65

анонимен

преди 5 години

проекта Изрел се закрива. Активно изпразват територията на България.В случай на нужда им е препоръчано да се заселват по нашите земи.Не я изпразват заради арабели щото ще стане война.Срещу евреите няма да скочим Айде честито на всички печеливши.

64

Истукан

преди 5 години

Казах ви, БСП и ГЕРБ са мошеници, за останалите да не говоря. Всичките са техни патерици. Държавата се управлява точно от 2-*** души, които се сменят и се въртят. Тези 2-*** души въртят на пръст държавата и се разпореждат с парите ми, без да съм им позволил. Е това е истината, ако щете вярвайте.

63

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и БСП Бедна България

62

златната ябълка

преди 5 години

Нали така си уреждат сметките тоест се разплащат на послушните на власта ,и поизпират някой лев за швейцарските банки

61

Българин

преди 5 години

С Бойко и БСП ше е все така !

60

анонимен

преди 5 години

Само партия "Възраждане" ще ги вкара в пътя

59

Анонимен

преди 5 години

Бойко подарява пари както му скимне и ги взема от нашия джоб. Те Гергов затова му биха шута, че е д.*** и *** с Борисов.А за ДПС отдавна се знае, че се спонсорират от ГЕРБ. ДПС е с всички, които дават пари.А Боко взима заеми и купува всеки, който може да му се опъне.

58

анонимен

преди 5 години

ГЕРБ.БСП.Патриоти.ДПС.Стоката различа ама производителя е един

57

Анонимен

преди 5 години

Герб, БСП и дпс са едно и също нещо, факти:Бойко подари 48 млн на Гергов. Бойко подари тец Варна на Доган за 3200лв и му обеща 38 млн лева на година, дори и да не работят! Бойко продаде Булгартабак на Пеевски, които в момента затваря фабрики и уволнява работници и заедно извършват контрабанда на цигари през Турция. Това са фактите а вие са карайте кой какъв е! Еднакви крадци са.

56

анонимен

преди 5 години

Гребени.Червени.Обърнал се Илия пак между тия .

55

друг гласоподавател

преди 5 години

Този президент е моят президент. И според социологическите проучвания на още 60% от българите. Единственият политик, чиито рейтинг две години след избирането му не мръдна.

54

анонимен

преди 5 години

Тез ограбили държавата Онез ограбили държавата.Как тъй всички се изредиха на власт.Всеки плюе другите колко крадът пък в затвора никой не вкараха.Май всички са за там!!!!!!

53

гласоподавател

преди 5 години

Този президент не е мой президент.Още три години ще издаяним.Аз не обичам демонстрациите, но той и така си знае.

52

Провалилата се БКП

преди 5 години

Възкръсна първо със БСП после със СДС и сега със ГЕРБ. Едни и същи комунисти ни управляват от началото на така измисления преход.

51

реални резултати

преди 5 години

Южна България видя резултата от инфраструктурата.Време беше и Северна България да вкуси от благодата.БСП загуби и тези хорица. Затова ги е яд.А хората, които работят като получат заплата ще помогнат на родителите си.Стига пенсионери са издържали децата си.

50

гост

преди 5 години

като го казва БАТЕ бойко е закон НО,къДЕ Е законут.боико

49

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

48

анонимен

преди 5 години

седнал Бойко на пейката да почине.По едно време минава комшията и потропва с бастуна."Абе бай Пешо сложи му една гумичка на тоз *** къде ме боли главата а ти троп - троп .Бойко баща ти ако си беше сложил една гумичка нямаше и ний да берем тез ядове с тебе.

47

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

46

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!