45

Истукан

преди 5 години

Отдавна не гласувам на избори, камо ли за БСП и ГЕРБ. Остаряла *** и ***. Който иска, нека им напомпва балоните. Ще се спукат от крадене. Не давам и стотинка на партия, нито глас.

44

анонимен

преди 5 години

Все обясняват че нямало пари за децата с увреждания и т. н.Сега се оказа че не са успели да откраднат 2милиарда. Горанов що не обясни от къде се взеха.

43

Анонимен

преди 5 години

Бай Спас си е рожбичка на БКП в Пловдив. Къде и за кого работеше този човек преди 10.11.1989 г. на кого се кланяше - не е ли на кака Дража .Пловдивчани си га знаем.

42

Анонимен

преди 5 години

ПП БСП точат лиги за властта. Другарката Нинова сама си е повярвала че по честно управление от нейното няма да има, обаче хората не и се връзват защото знаят че БСП милионерчетата не могат да оправят друг освен себе си, тъй като дължат богатството си не някакви свръх умствени способности или предпримачески усет и мениджърски умения, а са го добили просто след подходящото нагаждане в политиката.

41

Анонимен

преди 5 години

Разбойко иска гражданска война .

40

До 15

преди 5 години

ГЕРБ са "спестили" 2 милиарда на гърба на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. Редно е голяма част да отиде при бедните пенсионери, за здравеопазването, за образованието. Обаче от глав0рези бЪндити не чакайте друго освен да свият спестяванията на народа

39

PSYCHO THE RAPIST

преди 5 години

..Простонародната мисъл, че един човек от народа ще мисли за народа, защото е човек от народа, а няма да гледа само себе си, тъкмо защото е човек от народа, може да хрумне само на някой човек от народа...Иво Беров

38

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ И БСП В ЛЮТА СХВАТКА в чий джоб ще се изсипят парите. Едва дали ще ги разпределет между бедните пенсионери за Коледата като в Гърция.

37

Анонимен

преди 5 години

Позволете ми да цитирам поста на един типичен красив и образован член на ГЕРБ! Представителна извадка на правописа, краснописа, пунктуацията и манталитета им: "Това ли ти е проблемът бе/*** каскет,кой как написал Осмутрение,осмотрение,усмутрение,усмотрение,вие ли ще държите сметка за граматика бе,НАСЛЕДНИЦИ НА СЕЛ/СКИТЕ ***/ОТИ до 1944 година,Я МАРШ!!!!"

36

Гербераст - комунист

преди 5 години

Гърневски, един от най - големите крадци, които са управлявали Пловдив, след мамин ваньо, де. Бивш комунист като всичките, които са в ГРАБ. КРАДЦИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ. Мошениците, окрадоха де що има и сега умникът - пожарникар бърза да купи самолети и да се налапа като за последно

35

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите в България не ги броят за хора, за 35 г стаж 207 лв пенсия мед. сестра!Ромовете 0г. стаж 308 лв социални. 207 лв са 100 евро в държава от ЕС, срам, но Боко вместо да помисли за тези хора и поне им осъвремени пенсиите за което трябват 1,5 млд лв той ги дава на строителната мафия, като от тази кражба 40%се връщат отново при него, така беше и със санирането, така беше и със реактора за Белене с кражбата от КТБ, за всичко друго има за пенсии не! Срам тия гербавите имат ли майка, баща

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34чел съм и "синовете на великата мечка"!

33

много ясно

преди 5 години

ако се харчат от герб е незаконно! но ако се харчат от бсп - няма проблем!

32

Щурец и мравка

преди 5 години

Сещате ли се кой ,кой е от приказката?Аз пък няма да ти дам,гиди дърти мързелан!

31

Анонимен

преди 5 години

Драги гербави господа и дами, моля четете книги!Има и други, освен "Винету".

30

Анонимен

преди 5 години

Такъв наследник може да си ти. Не всички сме рили гюбре до 18 годишна възраст.

29

Гробокопач

преди 5 години

Г-да, защо се дивим на правописа и изказа на ПП ГЕРБ?! Всички те, все пак са завършили висшо;))), но с 3=;))))

28

Анонимен

преди 5 години

Това ли ти е проблемът бе/*** каскет,кой как написал Осмутрение,осмотрение,усмутрение,усмотрение,вие ли ще държите сметка за граматика бе,НАСЛЕДНИЦИ НА СЕЛ/СКИТЕ ***/ОТИ до 1944 година,Я МАРШ!!!!

27

Анонимен

преди 5 години

И да ми слагате минуси, правописът е един. Възмущението от собствената ви неграмотност не насочвайте към мен.

26

Анонимен

преди 5 години

Минавайте някакви ограмотителни бързи курсове, гербавите ***, моля!