104

ЕС заби една яка

преди 5 години

Тръба в задния двор на теменужките обслужващи ГъзПром. Венсеремос!

103

До 103

преди 5 години

От Ели,Пардон грешка, 103, аз пък викам, че е крайно време да видим кой какви данъци плаща, да забраним оШфорките и да надем бяло зелено - червените жилетки.Уважавам милионерите, но не и слугите им!

102

Ели

преди 5 години

До: 104,Вие сте гений, я сега вижте на борсата как цената на петрола пада, цена на газ хил. куб. метра е колкото 2015 г., а плащаме с 200 лева по - скъп мегават топлоенергия.Само това ми го обясни бе математик!То бива, бива наглост, *** машето архицинизъм!

101

Анонимен

преди 5 години

Москва не разрешава да ползваме друга газ освен руската.То и за това цената на парното и тока се покачва.Трябва да се организират протести пред руското посолство.

100

Анонимен

преди 5 години

Ще трябват самолети. Повече трябва да купим. Включително и Грипен. Опитват се да ни поробят и колонизират.

99

Анонимен

преди 5 години

Това е рекет. Искали да продадем БЕХ на техните хора. Подадоха запитване за държавна помощ за американските тецове. Какъв е отговорът, или още мислят като ппатки? Рекетират ни да им подарим транспортния бизнес, сега наглеците искат да ни рекетират за БЕХ. Те изкупиха газопреносната мрежа на Украйна, сега искат българската.

98

Анонимен

преди 5 години

Руснаците не позволяват конкуренция за да държат високи цените на газта за България.Сега те да плащат глобата заедно с българите които са взели взятката.

97

extremist

преди 5 години

Еврокомисията глобява БЕХ със 77 милиона евро - ЩО ТОЛКОЗ МАЛКО БЕ ???БЕХ СИ Е ЕДНО ПРЕСТЪПНО НЕНУЖНО ФОРМИРОВАНИЕ ПО СЪЩЕСТВО. И ВСИЧКИ ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ИМАШЕ ТАМ ЕДИН МИШО АНДОНОВ ВИЖТЕ МУ ПРЕМИЙКИТЕ НА ЧОВЕЧЕЦА.

96

До Пешко

преди 5 години

Защо се правиш, че не разбираш? Аз пък пиша точно обратното. Русия ни построи АЕЦ, създаде ни заводи, построи жилища, църкви, искаше да прокара Южен поток, половината център на София е умалено копие на Москва, правила е страхотни инвестиции. Баба ми дядо ми са успели да купят 3 апартамента, имали са земя на село, която продадохме за стотинки, имаха коли и пътуваха, да, в Русия, Германия и Югославия, но са имали далеч по-висок стандарт на живот от моя. И не е вярно, че 30 години се оправяме.

95

Пешко

преди 5 години

До До ПешкоЧе то и сега минава газ през България. Иначе за останалото - пенсионери, миграция, сметки и съдебна реформа, съм съгласен

94

Анонимен

преди 5 години

гответе по 10 евро

93

Пешко

преди 5 години

До Анонимен 93,Точно това пиша - че още не можем да се измъкнем от него и статията го потвърждава

92

До Пешко

преди 5 години

Ами, не е така! Според мен много повече вина имат ЕС и НАТО за състоянието, в което сме в момента от Русия. Поне, ако ниме газът през България ще има нови работни места и най-накрая ще се налеят някакви пари в държавата. Не ме устройва пенсионери да взимат 207 лева, не ме устройва милиони българи да емигрират заради по-високите заплати навън, да ми правят безкрайна реформа на съдебната система, да плащам огромни сметки. Мога и по-добре да живея. Не виждам защо трябва да ми се пречи с всички сили

91

Анонимен

преди 5 години

До ПешкоТова, което си написал е много хубаво, наистина. Но сериозно ли мислиш, че сега живеем без голям брат?

90

Пешко

преди 5 години

До До ПешкоТи удовлетворен ли си по принцип от живота си? Трудно ли ти е да правиш онова, което искаш - примерно да пътуваш, да си смениш пералнята, да се ожениш, да имаш деца? Ако си го постигнал, значи нещата не са толкова зле. Иначе минималната заплата не е като немската да (ако там има такава), и то е именно защото ние още се учим да живеем без голям брат, а и от нашия още няма измъкване. Само монополът върху горивата е достатъчен всички цени да се вдигат регулярно

89

до 90

преди 5 години

Нормално е, да има такива доходи, след като почти всичко в България е МОНОПОЛ.Единственото, което не е монопол е интернетът и точно заради това имаме един от най-добрите интернет свързаности в света. ФАКТ.

88

До Пешко

преди 5 години

Ти май живееш в друга държава. Аз живея в най-бедната страна членка на ЕС, където минималната работна заплата е 460 лева, минималната пенсия е 207. Където с данъците ми се издържат пришълци и на мой гръб се поддържат икономиките на чужди страни, където могат да влязат в дома ми посред нощ и аз нямам право да се защитя, защото отивам в затвора, където цените и данъците постоянно се повишават. Мен това не ме устройва!

87

Анонимен

преди 5 години

Защо позволяваме да ни подмятат като мръсен *** наляво и надясно!? Защо не забрани ЕС Северен поток, защо не забрани на Германия и Франция да изнасят ток, защо не ги принуди да си продават селскостопанската продукция за стотинки и да внасят български стоки, защо не въведе визи за САЩ, защо не глоби ТЕЦ-овете за монопол като вземе предвид продажбите и продължителността на нарушението?

86

Пешко

преди 5 години

До До ПешкоАха, щом не искам да е само руски, значи искам да е американски, много добра логика, браво. Ти да не си спал, когато турците и азерите откриха газопровод преди два месеца? Това например само. Румънците също имат газ, ако си оправим инфраструктурата газ може да идва откъде ли не. Ама въпросът е да си оправим инфраструктурата, а не да се чешем и да викаме *** то нема откъде.

85

анонимен

преди 5 години

По кокала има бая мръвка и други искат да глозгат.