69

Някой

преди 5 години

Пълно е с такива боклу....и ,агресивни и много ама много про....ти!

68

Анонимен

преди 5 години

Как да не е умишлено убийството?! Да шофира автомобил без да е правоспособен, с висока скорост в населено място, при това дрогиран, последствията от тези действия не може да са други освен фатални. И това не било умишлено убийство. Не е умишлено към конкретната жертва, но потенциално е умишлено към всички хора.

67

D

преди 5 години

Тоя ако имаше малко повече пари и 6г нямаше да му дадат, ама пуст късмет...

66

избирател

преди 5 години

В едно предаване,на въпрос,към главния ни прокурор по отношение на нашия град Варна и най-вече,как така според слуховете една групировка с три букви е сложила ръка върху всичко.На този въпрос безформеният ни главен прокурор''иначе леко надменен''.отговори някак странно/така,както дъщеря ми отговаряше при слаба оценка/.-Ами не мога-каза безформения ни главен прокурор-да огрея навсякъде....

65

Перко

преди 5 години

Нещо много бързо го решиха това дело. Това не е в стила на нашите правораздавателни органи. Ще е падало кихане

64

Некъф

преди 5 години

Опитах се да бъда примерен гражданин, не ми беше дадена възможност, а след тази новина искам да ни тряснат една атомна бомба за да ни затрият защото като граждани сме толкова душевно умрели, че не заслужаваме родината и държавата ни.

63

Vvv

преди 5 години

До 69, сори!

62

Анонимен

преди 5 години

Напълно съзнателно за без книжка 6 х 2, х 2 за превишена над допустимата скорост, х 2 за кокаин, х 2 за бягство и укриване или 6 +6 х 4 са 28 години.

61

До Анонимен 26

преди 5 години

Приемаме, че описаното по-горе е 100%-на истина.Това, че съдът приема и тълкува като едно деяние като неумишлено по дефолт, не означава, че то наистина и за всички случаи е точно такова. Конкретика - имал е проблем със зрението, но е карал кола без очила. Не за 1-ви път и мисля, че това е било напълно съзнателно.Агресията и регистрациите не броим, въпреки че те показват определен поведенчески модел.Дрогирането, бягството от местопрестъплението, опита за нова регистрация?Ето защо 9 са малко!

60

Проф. Мърморски

преди 5 години

За здравето на съда, запалете свещ

59

Бог да ви накаже

преди 5 години

И после какъв бил рейтингът на институциите! Срам и позор! Плюя на вашата справедливост!

58

..

преди 5 години

Заглавието от вестник "ШОК" ли го препечатахте?"Журналистката" май и тя лети, между розови слончета и пише, пише...

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Много добра идея! Аз бих добавил - да се почва от 20 години като минимум, и след това да се прилага твоята идея.

56

...

преди 5 години

За четери (4) престъпления (висока скорост, без книжка, укриване и убийство) -6години. Демек по 1,5г на престъпление! Еб***си държавата!

55

До 56

преди 5 години

Ето го хипито - не ме интересува, че някой си бил *** и мързелив, следователно беден, аз искам да живея спокойно, да знам че близките ми са в безопасност. За престъпниците само тояга, никаква милост - като иска да се квалифицира, ще го направи в затвора, отделен от нормалните хора. Не за един хляб, дъвка да открадне някой, това е кражба и той трябва да бъде наказан сурово, за да осъзнае грешката си, да се дисциплинира, за да се защити обществото, за надзидание на другите престъпници.

54

Барселона

преди 5 години

И това ако не е порнография...здраве му кажи...

53

Анонимен

преди 5 години

Преди години като работих в САЩ при нас имаше един дядо дето беше направил катастрофа при употреба на алкохол на 20 и няколко години и тъкмо излизаше от дранголника....присъда от 40 и кусур години. Ако караш пил, виновен или не, те съдят за предумишлено убийство. Никой от познатите не смееше да се качи на кола пиян или надрусан - ще спиш на тревата, обаче на кола няма да се качиш." Don't drink and drive" повтаряха им го като мантра от деца.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Целта е да се отбие номера. В България има и хора с големи присъди. Малките присъди не са дават на всеки срещнат.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53Най-лесно се хващат бедните хора които крадат един хляб. Затвора за тези хора не е достатъчен. За тях трябва програма за квалификация и по този начин да не се налага да стават крадци.

50

Анонимен

преди 5 години

Ако се беше предал щеше да получи 3 години и при изкарани 2 да излезе за добро поведения.