121

Мнение

преди 5 години

До България решава 120 Решава го Ердоган. Тръбата ще минава през България по негово настояване и молба от Борисов.

120

Анонимен

преди 5 години

Отнеха ни изгодния ЮП и сега никой ни няма доверие,защото го провалихме.И всеки иска да ни набута с високи цени и да си пробута стоката скъпо,така че докато не се прекара турски и български поток няма да мирясат!И тези потоци трябва да се прекарат възможно най-бързо,ако не могат гербаджиите и нямат смелост да прекарат турски и български поток,тогава други да идват на тяхно място! ГРОП са вредни и некадърни управляващи!ББ сключва само лични сделки за собствена изгода,но не в полза на държава

119

Анонимен

преди 5 години

Важното е да имаме тръба с Турция за да имаме газ от изток не само от Скъпия Съветски Север Робски.

118

Анонимен

преди 5 години

Отнеха ни изгодния ЮП и сега никой ни няма доверие,защото го провалихме.И всеки иска да ни набута с високи цени и да си пробута стоката скъпо,така че докато не се прекара турски и български поток няма да мирясат!И тези потоци трябва да се прекарат възможно най-бързо,ако не могат гербаджиите и нямат смелост,тогава други да идват на тяхно място!

117

Анонимен

преди 5 години

Айде.....горкият български данакоплатец трябва да извади 2 милярда заради кефа на Путин и после да чака.......от руснак пари !!!! Колкото данъци плаща Лукойл.

116

България решава

преди 5 години

Дали руската тръба от "Турски поток" ще премине през България го решава българският народ , а не руската компания "Газпром".

115

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма отърване от руското робство---Това го кажи на Меркел или на Лукойл,в която фирма участват и американци или на украинската тръба в коята също участват или препродават втечнен газ от Русия за Европа американци като посредници!

114

Анонимен

преди 5 години

"В случай че "Газпром" спре доставките на руски газ по Трансбалканския газопровод през 2020 година, България трябва да има изградена инфраструктура, за да не се окаже, че ще изпадне като ключов фактор на газовата карта на Балканите"Омразния руски рекет е към приключване!

113

По интересно е

преди 5 години

Че извести, но Министърката не знаеше и не вярваше! Трябваха и няколко дни за да го възприеме и да дава компетентни изявления. Нещо намирисва, въпреки че парите не миришат.

112

Анонимен

преди 5 години

Разбиратели,че искат да ни прекарат и бедния народ ще плаща високи цени,ако няма турски и български поток,бългаски поток ТРЯБВА да има!Както и Белене с държавно участие!Ако Бойко не ги осигури,да се маха!

111

Анонимен

преди 5 години

Няма отърване от руското робство.

110

Анонимен

преди 5 години

Българина наистина е пословично глупав. Вярва чу бандита, разбойника и пирата Русия ще му построи тръбопровод и *** ще прибира пачки на входа и изхода. С толкова *** народ лесно се управлява, накъдето го юрнеш натам върви. Казваш му горивата са скъпи и той тръгва на протести, казваш му омериканците искат да ви отнемат чистата вода и природата и червените зелени веднага излизат на протести. Лесен за манипулиране и елементарен народ, това са указанията на Елцин преди да предаде властта на ***

109

Анонимен

преди 5 години

къде банкянското папуасче дето се фукаше че е спрял неизгодните проекти за газта с русияя го извикайте пак да се изока- за кеф на началниците си от краваршингтон и украинския крадец порошенко

108

Анонимен

преди 5 години

Най-обичам да оноождам рускини. Правя го отзад, за да ги боли. Кефи ме че и Европа оноожда Путина изотзад. Но, за разлика от мен Европа лубриканти не слага.

107

Анонимен

преди 5 години

Лимонада от проекта Турски поток няма да пием, но студена вода със сигурност ще пием ако не се провали което е най-логчното за Европа и България в частност.

106

Анонимен

преди 5 години

Защо няма да отива към Италия? Защото Италия си построи газопровод до Либия? И защото в Хърватска строят терминал за доставки на втечнен газ? Пазарът на руската газ става все по-конкурентен! Факт изгоден за България и мразен от русофилите българомразци!

105

Vuzmezdie

преди 5 години

До АнонименМомче не си следил много нещата - министър Петкова каза, че Българската фирма Бултрансгаз е във състояние да финансира построяването на тези 470 км тръба през България - И ТАМ Е РАЗЛИКАТА С ЮЖЕН ПОТОК, ТОГАВА СЕ ИСКАШЕ ДА СЕСТРОИ ТРЪБАТА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ С РУСКИ ПАРИ И ИЗПЛАЩАНЕ ДО 2025 - 2030 ГОДИНА, ВРЕМЕ ПРЕЗ КОЕТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЯХМЕ ДА ЛАПАМЕ МУХИ!!!

104

Анонимен

преди 5 години

след като дойдоха на власт гербавите папуасчета смукнаха 16 милиарда заем и сего ни обясняват как ще плащаме 3 милиарда ако стане потокаами поне ще има едно тръба а сега няма нищо нито аец нито тръба има само 16 милиарда допълнителен дългкойто гарантира заплатите на високопроизводителните американцищото по тоя начин смучат от целия свят

103

Анонимен

преди 5 години

Ще фалират П И Б и ще платят,а вие от руски проекто пари не чакайте.Колкото данъци плати Лукойл в бг за 10 години ,толкова и ще са ви печалбите от потока.Пари ще има за дългия инкасатор и още няколко руски търгаша

102

Vuzmezdie

преди 5 години

Искам да знам КОГА Президент Радев ще се извини на българския народ за лъжливите му внушения, че едва ли не той е този който договори с руснаците втората тръба на Турски поток да мине през България.Когато Президента Румен Десиславов Радев отиде на среща при Путин, ИМАШЕ ЕДНО ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ПУТИН, ЧЕ ВЪПРЕКИ СРЕЩАТА ПОМЕЖДУ ИМ, РУСИЯ ОЧАКВА БОЙКО БОРИСОВ ЗА ДА ГОВОРИ ЗА ГАЗТА!!! АМИ ЕТО Я ИСТИНАТА!!!