25

Анонимен

преди 5 години

ОсмОтрение.Грешката е неволна.Няма връзка с мутри.Пробвай пак. И така не е вярното.

24

Анонимен

преди 5 години

С народни пари дрогарю се разпрежда БКП И ЛИЧНО ДРОГАРКАТА ИМПЕКСОВА-КОСТОВА сега СТАЛИНСКА позната като Корнела на бабичките за по-лесно.ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ЗА 74 ГОДИНИ ГРАБЕЖ!Айде е/е..те си ПМ ГРОБОКОПАЧИ на българския народ-ВАШИТЕ ЦЪРВЕНИ "КОЙ ЩЕ МИ ДАДЕ ПАРИ"НЕ ВЛИЗАТ В СМЕТКАТА ЗА БЪЛГАРСКИ НАРОД.

23

Така е

преди 5 години

ОсмОтрение.Грешката е неволна.Няма връзка с мутри.

22

♡&#983

преди 5 години

За тях всичко е Законно.

21

Анонимен

преди 5 години

Орязахте парите за глухите хора и лежащо болните. Оставяте инвалидите без слухови апарат и дюшеци, а се биете в гърдите с бюджетния излишък.Коя фирма ще строи АМ Хемус? Колко милиарда допълнително ще отпуснете там? Защото милионите отпуснати уж за АМ Хемус ще се върнат обратно в определена партийна каса.

20

Анонимен

преди 5 години

"осмутрение" сигурно произлиза от "мутра".На гербавите нали все мутри са им в кратуните.

19

Гробокопач

преди 5 години

До Така еГЕРБ не ги събират,а ги крадат от хората, особено с данъците върху движимото имущество! А откраднатите пари, се връщат!

18

Анонимен

преди 5 години

осмутрениеТова някакъв нов, гербав правопис ли е?

17

Анонимен

преди 5 години

Бесни са побеснели цървените ,тия милиарди дрогарката главен секретар на ЦК НА БКП щеше да даде половината за пенции а другата на пичое като БАНЕВ,зер нали Радосветчо Радев казА"бедни сме българските бизнесмени"!!Като не могат сега вой,ХОРА ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ БКП Е ПРОТИВ ВАС,тя е против строеж на пътища и развиване на икономиката.А дори фърчилото вчера каза че без модерни пътища няма модерна държава,ама пак са му свили сърмите,днес пак прави далавери със сини и червени т.е.лиляви .УУУУУУУУУУУУ

16

Анонимен

преди 5 години

Който е млад и не може да понесе да стане гербав подмазвач на един пpocт и самовлюбен ***, да не си губи времето, а да се запътва къмТерминала!Тук няма да има шанс за достоен и нормален живот!

15

Така е

преди 5 години

Когато БСП са на власт и съберат 2 милиарда излишък , тогава да ги харчат по тяхно осмутрение.

14

Анонимен

преди 5 години

А кажете, ако съм гербав и тиквеният вожд ми даде един хубав коледен подарък, с обществени пари, как да не гласувам пак за него с всичките ми роднини?

13

Анонимен

преди 5 години

И 100 млрд. излишък да съберат гербавите крадци все тая. Пенсиите пак ще са по 100 евро. Просто са ултра алчни!

12

Циници

преди 5 години

ГЕРБ - аджиите така се ошлайфаха в демагогията, че и от кражбите печелат. Цинизъм не, ами цинизъм. Раздават окраденото на техни, за да ги купят, това им е основната схема.

11

Анонимен

преди 5 години

Голяма еничерско каре на ГЕРБ - Тони Шайката, агент Николай, Спас Гърнето и Тома Неверни (Биков).Всеки от тях трябва да си заработи 30 сребърника!

10

Анонимен

преди 5 години

Системата е направена така, че издига на върховете престъпници без никакъв срам и морал.Не виждам спасение от това.

9

Анонимен

преди 5 години

Корнела,Тампон,Елена новинарката и другите от бандата непрекъснато вият за повече държава в икономиката,АМИ ЕТО БЕ ДРОГАРИ-1,300000000 СЕ ДАВАТ НА ДЪРЖАВНА ФИРМА ЗА СТОРЕЖ НА ЖИЗНЕНОВАЖНАТА ЗА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ "ХЕМУС"!!ЗАЩО ПАК СЕ ДЕРАТ ДРУГАРИТЕ,АМИ ЗАЩОТО НЕ СА ТЕ НА "ГАРА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА"!Е,днес оня в сградата срещу фонтана искал КС да провери бюджета за следващата година,о мър/шо гледай как ще скочат хората дето се е.авате с тях ако нещо комундерите СИНИ И ЧЕРВЕНИ прецакате бюджета.БЕСНИ...

8

Запознат

преди 5 години

Наистина се прави така, залага се по-малка приходна част, за да се харчи после излишъкът безконтролно.Но това го правят всички партии от години.Всички са за затвора, а народът, след като стои и тъпее, си заслужава ада, в който живее!

7

Анонимен

преди 5 години

Оставка на гербавите мошеници!

6

Анонимен

преди 5 години

Герберите не признават бели пари(излишък) за черни дни(рецесия).