108

ognyanz

преди 5 години

Украинските кораби съзнателно са навлезли в руски териториални води, и то, забележете, в район, който е бил в териториалните води на Русия и преди анексията на Крим. Така че каква "агресия на Русия". В случая има предизборна акция на президента на Украйна Порошенко, та дано си качи рейтинга.Моряците може и да ги освободят, а някои (т.н. "контраразузнавачи" на корабите им) може и да полежат в затвора - присъдата за подобно престъпление в Русия е до 5 години.

107

Скептик

преди 5 години

Полша има Украйна за колония, а България къде се бута.

106

Толкоз!

преди 5 години

След два месеца.

105

Анонимен

преди 5 години

А нашето подобие на президент какво измяука?

104

до 104

преди 5 години

кои са нормалните народи ? кимчо в северна корея къде избива хората с оръдия заради садистичната си извратеност ? приятелчетата на путинчо от иран , които избоват с камъни ? венецуелския тиранин мадуро къде докара хората си до просешка тояга ? комунистическитер диктатури в източна европа къде ми ги докараха калните руски ботуши ? Кои бе червен каскет ?

103

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

102

М, да ...

преди 5 години

Между руснаците и украинците за предпочитане са първите! Руските политици държат на страната и народа си, а украинските политици-политиканти продадоха народа си/както българските/!пп. покажи приятелите си да видим кой си ти!?

101

Зло

преди 5 години

Оста на злото на 21 век: САЩ - Англия - Израел - Саудитска Арабия - Полша - фашистката хунта в Украйна.Това са враговете на нормалните народи стремящи се към мир. Това са най-големите провокатори и военнолюбиви кръволоци! Заради тази ос е възможна трета световна война, която да заличи човечеството.

100

М, да ...

преди 5 години

"Няма съмнение, че Русия е агресор и за пореден път се случва нарушаване на споразуменията, сключени между Русия и Украйна. И това не може да се приеме"---------------Без тия! поляка да не ни / България/ замесва/въвлича в чужди /не наши бг/ конфликти!

99

Маке

преди 5 години

До Вангатова са глупости ...ванга не е казвала подобно нещо ....совен ако ти нес казваш Ванга ....имай срама и не петни името на светицата!В българия нямате морал ...нямате срама ...нямате вяра ... асе чудите защо сте зле !!!

98

Ванга

преди 5 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

97

Анонимен

преди 5 години

Поляците са въртиг.... И поради това са страдали исторически. Хем мразят Русия, хем мразят Германия. Хем не искат да са в ЕС и слугуват на САЩ, хем искат да папкат еврофондове. Не става така. Заради действията си вече няколко стотин ядрени ракети са насочени към Полша. Ако избухне война, горко им. В същото време Германия се настрои срещу тях и ще им спре икономическите аванти. Колкото и да лобирате срещу Русия и срещу ЕС, истината е, че сте съседи на Германия и Русия, не на САЩ. Пак ще ядете бой

96

Анонимен

преди 5 години

Полската президентша прилича на жена от Европа а на какво прилича "ефирното създание"до Гадев не смея да кажа....че не е политкоректно да се обиждат всякакви малцинства,по пол и произход.

95

Анонимен

преди 5 години

Украинците още не са готови за самостоятелна държава --това се вижда съвсем ясно .А когато станат готови щеса загубили половината оттериторията си . Вместо да саблагодарни на Русия че излязохаот СССР с територия по-голямаот всяка друга европейска държавас изкл. на Русия , те тръгнали да се самоубиват .

94

1111

преди 5 години

а чрез военното положение, хората в тези области ще изпитват затруднения, да не говорим, че голяма част от тях са руснаци или подържат Русия.

93

Анонимен

преди 5 години

Да крадеш това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !Да крадеш много това е БИЗНЕС !Да грабиш целия народ това е ПОЛИТИКА !Да ограбиш цялата планета това е ТРАНС-АТЛАНТИЧЕСКА ЦЕННОСТ !

92

1111

преди 5 години

Украинците са направили провокацията за да се обяви военно положение. Даже на украинските военни им е наредено да не спират и ако се опитат да ги спрат - да стрелят! Били са изпратени на заколение. Те обаче не са посмели (разбираемо е още повече руснаците вдигнаха изтребители, хеликоптери, заприщиха под моста :), а те с някакви пробити корита :) ). Обаче не знам кой ще "намаже" от цялата работа, защото Путин е заявявал открито, че областите около Черно Море са руски.

91

Анонимен

преди 5 години

На Дуда жена му прилича на изрусен тролейбус.

90

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха, отявления *** и копейкаджия Радев призовава за сдържаност и освобождаване на отвлечените украинци от руските началници на Радев всъщност най-големите морски бандити и пирати на 21 век.

89

Анонимен

преди 5 години

Този пък какво прави тук? Да се маха. Не искаме проблеми с Русия заради откачените поляци. Искаме мир и разбирателство. Русия не ни е враг. Колкото и американските нпо-та да се опитват да ни настроят - не става. С Русия имаме дълбоки исторически и културни връзки.