128

Добър президент

преди 5 години

Дуда е егати ЦРУ-шника, добре че е Радев покрай него да го балансира с умерените си изказвания.Ако на Дуда му влезнат украинците в къщата ще опищи орталъка и ще иска възмездие.И нема да настоява за освобождаване на украинците, а ще реве за справедлива присъда от полския съд по полските закони за неприкосновеност на личната собственост.Радев демонстрира класа, не се бърка в националното право на суверенна държава, относно умишлени нарушения на националните и граници, провокирани от САЩ.

127

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименХрушчов питал ли е руснаците, когато е подарил Крим? Референдум, може би, а?......................Абе стига с тези глупави и отчаяни опити да търсите оправдание и то не за български простотии ,а за руски простотии ! Хрусчов питал ли е , Кенеди питал ли е , Живков питал ли е и прочие ?! Все едно аз да задам същият глупав въпрос - Живков направи ли референдум преди да ни натика във Варшавския договор ?! Няма такива неща ! Щом едно правителство е подписало договор ,това е закон !

126

Анонимен

преди 5 години

Ще се опитам да бъда максималко НЕциничен, сдържан, културен...И затова, ще ви кажа, че ми е пределно ясна цялата ситуация, но ми е писнало на пaтката от олигoфрeни и хора, които не е ясно с какви користни цели пишат коментари, дали заради мизерно заплащане или пък от малоyмните им лични вярвания, схващания и погрешна интерпретация на заобикалящия ги свят. Една подсказка... от години наред вече, се провеждат елементи на асиметрична война, в частност дезориентация на и без друго глyпавите хора.

125

Анонимен

преди 5 години

Тези води са руски още преди Крим. Никакви договори не важат. Украинците са действали криминално и не са се съобразили с директна заповед на военните. Всеки нормален човек ще спре лодката си ако насреща имаш руския черноморски флот. Руснаците са в правото си. Американските нпо-та вият като сирени ама вече не вярваме на сълзи.

124

привет от Германия

преди 5 години

До Държавна сигурностТрябва да си природно ограничен за да не можеш да загрееш, че се търси ПРОВОКАЦИЯ. ЦРУ е дало зелена светлина на Порошенко да прати корабите. Руснаците са ги предупредили да спрът, но онези не са ги послушали..............................Природно ограниченият си ти ! Каква провокация ще се търси с тези кораби след като те по силата на подписан договор имат право свободно да плават в тези води ?!И кои са руснаците да блокират пътя след като са подписали договор ?!

123

М, да ...

преди 5 години

До привет от ГерманияСтрува ми се, че украйнците искат само да вземат без да дават дори елементарно уважение! За украинците Русия едва ли не им е задължена! Предпочитам страната ни /БГ/ да е неутрална в техния /руско-украйнският / конфликт!

122

Държавна сигурност

преди 5 години

До привет от ГерманияТрябва да си природно ограничен за да не можеш да загрееш, че се търси ПРОВОКАЦИЯ. ЦРУ е дало зелена светлина на Порошенко да прати корабите. Руснаците са ги предупредили да спрът, но онези не са ги послушали. На борда на кораба е имало хора от украинските служби. Чиста провокация. Така васалчето си гарантира нов мандат. А че ще мрът украинци много важно. Добре че руснаците не се поддадоха. Иронично, руснаците мислят повече за живота на украинците от хунтата в Киев.

121

привет от Германия

преди 5 години

До М, да ...Твой проблем щом си мислиш ,че когато човек пише истината е пристрастен и пеше от емоции ! Лъжа ли е ,че Русия подписа договор с Украйна през 2003 г. за свободно преминаване по тези води ?! Лъжа ли е ,че руснаците подписаха договор ,че дават Крим на Украйна ?! И когато човек стане да ги казва тези неща , рубладжиите веднага му слагат етикети ! Да сте живи и здрави ,но не сте хора !

120

М, да ...

преди 5 години

До привет от ГерманияА твоето е пристрастеност, емоция - омраза! :))

119

М, да ...

преди 5 години

До 121 АнонименАнджей Дуда е нагъл и коварен тип! Нищо мъжко в подлецът! Радев що не проучва гостите си, м ?!?

118

Анонимен

преди 5 години

Щом задействат летеца за такива дреболии, значи са го оценили като не перспективен. За момента не е достигнал Плювниьо, но има време да го направи. С такъв материал разполагат с такъв работят. Боко е умерен, щото Юнкер и Меркел му спускат кой кой е в голямата игра. С паляците и техните господари играят само крайните евроатлантици. Та летеца и той е под контролен там. А може би и Хунелия, е с връзки за които не се знае. Решетников е мит за публиката, по скоро синчето е "правилната" среда.

117

Агресор

преди 5 години

До браво на _Поляка ясно и открито казва на Радев трябва ягодоберачи !

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонименкакви руски води бе лилипут ? русия нарушава договора от 2003 г

115

винаги

преди 5 години

Поляците са обикновен. политическ. простит...........

114

Анонимен

преди 5 години

Грешка на президента Радев. Точно сега не биваше да кани този пудел. Така се създава "ситуация" с която излизаме пред руднаците като подръжници на украинската хунта и на фашистка Полша. Крайно излишно. Кой знае как са го притиснали да подкрепи официално враговете на Русия... какъв призив ще правиш при такава долна и мръснишка провокация? Когато моряците си излежат присъдите и се научат да не влизат в руски води без разрешение ще ги пуснат. Не падаме от марс, стига са лъгали трoловете.

113

Анонимен

преди 5 години

Всяко преминаване под мост има правила !Всеки може спокойно да прочете правилата в интернет !Дори в пристанище да влезне кораб трябва да чака ред !!!!

112

браво на поляка

преди 5 години

Ясно и открито казва ,че Русия е агресор и окупатор ! А нашият *** се страхува руснака да не се обиди ,че после лошо ни си пише ! Страхливци сме и такива ще си отидем от този свят ! Такива нации като нашата винаги са били роби на някой !

111

Анонимен

преди 5 години

Кой ?

110

Анонимен

преди 5 години

До до 104Русия и ЕС са далеч по-нормални народи от САЩ-войнолюците. Или двата им пудела работещи СРЕЩУ Европа - Полша и Англия. Англосаксонец ли е му цапни един шамар - винаги ще има за какво. Не руснаците запалиха цял свят през последните 20г.

109

Анонимен

преди 5 години

Що не отидат в Израил или да поплуват покрай американците? Клоуна петрушенко иска пак да президент,то се знае..Русия е добра,но всичко си има край..Сега доста ще се помъчат моряците-- без сланинка с чесън и горилка времето ще спре...Политика храни само политиците,не народа...