109

123

преди 5 години

Селски дрогар. Тоя си е за бесилото.

108

Надя

преди 5 години

Българските "Велики" мъже на пътя - всъщност първични зверове, убийци и простаци!

107

Ludoto Lenche

преди 5 години

.kolko prost ..triabva da si za da plesnesh takova zaglavie ?!?!!

106

читател

преди 5 години

Този съд наказва, или ни тласка към саморазправа?Или просто издевателства над населението?

105

еди кой си

преди 5 години

Един прЕател пита ако блъсне и убие Б.Б. дали и той ще получи 6 години. Казва, че до 10 би се жертвал

104

Гост

преди 5 години

вкарайте в затвора скапаните съдии за нищо не стават, аман вече прогнила държава само прибират рушвети а убийците се разхождат на свободаза тоя убиец минимум 20 години строг затвор без право на замяна или помилване

103

Мецка Мачева

преди 5 години

Реформата в съдебната система е завършена

102

Аноним

преди 5 години

Препоръчвам : " Убиец, пуснат предсрочно насилвал жена. И сега ? "Все по-често ще четем подобни статии . И все по-често ще чуваме - А СЕГА ? Съдиите си гледат джоба, на ченгетата не им пука ,политиците само блеят .... ако продължим с овчето си търпение ще дойде ден когато ще ходим по покривите на прибежки и припълзявания за да си купим хляб от магазина .

101

месара

преди 5 години

Чудесен пример за либерал-демокрация. Животът на вашите близки струва не повече от шест години. Газиш, излежаваш и сме на чисто. Демокрация и гербав съд, господа. Вие го пожелахте.

100

Мухаха

преди 5 години

Ще излезе след 2-3 години за "добро" поведение И АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ХОДИ ПЕША ИЛИ ЧЕ НЯМА ДА СЕ ДРУСА .......Правете си застраховки "Живот' ........ ама да не е от "Олимпик" .

99

Анонимен

преди 5 години

В *** и раша е така!Това ако е в САЩ, не му мърдат 50 години пандиз!Защо не покажете, кои са тези честни съдии?Най-големият проблем на БГ е съдебната власт, МВР и прокуратурата!Разядени са от корупция от соло до горе!

98

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименчовеко,прав си, но стига с тоя "комунизъм"!!!!В България НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКЪВ!!!!..Научете се най-после да наричате нещата с истинските им имена!

97

ПроСоТо

преди 5 години

м/у другото,самата Конституция мяза повече на "манджа с грозде",отколкото на някакъв Закон...При това основен.Какво имам предвид?..-Ами много от текстовете в нея се ОБЕЗСМИСЛЯТ още "на втория ред"...Ето пример:-"Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.(2) Никой не може да бъде задържан, подлаган на оглед, обиск или на друго посегателство върху личната му неприкосновеност освен при условията и по реда, определени със закон."..Е,как ви се вижда?..Хем не може,хем може

96

Анонимен

преди 5 години

Убиваш Човек- 6г.затвор?!?!?!?Нагрубяваше милиционер-6 г. затвор?!?!?!Е.ати и държавата в която комунизма не си е отивал!КОРУПЦИЯ И САМОУПРАВСТВО!

95

ПроСоТо

преди 5 години

Конституция на Р.България:-Чл. 28."Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление."..И така...Според Конституцията излиза,че възможното най-тежкото наказание в Б-я е..6 /ШЕСТ/ години лишаване от свобода?!..Или някой друг се смята за самата Конституция и определя правилата?

94

не съм изненадан

преди 5 години

това е момче на наши хора, нищо ,че е бил дрогиран яко ,неправоспособен и кара като Фитипалди, бяга от местопроизшествието но СИ Е ПРИЗВНАЛ !!

93

Анонимен

преди 5 години

Ще ви останат само финландците в тая държава. Успех ви желая...

92

TheCrow

преди 5 години

Съдиите ни са за затвор толкова хора пуснаха или уж "наказаха". Полицията ги хваща, съдията ги пуска... Затова сме и на това дередже!

91

Слънчарски

преди 5 години

6 години за убийство от човек без никога да е имал книжка, с проблеми със зрението и не носещ очила, дрогиран, вероятно и пиян и със 60 км над ограничението и избягал от произшествието. Браво! Те 5 години дават само за интернет пиратсво, а тая *** сигурно и година няма да лежи.

90

съдия

преди 5 години

Още малко да се беше бръкнал и щеше да мине с услована - ама ей на скрънза!