81

Уууу!

преди 5 години

Е нали от Израел щяхме да взимаме газ?Какво стана там?

80

asdf

преди 5 години

До Анонименшматки не не трябват тука...довиждане

79

Анонимен

преди 5 години

ДО 73НЕ РАЗБРАХ ТИ КАКВО ХОМО СИ, ЗАЩОТО ХОМО САПИЕНС И ХОМОСЕКСУАЛИСТ Е ОКСИМОРОН.

78

Анонимен

преди 5 години

а така,айде още 1.600.000.000 долара или към днешна дата почти 2,800,000,000 лева данък просия.....Борисов не бил наведен на Кремъл а само Гадев,ами не и двамата са.Сега путинофилите са получили множествен орагзъм,клетите ни деца,ще накарам вече и моето да си замине от тука.

77

Анонимен

преди 5 години

Цената на разширяването на системата ще бъде 1,63 милиарда долара.--------------------------------Тази цена ще я платите вие, мунчовци.

76

Евалачката

преди 5 години

Вярвам ама, сякаш през крив макарон ще видим да потече газ през Бьлгария!

75

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВиж,че има думата "също",защото освен Местан,Баце също се тупаше в гърдите,а най-върлите противници на ЮП и шлема бяха реформаторите,заради конкуренция.Ето виж,че казват,че Местан го е спрял - https://youtube/watch?v=YA3WK51-h8U&t=924sЗа Доган нищо не казвам,съжелявам,че Доган не остана да управлява с БСП,защото беше доста по-умен политик.Искахме нещо по-добро за България с герберите,но те влошиха обстановката с натиска си върху населението и се оказаха по-лоши управници

74

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАСука бандеровская! Кой си ти, че някой да те пита?

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71При всички положения ще ви е виновен или Местан, или Доган, или Данчо Ментата... няма начин друг да не е виновен и така вече 10 год.

72

Анонимен

преди 5 години

Докато не сложат тръбата и по нея да потече газ, няма да повярвам на нечии твърдения.

71

Хомо сапиенс

преди 5 години

Хомосексуализма е естественото състояние на човека. Затова се казва ХОМО сапиенс, а не Хетеро сапиенс.

70

Анонимен

преди 5 години

Важно е. *** да извади пари, да си построи тръба и ще е собственик. Но *** е тарикатПросто има руски тръби на порт Бургас!Много по-важи са условията при които ще се сключи договора, а аз съм сигурен, че те ще са изгодни за нас!

69

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМестан също се гордееше,че е спрял ЮП,а след това в Турция прилапаха с удоволствие този проект,оказа се - стани,да седна.Цялото население+фирмите,държавата,както и други европейски държави загубиха от спирането ан ЮП,а се облажи Турция.Вижте как се радват на видеата в Тубата турците,че потока ще минава през тях.Орешарски само временно го спря,можеше алчните ни олигарси да изчакат с поставянето на тръбите и да реализираме проекта сега,след смяна на международната обстановка.

68

Анонимен

преди 5 години

"Много е важно чия ще е тръбата на наша територия, кой ще е собственика."------------------------Важно е. *** да извади пари, да си построи тръба и ще е собственик. Но *** е тарикат - върти суче иска Кремъл да му построи газопровод и да му го подари, а той след година да започне да го плюe, че му е турил само една тръба, а не 4.

67

Анонимен

преди 5 години

Надявам се сърцето набългарофоба валерисимеонов да се пръсне .

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53"..след това да тръгват към нас американски кораби със втечнен руски газ."...........Там е работата, че към нас НЕ МОГАТ да дойдат ничии кораби с втечнен газ, по простата причина, че турците не пропускат такива плаващи бомби през Босфора, където живеят 12-13 млн души. А и не е ясно, ще продължат ли руснаците да продават на краварите газ или ще си търсят други клиенти след пдрските номера на янките. Ако им спрат титана, ракетните двигатели и някои редки земи, ще стане интересно.

65

Пак

преди 5 години

сме от страната на булката ...

64

Анонимен

преди 5 години

Би трябвало на територията на ЕС да се строи газопреносната мрежа (макар с руски тръби и газ), по условия на ЕС и това съм сигурен, че ще бъде така!

63

Анонимен

преди 5 години

На нас ни трябва директен български поток от ЮП,без посредници и трябва да се построи на всяка цена,рано или по-късно,ако мислим за бъдещето на страната!

62

Машинно гласуване

преди 5 години

Сега най-важното е да решим проблемите с машинното гласуване.