59

BALKANDIQ

преди 5 години

KEFITE LI SE A SCHOPETO DISCHAI DYLBOKO CHIST VYZDUX DISCHAITE VE GOVEDA

58

Ибн Ал

преди 5 години

Ейййййй! Аууууууу! Егаах нейната майка и мъгла, изгуби ми се хамилата!

57

Анонимен

преди 5 години

MYGLA E IMALO MIOLIONI GODINI I PAK SCHTE IMA NE MYGLATA VI UBIVA A CHASTICITE KOITO VIE IZXVYRLQTE V NEQ.A VSICHKO DRUGO E DRYN DRYN TICHAITE VSICHKI U SOFIQ I SI MRETE OT BOLESTA.A DE VI EKOLOZITE V TOQ SLUCHAI DE GI VE?

56

Кратун

преди 5 години

- Има ли още живи?

55

Анонимен

преди 5 години

Целта е да ни избият до крак!

54

Анонимен

преди 5 години

43,аз пък предлагам направо да се заложи на Евро 7, нищо, че още е в процес на концептуализиране. С разните гейтове на големите автопроизводители, двата предишни стандарта: 5 и 6 достатъчно се компроментираха, така че, нека да е на чисто и ... за всички. Като с бонус ф, пардон! малуса.

53

Анонимен

преди 5 години

Днес и утре ше е ад, сряда може да духне малко ветрец да разсее, но готввете се за тежка зима, електората е набрал много дърва, гуми, *** и пластмаса.

52

Решението

преди 5 години

Направете билетчето 3.60!

51

Bayazit

преди 5 години

A,poznayte sega ot edin pat ,za6to ne mi puka nito za Sofia ,nito za Bg.

50

Край

преди 5 години

Докато Фандъкова призовава - София може да стане най-големия производител на студено пушена скумрия в света. Просто я закачате по просторите добре осолена и до 3 дни я имате готова. Българина не е толкова беден колкото ***. За това ще се издуши в дим и сажди от печки и вехти дизели.Това означава че може да обеднее още.

49

80%+

преди 5 години

Колите не само, че няма да станат наполовина, а ще се увеличават. Никакви наредби или призиви няма да променят това. Само добре организиран и достъпен градски транспорт може да реши този проблем.Хората ще карат коли, каквито могат да си купят и поддържат. Никакви евродирективи не могат да помогнат. Само повишените доходи могат да направят колите по пътищата ни по-екологични.Но това касае въздуха в много малка степен. Колите са третичния фактор след отоплението и немитите улици.

48

Анонимен

преди 5 години

Кога спрат печките на твърдо гориво тогава ще спрат и старите коли!

47

Анонимен

преди 5 години

От ауспуха на кола на ГАЗ излиза само капки вода проверено в сервиз с уред за измерване!а от печка на РОМ излиза черен дим дори и без уред е видно, че е вреден. Обаче данъците на колите се вдигат и помощите за отопление също с 100 лв. за да се увеличи замърсяването!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Явно всички сме наясно за причините и какво трябва да стане, ама как да стане и дали може е въпроса. Хипотетично приеме се закон да не се използат дърва и въглища, старите коли се спират от движение . Някой вярва ли, че това може да стане.

45

Край

преди 5 години

фандъкова да почва да призовава че се издушихме.Изберете кмет с топки като гюлета иначе тоя град до 3г. няма да става за живеене.Град от 1.5млн. с призиви не се управлява а със здрава ръка.Нужна е забрана на твърдото гориво, забрана на коли без катализатори а в дни като тези и забрана на коли под евро 4 въобще.Колите в София докато не станат наполовина оправия няма да има.

44

Анонимен

преди 5 години

Коли има целогодишно а въздуха е най мръсен през зимата що е то !?

43

Анонимен

преди 5 години

Мъглата си е мъгла, но в случая тя е вредна, защото въздухът в София е мръсен.

42

АнонимеН

преди 5 години

МЪГЛАТА Е ПРИРОДНО ЯВЛЕНИЕ ОПЛАЧЕТЕ СЕ НА БОГА!!!ДОКАТО Я ИМА ВЪЗДУХА ЩЕ Е ПО-МРЪСЕН ЩОТО ЗАДЪРЖА МРЪСОТИЯ! НО ЩОМ СИ ОТИДЕ ВЪЗДУХА ЩЕ Е КРИСТАЛНО ЧИСТ ЩОТО С НЕЯ ЩЕ СИ ОТИДЕ И МРЪСОТИЯТА!

41

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте да разрешавате строителство, без инфраструктура и без всякаква мисъл. София не е България. Ето то това води пре-заселяването и липсата на всякаква инженерна мисъл...

40

Анонимен

преди 5 години

Не съм виждал в голям европейски град да има каруци по улиците. Само в София е възможно това. Някой не се ли сеща, че се създават предпоставки за ПТП с тези каруци? не съм виждал в голям европейски град някой да не си дупчи билет, защото бил с по-тъмен цвят на кожата. Само в София е възможно това.Каква Европа, какъв ЕС, каква правова държава?Айде да не се лъжем, тук си е още анархо-комунизъм.