116

Ееехх

преди 5 години

Срамота бе хора!!! Пенсионерите ни дотежаха, после децата, после болните... 😢Тука е лесно да нападаме тези групи - какво ще ни направят нали? Държавата нямала пари за тях, а има за неправомерна помощ само за кръга Ковачки от 2,5 МИЛИАРДА!!! А другите??? Ама там мълчим - опасно е!!! Дайте за тези 200 милиона, които евентуално може да им пооправят паричките да викаме! Направо ме отвращават някои коментиращи!!!

115

1

преди 5 години

До до 114,точно такива питриоти,бай тошо ги пращаше в Белене,а сега се нахраниха,и като въшки излязоха на челото ,на народа,продават,българско гражданство.

114

Анонимен

преди 5 години

Срам и позор ЗА Г.РБЕРАСКАТА С.*** и паричен фонд ОСТАВКА веднага

113

до 114

преди 5 години

ами ти ве патриоте ако беше живял по баи тошево време щеше да бъдеш наголямата страхлива мишка за да оцелееш сега всеки може да се прави на юнак и да говори анонимно такива простотии като теб

112

Мухаха

преди 5 години

Каакъв ЗОР за няколко лева отгоре за пенсионерите и то след година и каква бързина когато става въпрос за увеличаване на депутатски заплати винаги гласувани от днес за утре и с пълно мнозинство както от комунисти така и от гербери и депесари и "патриоти" ..... пълно мнозинство, никой против, никой въздържал се, без дебати , без протести или обвинения в популизъм и обслужване на нечии интереси ..... КАКВА РАЗЛИКА........

111

Анонимен

преди 5 години

А на мигрантите се полагат по 1100 на месец, въпреки че са се довлекли незнайно от къде.

110

Анонимен

преди 5 години

По въпроса за пенсиите съм съгласен с кому нягите от герб бсп дпс и атака.тези пенсионери от 44та година лижат задниците на бкп и москва.точно това заслужават от техните другари.при кому нетата милост няма

109

Анонимен

преди 5 години

212 лева за човек с трудов стаж!? А на *** помощите без стаж колко са? А на т.нар. "мигранти" по колко? Защо мразите своите и храните чуждите? Други въпроси нямам!

108

Анонимен

преди 5 години

Махайте се! Изчезвайте! Не ви дишаме повече!

107

Анонимен

преди 5 години

Оставка!

106

Анонимен

преди 5 години

Повечето от пенсионерите,които сега недоволстват са хора работили на длъжности с ниски заплати,съответно малки вноски и като следствие,сегашните ниски пенсии!Навремето работил за 150-200 лв,сега получава 250,300 или повече,но реве че пенсията му е малка?!

105

Анонимен

преди 5 години

Оставка!

104

ЕНЬО ДОМУЗА

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТОЧНО КОЛОНИЯ А ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ ....ПО ПРАВО РОБОВЛАДЕЛЧЕСКИ СТРОЙ!!!!ЗА СПРАВКА СЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВИЖ:ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ.

103

Швед

преди 5 години

ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДНА КОЛОНИЯ КОЯТО ИМА ПО ГОЛЕМИ ДОХОДИ ОТ КОЛОНИЗАТОРА ТОГАВА СИ ПРОМЕНЕТЕ ИСКАНИЯТА...

102

Циник

преди 5 години

У нас пенсията е "хипотетична" ... докато не опре до собствения ни r*з! Но тогава вече е късно. Настръхвам какво ли ще е да трябва да живееш със 150? месечно ... и с тях да посрещаш сметките за храна, ток , вода, парно , телефон , телевизия, лекарства , и евентуално автомобил...Бягайте докато е време ... или спестявайте бели пари - за черни дни!

101

оффф

преди 5 години

До Анонимен 96 какво да ти кажа , примири се - ще плащаш .иам категория хора , хора с увреждания - психичноболни , онкоболни , с неврологични заболявания и т.н . Схвана , нали ???? Тези хора и да искат да работят , никой не ги наема / стига да са физически пригодни /. тези хора няма как да оцелеят , ако няма социална система . Ноооо за твоя радост - тези плащания в БГ са толкова минимални , че не знам какво си се затръшкал ПС - спри да тролиш , не си интересен

100

Циник

преди 5 години

И пак някви свирчовци си мислят, че плащат нечии пенсии. Скандалното е, че наистина у нас - за да "прекараме" данъчните и ( все повече пропадащата ) държава огромна част от работещите се осигуряват на МРЗ ... изтрезвяват чак като "наближат финалната права" . А има и наглярчета , които твърдят , че плащали пенсията на родителите ми ( бог да ги прости !) , макарче двамата заедно имаха близо 90 години стаж! В България - е декамеронов "Празник по време на чyмa!" Пенсията е "хипотетична" , докато не

99

И аз искам

преди 5 години

Така и така няма да стане, ама и аз искам увеличение-щом от минималната пенсия ей така от 200 лева ще става 300, то искам моята от 910 да стане 1365. Може и 1350. От мен да мине. Лева, не евро. Спокойно :)

98

Антитарикат до 96

преди 5 години

До АнонименТи да издържаш мен????За какъв се помисли????Аз си оправям живота без да мрънкам като тебе. Призовавам за повече човещина, а не да ми оправяш старините. Жалка история. Нищо няма да оставим като наследство.

97

Анонимен

преди 5 години

ПО НЕЯСНИ ПРИЧИНИ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НЕ ПЛАЩАТ СОЦИАЛНА ОСИГУРОВКА.ТОВА СА ЧИНОВНИЦИ, МВР, АРМИЯ, СЪДЕБНИ СЛУЖИТЕЛИ И ДР.