161

Жиб.

преди 5 години

Това е добро решение - може всичко да е, но ние родолюбците ще го одобрим.

160

Анонимен

преди 5 години

Без илюзии.Турски поток ще е инструмент за изнудване на страните по трасето,предимно от ЕС,не само от Русия,но най-вече от Турция.

159

extremist

преди 5 години

И ДА НЕ ВИ Е ЯСНО ЩЕ ВИ ГО ИЗЯСНИМ БЕЗ ДА ВИ ПИТАТ

158

extremist

преди 5 години

ГАЗОПРОВОДА ЩЕ МИНЕ ОТ ТУК. ЯСНО ЛИ Е

157

Waffen SS

преди 5 години

С това правителство в момента,както с всички предходни правителства на Борисов ,ако България се намираше в Антарктида щеше да внася лед,а ако беше в Сахара щеше внася пясък.От направеното изявление на симпатичната женичка с не особено високи когнтивни възможности оставам с впечатление,че пАток най-вероятно няма да има,а освен това Големият брат още не се е изказал по въпроса.Крайно време е да се разбер,че България е зависима държава и нейните решения не се вземат от колониалната администрация

156

Викинга

преди 5 години

Кот сте вие бе тролчета к.р...ни ,че да решавате от името на всички българи, и откъде ви е самочувствието,че сте голяма работа !? Какво ще става в света решават великите държави, които могат да си позволят независимост, а те великите можеш да ги поброиш с пръстите на едната си ръка !!! Русия е една от тях и винаги ще бъди велика, защото няма робски манталитет за разлика от българите !!!!

155

Анонимен

преди 5 години

Полша внася втечнен газ ат щатите по-евтино отколкото Украйна купува от Русия. Затова част от газта се реекспортира за Украйна. Когато се построи терминалът в Хърватия ще се окаже че рашките мога да продават газта много по-евтино.

154

Анонимен

преди 5 години

Мерси рашки знаем и без това нямате друг път Друг въпрос е че нито северен 2 нито турски няма да направите

153

Мазен турчин

преди 5 години

И така той си помисли, че ще прецака България. Обаче Гърция и Италия го отсвириха за продължението на потока от Турция и малкия голям вожд се наведе с гръб към Борисов да му върже връзките. И те така....

152

Мазен турчин

преди 5 години

Историята е много кратка. Пупи късото искаше руската газ да не минава през Украйна, за да им прави сечено. Изборите са два: Север и Юг. На север е Германия, а на юг най краткия път е през България - колония на руския цар от 140 години. Бат пупи гнома е хитър шахматист и знае, че има 170% влияние в руската си колония България и реши да направи южен поток без да влага пари, но забрави, че ЕС гледа отвисоко и също влияе. Така дребния се пре.ба да прави потока през страната дето му свали самальота

151

Анонимен

преди 5 години

Руснаците одавна са ни отсвирили.Забравете за договори с Русия за газ.С продажници никой не иска да си има работа.Суджука ни прецака,след като го хвана страх да вземе собствено решение за Южен поток.

150

Анонимен

преди 5 години

Защо лъжете народа .Мандалото хлопна одавна.Сега ревете,ама е късно.Може да купувате руска газ от Турция.

149

ognyanz

преди 5 години

До "до 147": Не си много убедителен. Имаш големи проблеми с правописа.А по темата: Една добра новина. Дано не о'плескаме и тая възможност.

148

Анонимен

преди 5 години

Цепелина от тука мина ,о боже мой.

147

до 147

преди 5 години

ако БГ беще задоканска губерния , 2-та милиона българи нямаше да избягат на запад .И понеже е васална на император путинчо - затова продължават и малкото останали да се катерят на замолета в западна посока (а не североизточна)

146

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Американската империика ни заповяда няма да строите тръбопроводи и няма да купувате руска газ ще купувате нашият втечнен газ който ние купуваме от Ямал -Русия защото той е по скъп и по този начин ще подпомагате нашата фалирала икономика

145

Анонимен

преди 5 години

До България решаваНе ставай смешен.

144

Анонимен

преди 5 години

Стига с тея ахти,мяхти,гуардий,муардий нашите инжинери от Четвърти километър с Цвъ начело,изработиха проект за нов Южен Поток,туряме една тръба до Мароко и давай към Европа ,а защо не към цял свят ,на страната и отива да е ХЪБ и не и пука ,че я управлява РЪБ .

143

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 136Не можем да пишем писмо до сибирското императорче за задунайска губернийка. Късно е, вие ни изпреварихте. Вече сме задокеанска губернийка.

142

до ким чен-а

преди 5 години

България оцеля 12 века и половина без да е комунистичека.И накрая 45 години комунизъм и 2-те "освобождения" от сибирската империя я ликвидираха