139

Смог след смог

преди 5 години

София - пърдии и диша!

138

Коки

преди 5 години

До ВалентинТова не е решение точно на този проблем, в Горна Оряховица е най-голямо замърсяването. Аз също се изненадах. Явно трябва газификация на градовете, не знам как ще стане, и без дизели!

137

Анонимен

преди 5 години

Децентрализация и деконцентрация на производството са две различни неща!Обикновен капитализъм е всичко, което ни се случва.Топлината е лукс. Водата е лукс. Светлината, храната. Да изброявам ли още?Там, където целта е печалбата, това са видимите резултати - отрова и смрад!

136

Валентин

преди 5 години

Аз имам и едно по-радикално решение: или столицата се премества в друг град на България, или част от институциите се разхвърлят по регионалните центрове така че не всичко да е сгъчкано на едно място.

135

Браво

преди 5 години

Айде стига глупости екстра си е - за сега само вкуса на въздуха се усеща в устата а за в бъдеще направо ще можем да се храним с него ! Фъндъче и Бойче до края на света !

134

леля Пена

преди 5 години

СТРОИМ ТАКА,ЧЕ НЯМА ВРЪЗКА МЕЖДУ МАГИСТРАЛА ЛЮЛИН И ЮЖНАТА ДЪГА.Т.Е. ТЕЗИ 5-6 КМ СА В НЕПРЕКЪСНАТО ЗАДРЪСТВАНЕ И ОТТАМ КОЛКО ВРЕДНИ ГАЗОВЕ ОТИВАТ В ГРАДА,НЕ Е ЗА МИСЛЕНЕ.ИМА РОЗА НА ВЕТРОВЕТЕ,КОЯТО ГИ НОСИ НАТАМ.НО ТОВА Е КАТО ВСИЧКО В ДЪТЖАВАТА,САМОУНИЩОЖАВАМЕ СЕ.НИКОЙ НЕ НИ Е КРИВ.

133

Анонимен

преди 5 години

До 2013не сме социални, а сме по-бедни от албанците

132

Анонимен

преди 5 години

Чета постовете и си мисля. Колко кръвожаден народ се е навъдил. Този бил за убиване, онзи бил прст и ***. Що горели хората гуми. Полицията да ги глобявала и да им взема печките. Като си взел на човека мечтите, и му вземеш и печката какво остава, или да легне да мре, или да вдигне револция. Бай Тошо бе решил проблема със равномерно разполагане на населението върху територията на страната ни. Сега какво е - 2 милиона в София и още 3 милиона в десетина града. Няма да има управия. Вземете им печките

131

бай онзи

преди 5 години

До До 128Ех , как искам да стане написаното от теб ;)Като останете 8 хиляди кореняка в град за 1 милион и баба ти няма да вземе и един лев от наем :)Умрели са хората да живеят в София , просто всички *** софиянци и бизнесмени са концетрирали дейностите си тука. Никой не иска иначе да кисне при вас Сега отиди за млЕко шопче самоковско, представящ се за столичанин :D

130

До 128

преди 5 години

До АнонименАбсолютно точно казано!!!Докато не се децентрализира тая *** държава, ще става все по-страшно, не са само колите, не са само печките, дори природата не е съгласна с това което се случва в това гето..Разкарайте производството из провинцията, да има заетост там,и огромната тълпа гладни селяни ще си отиде на село,а с тях и всичката мизерия.Властта няма интерес да се случи това,най малкото е ,че има причини да вдига данъци, да измисля такси и глоби,а народа....да мре,без това е много

129

Анонимен

преди 5 години

Две вдлъбнати огледала по 3 м диаметър се монтират на алеко и светят в София-натоварват с фотони праховите частици, които стават тежки и падата на земята-после чист въздух без пари

128

Анонимен

преди 5 години

Глоби от поне 500 лв за всички, навлизащи в лентите за гр. транспорт и тогава ще видим предимствата му. Ежедневни проверки какво горят в катуните около София, миене на улиците, драстично намаление на цените на парното, режим четни-нечетни номера на автомобилите в критичните дни и т.н. Има начини, стига да искаме!

127

2013

преди 5 години

При нас кога, пита автора. Когато народа разбере, че всеки един е отговорен за средата в която живеем. Не може да чакаш властите да ти решат проблема, а когато вдигнат данъка на старите трошки да оревеш света че народа бил беден. Албания забрани внос на коли по-стари от 10 години, само ние сме най-социални. Същата работа ще е и с печките на твърдо гориво.

126

Софиянец

преди 5 години

Комунистите да не драматизират. Времето е съвсем нормално за сезона, мъгливо и мирише на зима. София си е така от мноооого години.

125

Анонимен

преди 5 години

Голям облак с пясък от отровената и измъчена Сирия,пак ви лъжат както и за Чернобил..Защото не ви пука..

124

T

преди 5 години

До читателКой лекар да постави тази диагноза, ***? Ти знаеш ли, че в последните години на два пъти стигам до пневмония с лежанета по болници?! Отивам на лекар с оплаквания и той решава, че имам лека настинка или грипче и така ме влачи 2 седмици с хомеопатии, билкови бонбони и билкови сиропчета докато тотално не се влоша, и да не мога да си стоя на краката. Ето това са българските лекари, а ти чакаш обективна диагноза от тях.

123

Анонимен

преди 5 години

От тъпотия ще измрем в собствените си л....а. Интелигентен бил българинът, а? Хайде, да я затваряме вече държавата!

122

читател

преди 5 години

Вече всеки може да мери фини и груби прахови частици, на литър, на килограм, на м3.Всеки разправя по колко човека умират на ден от едните и от другите.Но до сега никой не е казал какъв уред и метод ползва, и коя агенция по метрология го е узаконила.Нито един лекар не е поставил диагноза "болен в резултат на фини или груби частици".Паниката и истерията е средата в която живет т.н. журналисти. Заедно слобисти и клакьори .

121

Иван911

преди 5 години

Накратко: София си беше тоалетната-град на България преди 10 годиин, преди 15, преди 20, преди 30, преди 35, преди 40 да продължавам ли? Тогава пак ли е имало селяни? Къде са великите софиянци защо не си гледат града? Соца ли е виновен? Селяните ли са? Земното кълбо ли е?

120

Иван911

преди 5 години

Ейй ако останат всичките 5 елитни супер-софиянци родени в епицентъра на София, всичко ще се оправи нали? Вижте кво.. не ви е духа на селяните виновен. Вие сте си виновни. И в другите градове е доста зле. При вас града си е тоалетничка по принцип. Беше преди 10 години, беше преди 20, беше преди 30..Гаден град пълен с хора които говорят прекалено много докато си придават важност защото са Софиянци. И то с най-дразнещият диалект в държавата.