84

Пешко

преди 5 години

До До ПешкоТи ако не виждаш полза откак сме в ЕС, явно живееш някъде другаде. Какво да спорим? Страна, въоръжена до зъби, ли ти е мерилото за просперитет и добър живот? От нещо те е страх ли, кво? Американците продават тока така, защото друг байно е блажил покрай това. И къде отива златото, да те видим от кой точно се информираш, щото ми се струва, че бай Сайдеренко и разни *** групи у фейса са ти основният източник по тоя въпрос

83

До Пешко

преди 5 години

Е, не! Сега ще стане американски и ще започнеш да се кръстиш и на цените на газа, както се кръстиш и на нашия ток, който ни продават американците на тройни цени!

82

Пешко

преди 5 години

До До ПешкоДруг ги държи да - добрата стара държава. Но газът е руски и някой държи да си остане само и единствено руски.

81

До Пешко

преди 5 години

Май не държат братушките Топлофикация и ТЕЦ-овете. Друг ги държи и на друг плащаш сметките, за които се кръстиш!

80

niki

преди 5 години

От Брюксел искат да ни направят пазара конкурентен, но тук драскачите явно не го искат това, а искат да плащат монополния газ от Рассия на колкото реши Путев да им го продаде.Народът си иска мизериййката, що да стане евтино, като може да си остане скъпото?

79

До Пешко

преди 5 години

На твоето му се вика безроден предател! А кой е виновен за посткомунизма? Твоите приятели кукловоди, които те държат на къс повод. Вече 10 години сме в ЕС и аз не виждам никаква полза за нас. ЕС се опитва да ни обере и да срине държавата, а от НАТО ни готвят за пушечно месо. Защо не кажеш как американците ни продават нашия ток на десеторни цени, защо не те вълнува къде ни отива златото, какво стана, че от страна въоръжена до зъби станахме потребител на пета употреба?

78

Пешко

преди 5 години

До До 75Аз не пиша за лош комунизъм, а за лош посткомунизъм, в който на всяка сметка от топлофикация всеки се кръсти да не го съдерат, всеки пуска по един-два радиатора само, а при изравнителната сметка не спи по една седмица. И това е не за друго, а именно заради съдържанието на горната статия. Защото и гърците, и турците нямат газ, ама търсят от различни места, само ние зорлем се бутаме при братушките, а те ни цакат по братушковски. Стокхолмски синдром му се вика

77

До 75

преди 5 години

Сигурно и вашите още си пазят по някой апартамент от лошия комунизъм, взимат мизерна пенсия благодарение на прехода, но имат изобщо някаква пак заради комунизма. Комунизмът затвори заводите, вдигна цените, намали заплатите, унищожи работните места! А от ЕС така са се загрижили за нас, че направо ще ни съдерат и кожата от гърба, и месото до кокал! Винаги ще се застъпват за нашите интереси и ще ни помагат да се развиваме, както досега!

76

Анонимен

преди 5 години

Те направо си правят гавра с нас! Принуждават ни да плащаме на някакви нашественицо повече отколкото на пенсионерите. Държат ни на заплати от жълти стотинки, блокират ни всички възможности за някаква търговия и изгоден за страната бизнес ини карат само да плащаме безумни суми за някакви измислени несъществуващи идиотщини. Направо ни съсипаха държавата! За какво е тази глоба сега? За да не мине руския газ през България, да не би да влязат пари в страната! Вън ЕС и НАТО!

75

Пешко

преди 5 години

Другарите вият сакън някой да не наруши ненарушимия савецки газов монопол у нас. Те си искат савецкото - тва юность, тва москвета, лади, а па одеколон тройной малиии класика, още си пазят по неколко кинескопа, смукачи и шишета е така от носталгия. И нищо им нема, мани ти другото

74

Анонимен

преди 5 години

Години наред страдахме от ниската цена на тока от Козлодуй. Обидно ниска ни беше цената, вземаха ни за бедни и неспособни да си плащаме тока. Но дойдоха американски инвеститори, които ни вдигнаха самочувствието и ни увериха, че можем да плащаме по-скъп ток на тях и това е безплатна електротерапия. Сега сме горди със високите си сметки за ток. Искаме същото да се случи и с газа. Молим Европейската комисия.

73

Анонимен

преди 5 години

Комисарите да пратят цистерни с газ от Брюксел на българския народ. Нямаме избор. Искаме брюкселска газ.

72

Анонимен

преди 5 години

Да излизаме и от ЕС и от НАТО! Никаква реална полза няма за нас, а само ни прецакват по всички параграфи. Селско стопанство, индустрия, армия, АЕЦ, Южен поток! Защо не глобите Германия за Северен поток, защо не накарате някоя друга държава да спре да строи АЕЦ, да си унищожи въоръжението, за да купува остарели ***, да им блокирате търговските проекти? Писна ми вече, не може повече така!

71

Анонимен

преди 5 години

Нека има. Някой може да му е кеф да купува по-скъп американски газ. Всеки евроатлантик би плащал гордо двойно и тройно на любимия Вожд. Искаме Европейската комисия да докара газ от Брюксел, за да избираме.76576

70

Пешко

преди 5 години

Ако питате другарите братушките трябва да си останат единствен доставчик, за кво ни е тая конкуренция само да мъти необятната савецка вода

69

Анонимен

преди 5 години

SPOKOINO DRUGARI BOIKO BORISOV SHTE NAMERI PARI I SHTE [LATI.NEUKIAT PREZIDENT I DA ISKA NEMA DA PLATI.VIGDATE,CE BALGARIA BEZ BOIKO BORISOV NE MOGE.

68

до 60

преди 5 години

Краварски друг път. Чисто български са си. Просто фирмата е регистрирана там.

67

анонимен

преди 5 години

Брюксел трябва да каже кой е предложил газ и му е било отказано между 2010 и 2015. Това, кото бълнува Брюксел звучи направо налудно. Той иска във всяка каса Кока кола да има и две бутилки Пепси кола или нещо още по-невъзможно

66

Анонимен

преди 5 години

Намедлено, всичко ватенка на барикадата да бранят БЕХ, нищо че ги дИрът здраво!Само казана за тех!

65

К6

преди 5 години

А сега да познаем кой ще ги плати!!