101

Анонимен

преди 5 години

тукя едни гербави пльокалници ни обясняват как ще ли да ни заробят с газовите тръбиами кажете го на германците бре папуаси гербавина украинците заради тръбата която ще мине през българия- порошенко беше на откриването на потока в турцияс нашия банкянски папуас защото след 2022 година единственото място от където може да получи газ е през българиятака че око някой си мисли че това е за българия е обикновен наивник - това е подсигуряване на украйна след като нас ни забиха да не сме на крана

100

Анонимен

преди 5 години

Запомнете,даже по една лимонада няма да пиете от този проект

99

Анонимен

преди 5 години

От къде ли ще вземат три милиарда за руски проект,никоя банка няма да им даде,заем от Газпром също няма да бъде допуснат ,вероятно ще фалират *** по примера на КТБ и ще платят масрфа за сметка на българите

98

Анонимен

преди 5 години

lвместо турция да иска тръба от нас ние искаме тръба от турцияруския газ е незаменим пони близките 20 годинищом американците карат втечнен руски газ от руската находище ямал- направете си изводитеи защо турция не разчита на азерски газ дето азерите са под носа и и няма на кого да го дадъттова с жен поток си беше национално предателство за сметка на интересите на сащи после чакайте да ви обясняват че заплатите в сащ са 10 пъти по големи поради заради високата производителност-

97

Анонимен

преди 5 години

Да са ви честити нови три милиарда за руски проекти.И двеста милиона за ремонт на стари руски щайги

96

Анонимен

преди 5 години

Искаме да се прикачим към потока,всички проекти ни заобиколиха,превърнахме се в черна дупка,хората се страхуват и да инвестират в България,дори българите се страхуват да развиват бизнес в България,герберите ако не защитят българския интерес,да си ходят!Писна ни от майкопродавци!

95

1

преди 5 години

Да Кремъл съобщи,но питриота балевски се възпротиви,иска да ползваме,тръбата,която излиза от з...ад...н...ика..му,не ще турска тръба,да му влиза в територията,отзад.

94

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГаза от Русия е на руски евреи,Газпром е на евреите,така,че номера с уж 'руския' поток не върви!Има и други участници в тази фирма,които също не са руснаци.

93

нн

преди 5 години

Логично е и ние печелим. Дано стане. Явно САЩ нещо не предат, започват да не ги слушат в Европа.

92

Pepo

преди 5 години

"Турски поток" ще минава през България. "Газпром" официално е заявила намерението си за това".......Все си мисля, че трябва да ни попитат дали сме съгласни а не да ни заявяват. Не сме васали на някаква фирма, а сме уж независима държава.

91

Анонимен

преди 5 години

На нас ни писна да се съобразяваме винаги с чуждите интереси и никога с българския интерес,потока трябва да мине през България,а и не само това,но и да си направим директен български поток,с процент държавно участие,както и Белене с държавно участие,ако мислим за бъдещето на България.

90

Малий

преди 5 години

А от Козяк какво изгрухтяха!!!!49960

89

Анонимен

преди 5 години

ШМАТКА СИ ТИ КРЕМЪЛСКА ЩЛЮХО,КАТО СИ ОТИДАТ ДЕЦАТА НИ НЕКА ДОЙДАТ РУСКИТЕ БЛ..КИ ДА ВИ ИЗКАРВАТ ПЕНЦИИТЕ ПАС.МИНА ПРОДАЖНА АНТИБЪЛГАРСКА!!!Никаква тръба не е построена до Турция,ЕДНАТА ТРЪБА ЩЕ Е ГОТОВА СЛЕД ГОДИНА ВРЕМЕ!Точно така гъ/злювци,тръбата НЕ Е готова,а на турците руснаците ИМ СТРОЯТ ТРЪБАТА!!Нашите гов.еда пак се наведоха дълбоко.На Симеонов не знам сърцето дали ще се пръсне ама аз се надявам много русофилски сърца да не издържат и да се пръснат от ВАЛЬНЕЬНИЯ!!

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко са ни истински партньори и съюзници,ще ни уважат решението,защото това е изгодно икономически за европейските държави и в наша полза.Ако не,трябва да се борят за държавата,както Меркел се бори за интересите за държавата си!

87

Анонимен

преди 5 години

Най-големия мъж сред европейските политици се оказа жена - Меркел.И си отстоя интересите на държавата,браво!От един куп х.ища,жена излезе по-голям мъж от мъжете.

86

реалист

преди 5 години

Пак ще падне голямо крадене. От сега се знае кой ще полага тръбите.

85

Анонимен

преди 5 години

СЕГА Е ВАЖНО КАКВО ЩЕ ЗАПОВЯДАТ НА БОРИСОВ, КАТО ОТИДЕ НА СПЯВКАТА ВЪВ ВАШИНГТОН ПРЕЗ ФЕВРУАРИ.

84

Анонимен

преди 5 години

Полша не ползва втечнен газ от САЩ а имс траба с Норвегия.А в момента преговаря да част от Северен поток2.

83

XXL

преди 5 години

Бойче! Гледай да не се прецакат нещата и този път с пияницата Откаченко,че прошка няма да има.

82

Анонимен

преди 5 години

С ЮП щяхме да получаваме директно газа, а сега ще плащаме такси на Турция.Само заради това, че Борисов зае поза партер пред сенатор Маккейн.