това?Явно е имало защото той ги е внесъл обратно в банката,защото МВР не е било готово да ги залови още първия път.

143

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не вярваме на долнопробните ви гербави постановки!Знаете приказката за лъжливото овчарче.

142

Анонимен

преди 5 години

ОПГ ГРОБ е в тежка престъпна зависимост от ДС, пълна е с бивши кадри на ДС и дребни нереализирани гангстерчета.Ръководена от медалист от помощно училище и бивша псевдо мyтpa.

141

нищо не виждам

преди 5 години

В тия срс не виждам нищо нередно, нито се иска подкуп нито има някакви намеци, говори се за странични неща като павилиони и други подобни, когато става дума за Ваклин не става дума за подкупи а за документи и други неща като при дарение. Това ли са най силните доказателства на прокуратурата. Работят ни нещо май, да не се окаже че Иванчева е искала дарение а се опитват да го изскарат подкуп.

140

Къде сте тролове

преди 5 години

Явно на баце му е много важно да се подложи на строителната мафия в Младост и мега проекта на строителната камара чийто член е фирмата на ваклото агънце и фирмата на другия предприемач с който обсъждат офертата на прокуратурата да ликвидират кметицата за да могат да си прокарат при служебният кмет 60те блока одобрен проект тия дни. Баце е развързал кесията и е изпратил троловете да плюят по Иванчева.

139

Анонимен

преди 5 години

Ако осъдят тази кметица по тия неясни срс без да е взела физически парите, предлагам българското общество да поиска анализ на съдебната практика дали има и един случай на подкуп в което да има присъда без човекът да е пипнал парите, РЪКОСТИСКАНЕТО С ОМАЗАЛИЯ СЕ ДЮБГЕРОВ ПРИ КОЕТО И Е СВЕТНАЛА РЪКАТА ОТВЪН КЪДЕТО МУ Е ПРЪСТА НЕ СЕ БРОИ ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО А ЗА ОНЕВИНЯВАЩ ФАКТ ДОЛУ ГЕРБ, ЧЕСТНИТЕ ИМ СТОТИЦИ КМЕТОВЕ И БЕЗСКРУПОЛНИТЕ ИМ НАТЕГАЧИ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ. зАКОНА НЕ СЕ ПРИЛАГА САМО ЗА ЕДИН КМЕТ

138

Анонимен

преди 5 години

Гербавата пасмина мислеше, че като сготви Иванчева и я очерни медийно, и Фандъкова ще остане кмет, но няма да ви мине номера, магаре да е София на втори тур ще избере всеки друг но не и Фандъкова а това е началото на края на гробарската партия. След следствения заместник кмет, за който не се пише че е като бушонче, а е редно и Фандъкова да даде оставка за ремонтите, край няма кой да я избере и леви и десни трябва да се обединят и София да се освободи

137

Анонимен

преди 5 години

Искам референдум главния прокурор да се избира мажаритарно от народа като президента а не от ШАЙКАТА. Само тогава ще имаме главен прокурор, който може да въведе ред, сега са зависими от тия дето мразят Иванчева.

136

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЧЕСТНАТА ГЕРБАВА ПАСМИНА ДАЛИ ЗНАЯТ ТЕХНИЯ ИНДИАНСКИ ВОЖД ДАЛИ ИМА ЖЕНА И АКО ИМА ЗАЩО Я КРИЕ ПАРИ ЛЕ ПЕРЕ ТАЯ ЖЕНА или е грозна като жаба ама милиардерка?????? нама ли прокуратура за сделката как се купува ЧЕЗ за без пари пари перат ли се или неСъвсем скоро кръвното със закона Магнитски ще измете шайката описана от Антон Тодоров от властта

135

Ха-ха

преди 5 години

Баце платили ви за тия коментари от партийната субсидия или сте на абонамент, нещо много сте се активизирали, да не идват избори. Нещо много ги е страх гербаджийте да не оневинят 2-те жени пратили са цялата армия ***.

134

Анонимен

преди 5 години

За всеки нормален човек е виден стремежа да се изкара, че Иванчева е мегакорумпирана, а гербавите кметова се мега честни. Заместник кмета- бушончето на даскалецата Фънди, защо не е нито минута в ареста, нали е виновен за щети за милиони, далеч надхвърлящи мижавия подкуп, който Иванчева не е пипнала а подкуп се доказва с отпечатъци по парите а не с жена една мъж 6 Защо Боршош не е в ароста, нали го обвиняват за десетки милиони а не за 50 хиляди... Невенне е и трънския кмет децата му се блъскат в

133

Евала

преди 5 години

Да добавя и психодесните *** начело с джендара Лозан Панов и соросоида Христо Иванов които искат да не може да се отнема незаконно придобитото имущество дори и при опрадателна присъда на корумпираният съд и ощетяват бюджета с който се плащат пенсиите.

132

Долу бсп

преди 5 години

Абе как може бесепарските *** да продължават да защитават тоя *** кметицата. Хора не им вярвате, Герб ще оправят тая държава и такива *** които пречат на бизнеса който ви плаща пенсийте трябва да бъдат затрити ако трябва на площада. Имаме нужда от нов народен съд за да ликвидираме комунистическите *** Гешев - главен прокурор.

131

Сата НАТО

преди 5 години

Отново напомням, че "Кристал" не се намира на пътя СО-Младост-Напротив, Кристал е точно по маршрута СО - Младост.Отклонение 100 метра.Или искаш да спрат на спирката на Плиска и да си вземат кафе в картонени чашки от Лафка?

130

Мина

преди 5 години

Господин "журналист", преписките не се прЕдвижват, а се прИдвижват. Пред свързващият член "и" се поставя запетая само, когато има изброяване. Тези неща се учат в началното училище и който не ги е научил не пише статии, а ходи да мие чинии, например.

129

до 161

преди 5 години

Затова пък има едни други истински срс приети от съда на които ваклинчо говори с друг предприемач от камарата на строителите за оферта от прокуратурата за сготвяне на иванчева утре ще е много интересна тази пресконференция ваклинчо е привикан за повторен разпит след издънките си при хекимян и лъжите в които се оплете там за да каже кой е този човек мисля че този път прокуратурата сериозно се *** с това дело и номинацията на гешев за главен пролурор отиде на кино

128

132

преди 5 години

Това не са никакви доказателства.Аз се съмнявам дали изобщо има такива записи.Толкова несвързани разговори никой не води. Тези безсмислици не доказват НИЩО.

127

Лисан

преди 5 години

След падането на Тиквата от власт догодина, както и падането на Фандупкова, следващият кмет трябва задължително да издаде заповед за сриване до основи на започналите 60 строежа в Младост и бъдещият общински съвет да гласува 5годишен мораториум върху строителство на сгради в София. Дърво и храст не остана от алчни гербавогепливи индивиди.

126

Анонимен

преди 5 години

Пуснете жените,бе,мискини такива!Нали вече си строите строежите,айте помирете се и оставете жените да си ходят по живо по здраво!