124

Анонимен

преди 5 години

В Българските институции рабатят служители за интересите на Русия Но заплатите са им от гърба на народа.

123

До 120

преди 5 години

Не знам кога си бил в Сърбия за последно, но аз бях тази година и Белград, който го бомбардираха преди 10 години изглежда по-подреден и поддържан от София. Никой не може да ги задължи да приемат имигранти, да работят против интереса на държавата си. Заплатите и пенсиите там са по-високи от нашите. Изобщо нищо им няма на сърбите, а имат и силна армия, могат да водят независима политика.

122

extremist

преди 5 години

НЕ САМО ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ГЛОБА , АМИ РАЗМЕРА ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 1 000 000 000, ЯСНО ЛИ Е. ЕНЕРГОМАФИЯТА ОРГАНИЗИРАНА ОТ ДЪРЖАВАТА И УПРАВЛЯВАНА ОТ БЕХ НАПЪЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА. КЪДЕ ДРУГАДЕ НА ТАЯ ПЛАНЕТА ИМА ЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ УПРАВЛЯВАЩА ВСИЧКИ ЕНЕРГОИЗТОЧНИЦИ НА ЕДНА ДЪРЖАВА - ТОВА Е МОНОПОЛ, ТРЪСТ, ДИКТАТУРА. ИМАТЕ ЛИ СИ ПРЕДСТАВА КАКВО Е НИВОТО НА КОРУПЦИЯ В НЕК И ЕСО ИЗОБЩО БЕ ?? ЗА ПОЧВАНЕ РАБОТА В НЕК МИ ИСКАТ 5000 ЛВ, АМА ИНАЧЕ ТАМ Е ПЪЛНО С ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ

121

Анонимен

преди 5 години

Оказва се, че делата се водят от няколко години. Впрочем от БЕХ заявиха, че имат парите и ще платят глобата, дори са очаквали повече от 77млн. А иначе Овъргаз всъщност е дъшерна фирма на Газпром.

120

Да ги плаща сега

преди 5 години

Да ги плаща сега тези 77 милиона директора или борда на директорите на БЕХ. А не компанията.

119

Хахахааааа.

преди 5 години

Сега БЕХ, ШЕ вдига цената на газа, за да си избие загубите на наш гръб!!!Егати Монопола... Скапан!

118

Както винаги

преди 5 години

Ще плащат глобата ощетените потребители . А не енергийната мафияТипично по европейски . Бг ехзит сега.

117

meter

преди 5 години

E добре де до всички тук дето призовават за излизане от ЕС. Сърбия не е в ЕС, като гледам как са се оправили, напрово са цъфнали, ама от към дупарите. Има интернет всеки може да провери колко сърбите са по добре от нас. Да не говорим за руснаците, те направо са станали зелени и розови, толкова са добре, че чак за всеки по една ракета има да излита я за Марс я за Луната. За нас няма алтернатива, сами неможем, вижда се от космоса. Крадливи сме, завиждаме и се тъпчем един друг.

116

От Ели

преди 5 години

Като трън съм ви в петата, което ме радва!Благодаря за вниманието, лека нощ!:)

115

Анонимен

преди 5 години

Теменужка и руските другари да плащат глобата.

114

Кукли на конци

преди 5 години

ЕС за некадърни, необразовани, мързеливи, продажни ***.

113

Друг

преди 5 години

Да ги платят от субсидията на Гръб!! И от комисионите за строежи и фалшивото саниранр

112

До: Овъргаз

преди 5 години

Пръмова_Кунева ги закри, без изискване на ЕС и Костов!И я направиха акционер в ПАРИБА, ПО СЛУЧАЙНОСТ ИЛИ НЕ, французите атакуваха бивш офис на Париба. Знаеш ли какво е да си акционер в един холдинг, къртовски труд, ако си честен, то да си съдружник е десетилетия труд.А тази... айде да не казвам за какво продаде БГ, за шепа жълтици.Решението, или тези които ни унищожават продължават да убиват българите, или българите се събуждат и ги махат!Друг изход няма, БГ изчезва от картата.

111

Анонимен

преди 5 години

"Това, което си написал е много хубаво, наистина. Но сериозно ли мислиш, че сега живеем без голям брат?"Само по това изречение се разбира че си под 30 години и изобщо не знаеш какво значи Русия/СССР да ти е брат, то е нещо ужасно и всякаква аналогия каквато търсиш предизвиква насмешка у тези които са преживели онова време.

110

Анонимен

преди 5 години

Овъргаз беше на входа и изхода на държавното дружество. Премахнаха посредниците и спекулантите от веригата между Газпром и Булгаргаз. Но как да обясниш на ***, че не защитават крайния потребител и български гражданин, а спекуланти и посредници? Затвориха 4 блока от Козлодуй. Сега наглеците искали да им подарим БЕХ, че те по-добре щели да се грижат за българина.

109

Ели

преди 5 години

Изпадам в амок, сега разбирам защо в БГ истинските икономисти избягаха.Когато имаш добър бизнес план, не толерираш Иван и Гинка, сключиш добър дългосрочен договор - печелиш.Как този народ не разбра, че го грабят, че няма икономическа логика, и българинът го крадат като за световно.Как може в 21 век, Гинка без добро кредитно досие да пИчели, втрещявам се от тъпоумието на БГ избирателят.Ако утре си излъжа шефа японец както българите, няма да си намеря работа, не в Япония, а ще гния в затвора!

108

Анонимен

преди 5 години

Жалбата до ЕК е подадена от Овъргаз. От години Булгаргаз им играе сечено и сега, ще платим едни пари заради вътрешни ежби! Утре Бойко пак ли с Орешарски ще се оправдава?

107

Анонимен

преди 5 години

До Нали нянаше монопол?Гарантирано от ГРОБ и КЕВР.--гарантирано от бургаският анклав и раССия!

106

Анонимен

преди 5 години

Айде турския паток приключи, че на всичко отгоре и ше платим глоба!

105

Нали нянаше монопол?

преди 5 години

Ха,да им е честито на данъкоплатците!Що кожи ще бъдат ощавени,докато си върнат монопилистите глобата - жална ни майка!Гарантирано от ГРОБ и КЕВР.