85

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ Е ТОВА НА ГЕРБ!

84

ognyanz

преди 5 години

До 6: Това са пари на данъкоплатците, не пари на Бойко или гербаджиите. И задължение на правителството е да ги харчи според закона за държавния бюджет. Разбирам, че сигурно ти е малко сложно да го проумееш. Както казва Алековият герой: "Най накрая, какво ще ми дращите много-много. Нап'сувайте опозицията, па верселям.

83

ognyanz

преди 5 години

До "боже опази ни от БСП": Не споменавай Бога в словоб'лудства. Точно тези пари, които уж са излишък, са били предвидени за капиталови разходи, т.е. за инвестиции на държавата. Външните инвестиции в икономиката клонят към нула, а гербаджийските също. Асфалт със съмнително качество (и с рушвет), за това ще отидат.

82

иска им се

преди 5 години

Всъщност раздаването на пари на калпак ще увеличи оборота на Била и Кауфланд.След това веригите ще се разплатят с външните доставчици и от България ще изчезнат милиард и половина.Социалистите са подли. Те искат да обогатят другите за сметката на българина за да сме най-бедни в Европа.

81

Анонимен

преди 5 години

До "национално отговорен": Това ли е инвестиция? Да не вложат парите за това, за което са били предвидени разходи в бюджета, а да ги прехвърлят в една сметка, от която Бойко ще ги разпределя на "нашите хора". Това е то, гербаджийското управление. Национално отговорно, колкото и ти си "национално отговорен" (пред бат' си Бойко).

80

боже опази ни от БСП

преди 5 години

За да има за пенсионерите трябва да има инвестиции.Раздаването на пари на калпак води до инфлация.Справка 1994-1997 Жан Виденов - министър председател

79

Граовец

преди 5 години

*** първо трябва да спечели изборите. След това ще харчи.Засега може само да се облизва край софрата.На следващите избори аз лично разбира се ще гласувам срещу нея.

78

национално отговорен

преди 5 години

Това не е кражба, а инвестиция.Това което искат социалистите е харч с цел купуване на гласове.

77

Ани

преди 5 години

Бойко се застоя на председателското място и младите не помнят какво е било.Сега социалистите внушават неверни слухове за миналото и е естествено някои да "искат да опитат". Ще бъде жалко, но в живота е така. Докато не се опари детето на печката, не знае какво означава "уф!".Те пенсионерите знаят добре горното, ама се надяват че в устрема си да се задържат отгоре, социалистите може да бутнат "сус пай". Пък после, младите да плащат. Има достатъчно безотговорни пенсионери.

76

Анускоп

преди 5 години

Те ГЕРБ и БСП-то са в смъртоносна схватка откакто свят светува. И ,,големият бой'' винаги е бил само за едно единствено нещо .. ,,на Тато кърпените чорапки'', аре бегайте на Абана Сукак бе ***.

75

Не се наядоха!

преди 5 години

Щом е за наши хора, е законно

74

наблюдател

преди 5 години

пРезидента се чуства като котка върху нагорещен покрив.И има защо.

73

БГ

преди 5 години

Белене щял ми строи с излишъка хахахха *** Хемус го строя от 50г щото все има нещо по важно от където да се открадне

72

Анонимен

преди 5 години

Андрешко и бай *** управляват тази бедна територия. Евакуирайте се!

71

Анонимен

преди 5 години

Марш, крадци!

70

Факт

преди 5 години

Комунистите така и не разбраха приказката : Който плаща масрафа,той поръчва музиката! Това са азбучни истини и те,когато ни експлоатираха,така казваха: Партията ще се погрижи за вас и знае за какво да даде парите ви. Ако нямате деца ,и деца ще ви направим - милиони малки комунистчета!!!

69

Анонимен

преди 5 години

защо трябва да се изхарчи излишъка,защо не се добави към бюджета за следващата година,или да строят белене с него,или да изградят държавни фото или вятърни централи,да върнат част от външния дълг и т.н.В тая държава пътищата станаха най-важното нещо за властта

68

Анонимен

преди 5 години

До анонименХемус но само с банков заем както ГЕРБ искат за АЕЦ Белене. Щом е на печалба магистралата няма проблем

67

Анонимен

преди 5 години

Узаконява се кражбата от джоба на пенсионера с друга кражба за джоба на фирми на ГЕРБ за магистрала Хемус или метро. За АЕЦ Белене не било законно държавата да го строи ама видите ли за магистрала или метро може държавата да краде от пенсионера. Магистралите и метрото можеше не с излишък а със заеми от банки например и пенсионерите щяха да вземат по 1000 лева пенсия.

66

анонимен

преди 5 години

От северна България съм. БСП са против магистрала Хемус, значи са против гражданите на Северна България. В този сайт трият псувните, но в дома псувам на глас БСП.