119

Анонимен

преди 5 години

Нищо не може да се направи. Как ще накараш бедния да си купи печка на пелети от 3000 лева и тон пелети за 500 лева, като трябват 3 тона . Как ще задължиш бедния да ползва парно за по 200 лева на месец. Бедния гори дърва за 80 лева на кубик. Когато има гори сурови дърва отсечени от някъде, гуми и подръчни материали. Хайде спрете го ,глобете го, убийте го , пак ще си остане беден. Защо скапаните политици допуснаха София да се пренасели. Ха сега дишайте и бедни и богати. Въздуха е еднакъв за всички

118

Минувач

преди 5 години

Стига глупости, слезте от колите си и ползвайте метрото, бе ши-бани , самозабравили се "столичани", иначе сте и си т..пи селянд-ури! Отопленито на дърва ви пречи! Аз се топля на дърва и пет пари не давам за простотиите ви! И използваната тоалетна хартия горя! Биогориво импрегнирано с ***! Дремем и на хея за вас, *** унищожаващи България! А викайте сега СДС, ама стана х...й с м..де! Сосай *** сосай и голтай!

117

Анонимен

преди 5 години

Аааа да сте мислили като скачахте по площадите !

116

умен

преди 5 години

докато цели випуски от провинцията "изчезват" в София - ще така-ще се тъпчете един друг,ще се блъскате с таратайките,които сте домъкнали от бунищото на Европа и които бълват олово и отрова

115

Анонимен

преди 5 години

"Енерган 22" чели ли сте?

114

До 116

преди 5 години

Селинджър и автомобили с Евро 7 да имат право само да се движат, в големите градове положението е неспасяемо с тая смрад.

113

Въздуха убива

преди 5 години

Пич, незнам какво да кажа. Много точно казано. Истината е проста, но нещата са много сложни когато хората са още по-прости.Жалко е, но такива с твоето мислене са (сме) малцинство. Хората просто не виждат проблем докато не ги удари в джоба. А за политиците... моля те, нали не мислиш, че ще се поразмърдат - само ако тръгне да истива мястото на пленарната зала.

112

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 117 От къде купуваш чистата храна на село ?

111

Анонимен

преди 5 години

във Варна.в кв.Младост и Трошево по бул.Владислав е същото.чак щипе на очите.горят по къщите всичко

110

аз

преди 5 години

това не е смог, а мъгла бе ***

109

Протест мръсен възду

преди 5 години

Всички на площада и ключовите кръстовища срещу мръсния въздух.Съответно ще бъдат пропускани само коли с Euro 4 и нагоре. Тези с по-нисък клас ще бъдат блокирани и така докато собствениците им се научат да се качват на метрото и автобусите.

108

Анонимен

преди 5 години

Мъглата е заради предстоящото затопляне, реакция от преминаването от -9 към +10 градуса в период от 4-5 дни. Но, замърсеният въздух не може да е само следствие от автомобилите. Непочистен сняг примесен със соли и/или пясък, който се топи и изсъхва води до силно замърсяване на въздуха. Пак опираме до ниската хигиена на улици и булеварди в България.

107

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се завеждат масово дела срещу общината и държавата.Да им се скъса г..а от глоби за мръсния въздух.А управляващите да гният по затворите.Не е нормално 7-милионна България да е по-замърсена от Китай и Индия!

106

До 109 ZUZPA

преди 5 години

Вземи прочети каква е разликата между мъгла и смог!Да, мъгли винаги си е имало, но смог ....

105

До 111

преди 5 години

Така де, твоите "силно замърсяващи коли" днес имат под една десета от процента дял, в замърсяването на въздуха в София. Искаш да им треснем един огромен данък и да дишаме още по-мръсен въздух. Не, благодаря. Аз искам по-чист въздух.

104

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да се увеличи ДРАСТИЧНО данъка на силно замърсяващите въздуха коли.Да ама БСП и президента са против.

103

Анонимен

преди 5 години

Къде ви е "зеления" билет бе лъжливи и алчни общинари ?!

102

ZUZPA

преди 5 години

Винаги е било замърсено, само че сега започна да се обръща внимание. И хора, които пушат по кутия - 2 цигари на ден са адски възмутени. В София винаги е имало мъгли. Вземете да прочетете малко защо. И един човек да не живее в софийското поле пак ще има мъгла. Проблемът е че мъглата задържа мърсотията.

101

Ели

преди 5 години

Нормално е младите хора да търсят работа в София.А възрастните и по-богатите да си позволяват покрайнините!Питам се, кой има интерес да всява разделение.Слаби архитектурни решения, и обогатяване - безобразно на обслужващите административни регионални служби.Няма община в София, в която от първите 30 секунди да не индикирам корумпираните служители!Отблъскваща нормалният човек администрация, фасадна демокрация има в БГ.Всичко е подчинено на криминален елит!Народът страда!

100

Анонимен

преди 5 години

Гадно ли ви е "софиаянци", добре че си пробутах панелката и се изнесох от града в, който съм израснал