79

Анонимен

преди 5 години

Освен естествената мъгла, газовете от твърдото гориво и олите,ми се струва,че ръсят нещо допълнително,за да въведат разни еко такси,и рестрикции. Винаги е имало мъгли,газове от коли и печки на твърдо гориво,а преди и заводи много имаше,а не е било така зле.

78

Real est

преди 5 години

Ne sa blaskaite ....ima za vsichki vi paneleni apartamenti bez komini .....nasam nasam narode....dneska ima, utre nema....

77

Makdonals

преди 5 години

Ooooooo, i kak voni na parjeni kartofki......

76

Докога властта ще не

преди 5 години

Управляващите отдавна са достигнали нивото си на НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. Даскалица станала кметица, счетоводителка - МИНИсЩерка на енергетиката,..... където и да се обърнеш само ламтеж за власт и пари.....

75

Анонимен

преди 5 години

Като чуя за трафик ми излизат киселини в стомаха! А за печки,кюмбета да не говорим! А някой проверява ли какво се гори в сервизчета,вулканизатори, автомивки и тям подобни работилнички?

74

Анонимен

преди 5 години

Дано дочакаме кмет който не го е страх от реакцията на части от обществото,а вземе и реши проблема с мръсния въздух,с контрола на возилата,с трафика! А не да се показва само на строежа на метрото и ремонта на Графа! Не съм я виждал например никога на посещение на гробищата или Факултета!

73

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Отидете в Красна поляна-бившите виетнамски опщежитея горят пластмаса и гуми

72

kv boyana

преди 5 години

Mashaallaah....doide gaza i v sofia nai-posle ot ujen patok......

71

Анонимен

преди 5 години

По времето на бай Тошо имаше опит да се въведе ограничение на движението на принципа четни,нечетни номера! В Париж май също е въведен! Може би трябва и тук да се опита? То е ясно,че с контрола на газовете е проблем, със съзнанието също! А такава проба нищо не струва и си струва!

70

Анонимен

преди 5 години

Купувам чист въздух.

69

Анонимен

преди 5 години

В Младост никой не се отоплява на дърва и ***! На Александър Малинов не се живее от мръсен въздух и шум! Ако няма задръствания има надбягвания! Модата е без ауспуси! Предимството е за леките коли и грохналите бусове и камиони! Ограничения почти няма,полиция също, кмета го виждаме само на метрото,омбудсманката е заета повече с фризурата си и така...общо взето!

68

Анонимен

преди 5 години

Сутринта автомобилите по бул България бяха от ул. Гоце Делчев до Гешов, работят на място и 3 те-ленти пълни. Смрад и газове. Предлагам на кръстовището България с Гешов да се обособят две ленти на България за ляв завой в посока център , така ще се спестят много нерви! и леко ще се поотпуши!

67

от Русе

преди 5 години

- Сега ни разбирате, нали?

66

МенСтруал

преди 5 години

Да предполагам, че зелени билети ше има, но за събота или неделя, а?

65

Реалист

преди 5 години

Доста време Фандъкова и бандата й лъжеха и обвиняваха колите, че замърсявали в София и доста балъци се хванаха на въдицата, но Европейската комисия така елементарно не може да я излъжат и около Нова година ЕК започват с жестоките глоби за замърсения с фини прахови частици въздух, което е резултат от пълната некадърност на Фандъкова да ограничи избирателите на ГЕРБ да горят какво ли не за отопление, най-вече стари гуми.

64

Анонимен

преди 5 години

Специално за Младост 2, точно откъдето е направено измерването днес в 7 часа и има огромни стойности мога да кажа,че всекидневно е така! Ако се измери и грохота от вековни изгнили ауспуси и смрадта от изгорели газове картината е пълна! Там живея! Няма полиция,няма кмет! Бог високо,цар далеко!

63

Факт

преди 5 години

Най-много фини прахови частици идват от квартал Факултета и квартал Христо Ботев Филиповци, но ГЕРБ не смее да спре електората си да гори гуми и какво ли не още. Много фини прахови частици идват и от селата около София, които ги направиха квартали на София, но се отопляват главно на дърва и въглища като Симеоново, Драгалевци, Бояна и други. Това е, докато се отопляват с гуми, въглища и дърва, замърсяването ще е в пъти над нормите.

62

Щерю

преди 5 години

Ако пътувате за или в София носете си нож - да режете мъглата...

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51В интерес на истината излизат малко повече неща от водата и газа, но си много прав, че по време на ГТП си трябват реални замервания със стандартизирани и сертифицирани прибори, а не да се минава с прегледи на документи. Тогава и статистиката ще е вярна и истината ще е такава, каквато е. Както и СО няма да може да бяга по тъча и да ни плакне с лакърдии за транспорта, щото за разлика от друг път най-после се каза, че пиковите стойности в замърсяването са такива далеч преди час пик.

60

Как ще ги стигнем US

преди 5 години

"...а след мъглата, пак мъгла..."Тодор Колев (1939-2013)