49

Анонимен

преди 5 години

До ХФПрестъпността в България избуява, просто защото престъпниците се разхождат на свобода. Ако за първа кражба, без значие от найната стойност влизаш за година, а за всяка следваща умножено по 2, крадците ще са в затвора, а не да ни дебната на улицата. Сега този като излезе след 3 години, пак ще се напие, пак ще се дрогира, пак ще гази, ако престой 10-15 години, излезе на една по зряла възраст с ясното съзнание, че ако пак престъпи закона, ще му е за последно, ще е съвсем различно.

48

Anon

преди 5 години

Това шега някаква ли е?

47

Бай Иван

преди 5 години

На всички съдии и прокурори желаем здраве и да им се случва същото на тях и техните близки. Да видят хубаво ли е да ги съдят за убийство с такива обстоятелства и да им дават смешни присъди. А после да ги освобождават предсрочно.

46

Ех

преди 5 години

кога ще почнат да газят и децата на съдийте, да видиме тогава ,какви ще са присъдите...Нищо лично към тези деца, но от някъде трябва да се почне... Не може да караш след употреба на забранени неща и това да ти е наказанието... *** жалки съдебни...

45

анонимен

преди 5 години

заради тъкива ниски присъди ще продължават да ни избиват по тротоарите,пътищата в къщите и т.н. засрамете се БЕ простаци с дипломи.

44

Гробокопач

преди 5 години

Пича е гербер. Убил е едно "к.омуне". 6 години са, за да се каже,ч е вс еак е спазен закона и има ефективна присъда. Ще го пуснат скоро. Геноцида на Бойко, трябв ада продължи.

43

ХФ

преди 5 години

Затова има такава престъпност в България, 6 години за убит човек. Не казвам, че ще му е хубаво сега на този в затвора, но, ако бяха с ясното съзнание тези лекомислещи хора, че ги чака тежко наказание, подсъзнателно нямаше да си позволяват толкова.

42

ЛИЛИ

преди 5 години

И БАЛЕТИСТА СТЕ ВЪЗКРЪСНЕ И НЯМА ДА ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И УБИЕЦ НЯМА

41

Анонимен

преди 5 години

И сега да му осигурите 5 зваздна килия, че в по-малко звезди му било дискомфортно.

40

Анонимен

преди 5 години

За такива присъдите трябва да са толкова години, колкото е оставало на жертвите им до навършване на статистическата възраст, на която умира един човек. Тоест, ако тя е 75 години например, 75 - 38 = 37. Нима за 6 години (дори по-малко), тоя ще изкупи живота на човека ли? Жалка работа.

39

Анонимен

преди 5 години

Това не е моята държава!

38

шукри

преди 5 години

Бул.гарис.там е райско място. Ако изнасилиш 100 жени и после обереш банка и свиеш няколко стотин МРЗта ще получиш присъда само за обира! Това е по-тежкото престъпление! Както се вика, поживял си.

37

Съдията

преди 5 години

Да бе, найстина са много 6 години, що не условна

36

Анонимен

преди 5 години

Лошото е че пак излизат едни сбърканяци, хипи-гейчета, които изкарват този нагъл престъпник жертва. Лошото е че ни набиват в главите, как трябва да сме добри с онези които ни крадат, изнасилват, убиват и т.н., да сме смирени, да понасяме поредната гавра с усмивка на лице и т.н. деградантски бхк простотии.

35

Тъжната истина

преди 5 години

Чудесно, след 6 години на свобода ще излезе един потенциален убиец

34

ПроСоТо

преди 5 години

та за тия,които са чудат и не знаят какво става:-Драги мои,"законите" са СЪЧИНЕНИ НЕ да раздадат правосъдие,а да дадат възможност на ТИЯ,КОИТО СА ГИ СЪЧИНИЛИ да..БОРАВЯТ с тях и да ги използват за "ТЕКУЩИТЕ СИ ЦЕЛИ"!!!!..по-ясно от това не мога да се изразя..

33

Ман

преди 5 години

Ще наеме Марковски за адвокат и утре пак ще е навън.

32

Анонимен

преди 5 години

ще излезе след 2

31

вземете се в ръце

преди 5 години

Апа на тия МВР им пише статиите все пак живеем тоталитарен милиционерски режим!?

30

хах

преди 5 години

с действията на водача и последващите действия все едно казвате, че едва ли не безнаказано може да си правиш каквото си искаш.