44

39 ТЪПОТО

преди 5 години

Ако напълните системата със скъп газ и никой не иска да го купи, нали дидтемата ще е блокирана. С една дума каквото вкараш това и трябва да продафаш на потребителя. Или по евроатлантически мишления, в половината тръба ще тече руски, в другата амер. И поъребителят ще казва, АЗ ЩЕ НСТОЧА АМЕР. ДНЕС???

43

Анонимен

преди 5 години

Не на Кремълският рекет !

42

Пешо

преди 5 години

И ся кой ще плаща глобата? Познайте от пръв опит!

41

Анонимен

преди 5 години

Бой по руските изнудвачи !

40

Анонимен

преди 5 години

Евраците по европейските програмки ,започнаха да се връщат там ,откъдето дойдоха :)))

39

Анонимен

преди 5 години

Нямаме право да блокираме доставката на по-скъп газ. Ако е неизгоден, никой няма да го купи. Но БЕХ и цялата енергетика са пълни с лапачи на руските "взятки" - а населението им плаща масрафа. Решението е всички вкупом да бъдат изхвърлени от топлите местенца, дето получават огромни заплати и от държавата ни. Основанието: доказана некадърност, водеща до стотици милиони загуби.

38

еврофъшкиите

преди 5 години

пълнят бюджета по подобие на правителството на РБ. ЗДРАВ рекет по евроамериканскому и всичко замаскирано под безумно голословно бръщолевене и лъжи. За ръпите скачащи срещу "Газпром", къде са алтернативните доставки? И как ще принуждават еврофъшагите един собственик на нещо да го преотстъпва на друг за ползване? Ефффаати мръсниците са тия.

37

Анонимен

преди 5 години

Е че то, Булартрансг***з, Булгарг***з и Г***зпром не са ли дъщерни фирми на Кремъл !И защо ли викат на България Троянски кон !?Защото и от Катар да внася газ, пак ще иска да е руска !

36

Анонимен

преди 5 години

Да, ама тука интереса на бензиностанцията от Изток е по-важен от българският и колкото и да се опитват да ни направят нормални хора, с такива зависимости трудно.

35

Анонимен

преди 5 години

Така БЕХ е осигорила монопол за руските доставчици на руска газ . Това е било възможно защото всички правителства на България са марионетки на Русия !

34

Анонимен

преди 5 години

Bg medii sa mafia....zasto desega ne sa predstavili personalno vseki bg expert ot tosi darjaven beh ?

33

1221

преди 5 години

ЕС НЕ Е СССР

32

Пристанище Бургас

преди 5 години

Чакаме танкерите с евтината шистова газ от САЩ.

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо Анонимен 24 - Ще плати БЕХ - а да не би БЕХ да взима пари от сметката на ГЕРБ? НЕ взима ги от 'матриала'!И как ги взима от матриала? Да не би матриала да плаща данъцу на БЕХ?

30

Анонимен

преди 5 години

Пичове, глобяваме Ви с тия пари, защото сте клекнали яко на Газпром и не позволявате на други доставчици да влязат в България, а така и да паднат цените на този ресурс.Кои са другите доставчици които искат да влязат в България и предлагат цени по изгодни от Газпром?

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24 - Ще плати БЕХ - а да не би БЕХ да взима пари от сметката на ГЕРБ? НЕ взима ги от 'матриала'!

28

Анонимен

преди 5 години

До гербавия фактА бе ти наред ли си или си еднокнижник като вожда ти? Това което прави ЕС е в интерес на хората, така се създава конкуренция и цените на дребно падат.ЕС осъди Газпром и Газпром се призна за виновен че продава скъпа газ за България като обеща да намали цените, да допусне конкуренция и да плати компенсация на България. Това че гербавите не искат да си вземат парите от руснаците е друг въпрос, всички други си ги взеха. ЕС работи за хората. Крадците са Гербавите.

27

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕдно време и с нафтата беше така, уж евтина, а като купихме дизелите и цената фръкна. Сега и с газта лъжат, та затова не се газифицирахме Нафтата(дизела) е скъп заради въглеродните емисии. Дизела отделя много малко въглеродни емисии и на колите с дизел не може да наложат данък CO2. За това вдигат акциза на дизела, хората да купуват бензин който замърсява повече с CO2 и да плащат по високи данъци за CO2 на държавата. Иначе има дизел достатъчно.

26

34654567

преди 5 години

Нека да преведа:Пичове, глобяваме Ви с тия пари, защото сте клекнали яко на Газпром и не позволявате на други доставчици да влязат в България, а така и да паднат цените на този ресурс. Това на територията на цивилизования свят е забранено, защото е в ущърб на обикновените хора и в угодия на супербогатите.

25

Тенк Ю

преди 5 години

Отразете как Бойко ще се справи със ситуацията, тиквоядни прасета, Весела Коледа