29

До 26

преди 5 години

Напротив 6 години за убийство са много малко, да не говорим, че ефективно ще бъде зад решетките около 3 години, което си е направо гавра със жертвата, близките му и цялото общество! И какво значи неумишлено престъпление розова пеперудке? Няма книжка, пие, дрогира се, кара бясно, за мен това е умишлено престъпление, това си е направо тероризъм. Каква разликата между този и терориста от Страсбург? За мен този индивид заслужава поне 15 години каторга.

28

Анонимен

преди 5 години

Така става по системата бонус-малус, а за обикновения човек фалУс... Този е толкова ***, че и да *** камъни в Ловеч няма да стане. Ама реваха да се махнат трудовите лагери нали? След 2-3 години излиза за поведение да си гази пак на спокойствие...

27

Анонимен

преди 5 години

Tova ne e darzava! Samo 6 godini za ubijstvo na patya I to s droga I bez knizka?! Zatova horata byagat ot Balgaria.

26

prokurora

преди 5 години

До Анонименкой задължава съдията за тая "рекукция" ????????? има ли нещо скапано в тая държава , което да не е ДВЕ, ТРЕ, многозначно регламентирано ?????????

25

българина

преди 5 години

АВА ви са тия редукции , прегледи и т.н.. на присъдите...50% намаляват присъдата с "РЕДУКЦИЯ"...... тая ТЪ..А държава що не направи редукция и на цените на горивата , тока т.н...??????????????????

24

Анонимен

преди 5 години

Наказанието - 9г. за неумишлено престъпление, извършено от неосъждано лице никак, не е ниско. А споменатата редукция с 1/3 не е по преценка на съдията, а задължителна.

23

мак

преди 5 години

Леле, толкова нарушения и причинена смърт, а присъдата е направо смешна. Време е да се премахне туй нещо - признаване на вината и намаляване на присъдата, крайно време е.

22

Бай Иван

преди 5 години

Честита демокрация ,следващите сгазени дано да са роднини на съдията дал такава голяма присъда ;) !!!

21

Анонимен

преди 5 години

Ама, че правосъдие! 5-6 години!Това,човешкият живот в България,не значи нищо!!!

20

До

преди 5 години

До В САЩВ САЩ получава присъди за всичките си отделни престъпления, те се сумират и се лежи дълго, тук понеже престъпниците в България винаги са жертви-мъченици, се взима предвид само най-тежката присъда, а останалите му се опращават. Отделно ако си признае му се редуцира сериозно присъдата, отделно като уж работел в затвора му се намалява присъдата, отделно ни съди в Страсбург, защото в затвора нямало джакузи, отделно ги настаняват в пансиони, къде е длъжен само да нощува - абе въобще парадия

19

boby

преди 5 години

Ама как така ефективна присъда. Та той тоя няма даже и 50 регистрации в полицията. Алоу, съда, какви са тия наказания, ще вземат да си помислят хората, че не могат да си правят каквото искат безнаказано, накъде отива тая държава...

18

Анонимен

преди 5 години

Сега като се замисля.. има един където много ме дразни,сега вече мисля да го блъсна ..6 год се прежалват.. може и по малко .Мисля да не бягам от ПТПто 5 г. при добро поведение 2.5г.. чудно.Да започваме да се трепем докато живота е на промоционални цени.Хайде отивам да паля бавареца и да дебна жертвата

17

Анонимен

преди 5 години

Изглежда този убиец е по -безопасен от кметицата на Младост , щом не са го опандизили за убийство ,а се е разхождал 6 години на свобода .При бягство от правосъдие не трябва да се прилага съкратена процедура , но това се прави съзнателно ,за да емигрираме и да освободим място на руснаците .

16

Анонимен

преди 5 години

Е така е при простосмъртните ... убиваш ... после лежиш 2 годинки ... Ама ако беше виж журналист ... щеше се намери веднага 1 *** го тикнат за 40 години ...

15

Анонимен

преди 5 години

Абе, чудно ми е акп беше убил депутатски син дали щеше съдЪТ да е толкова снисходителен?

14

Анонимен

преди 5 години

Не е проблемът в 6-те години, а че реално след като му приспаднат лежането в ареста, редовното "добро поведение" и т.н. реално ще излежи не повече от година, две...Тези години ще са достатъчни, за да може да създаде солидни връзки с други *** в пандиза и като излезе да се развихри с още по-голяма сила...

13

Тео

преди 5 години

Такива са ни демократичните закони. И не давайте за пример САЩ, моля. Там Винъс Уилямс уби човек след катастрофа, не лежа и се размрънка след като се разровиха и го изложиха на показ. Преди няколко месеца един се ядоса и нарочно го блъсна и уби на място с автомобил - осем години затвор. Такива са ни времената и държавата - лично според мен як пердах и 20 години принудителен труд за тоя!

12

В САЩ

преди 5 години

никога нямаше да излезе от затвора този тотален имбицил. За шофиране без книжка + рецидив + наркотици (2 вида) + превишена скорост (много превишена) + ПТП на пешеходна пътека + смърт + бягство + укриване от правосъдието. Между 80 и 100г затвор не му мърдат. Ние сме райско място за тежките престъпници. Дори му намаляваме мизерната присъда, защото си бил признал?! *** си бил признал, ама преди това се опитал да се укрие!

11

НПО активист

преди 5 години

Това му е първо убийство на човека, голяма работа, нека бъдем либерасти, да бъдем солидарни, да проявим разбиране - Петърчо е добро дете, бил е подведен, наркотиците не са му понесли, трябва му дадем втори шанс, да му купим кола, а ако пак убие някой на пътя, да му платим и шофьорските курсове, така се прави в "цивилизованите" гей държави.

10

Иван

преди 5 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! Рецидивист, дрогиран, доказан престъпник - убиец!!!!!! И само 6 години, ЕМИГРИРАМ!