88

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

87

Анонимен

преди 5 години

Радев не знае ли, че който минава под Руския асфалтиран мост ще плаща ТОЛ такса ако не си пати ТОЛ таката превозното средство се конфискува това е евроатлантическо.

86

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 86: Да, повдигат им обвинения, а вече и ги показаха и какви показания дават. Просто за пореден път са пробвали докъде могат да стигнат. Предупреждавали са ги от руските кораби, че навлизат без разрешение в руски териториални води. Не спират. Накрая се е стигнало до стрелба и таран на един от катерите им. Сега ще си помислят преди да опитат пак.

85

Анонимен

преди 5 години

пРезидента ТИ Гадев наистина е кръгла 0,вместо да говори че в "Крим се вее руско знаме и това е факт"можеше да каже на поп Киро да каже на батюшка-царь Путин че тия работи дето ги правите НИСЪУБАИ...Ама като си е руски пРезидент как да го каже!!

84

Анонимен

преди 5 години

Навремето САЩ финансираха и насъскваха най-големите ислямисти срещу СССР. Сега насъскват най-фашизираните страни в Европа (Полша и Украйна) срещу Русия. Чичко Сталин е бил прекалено щедър към страна, която ги мрази. Ако бях аз щях да оставя на Полша 1/5 от сегашната й територия. А той им хариза развити немски територии с площта на ДВЕ Българии. И излаз на море им даде. И им изгони малцинствата. И от изтребление ги спаси. Сега за благодарност поляците викат "смърт на руснаците"...

83

Анонимен

преди 5 години

В Русия след залез руснаците нямат право да отидат на брега и да влязат в морето .Дали е добре или зле не знам .Но в съда в Симферопол вечеповдигат обвинения на украинцитеза нарушение на границата .

82

Анонимен

преди 5 години

Може Полша да е фашизирана не знам,може да са фашизирани и чехи,и унгарци,и словаци,и румънци,и австрийци,ТРАГЕДИЯТА Е ЧЕ ЕДИН МИЛИОН ОТ ШЕСТ МИЛИОНА имащи право на глас в България СА ФАШИЗИРАНИ РУСОФИЛСКИ БОЛШЕВИКИ.ЗАТОВА ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ КАТО ПИТА РАДЕВ,ЗАЩО ТАМ СА ПРЕДИ НАС>>>Е ЗАТОВА!!

81

Анонимен

преди 5 години

Тия двамата нямат ли си друга работа, та се навират в шамарите на Русия?И от какъв зор трябва да се освобождават въоръжени бандити, нахлули в чужда територия без разрешение?Сега очаквам двамата *** да поискат и медали да им дадат...Интересно каква песен щяха да запеят поляците, ако три руски военни кораба им навлязат в териториалните води и започнат да си играят на гоненица с техните граничари?

80

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 81: Много ти е плитка логиката. Като няма какво смислена да кажеш, поне си трай.

79

Анонимен

преди 5 години

400 души с акъла на Влодо Черноземски искарали двете балкански войни и щурмоваци от Псв + македонските данданий сравнено с тях днешния руски спец наз са жалки джендърчета Факт

78

Анонимен

преди 5 години

"Дуда е провокатор" у бре,*** така е то ,като тука има повече изтрещели русофили които не знаят руски обаче дори от Вишеградската четворка взети заедно...ДУДА КРА/ТУНО е ПОКАНЕН от женерала ВАШ,но въпреки всичките му извънземни способности не е предугадил поредната агресия на руските бояришници.По логиката на северноазиатците Турция трябва да арестува всички чужди кораби минаващи през Босфора!!

77

Анонимен

преди 5 години

Българският президент е една нула .Вместо да посъветва украйна немедленнода започват да подобряват отношениятаси с Русия пак мънка някакви нелепости .

76

ognyanz

преди 5 години

Украинските кораби съзнателно са навлезли в руски териториални води, и то, забележете, в район, който е бил в териториалните води на Русия и преди анексията на Крим. Така че каква "агресия на Русия". В случая има предизборна акция на президента на Украйна Порошенко, та дано си качи рейтинга.Моряците може и да ги освободят, а може и да полежат в затвора - присъдата за подобно престъпление е до 5 години.

75

Анонимен

преди 5 години

Полша е една малка, комплексирана и фашизирана страна, слуга на САЩ, която би предпочела да е зле, стига и Русия да не е добре. Опитват се да блокират всякакви изгодни икономичеси проекти между Русия и Германия не защото искат да са добре, а да са зле съседите. Е, съседите им просто ги заобиколиха и им показаха колко "насериозно" ги взимат.И под фашистка имам предвид 100% фашистка. Там има чудовищни фашистки маршове с половин милион хора, на които се призовава да се избият всички руснаци.

74

обективен

преди 5 години

Не разбрах генерала дето все е в насрещното платно издал ли е заповед на руснаците или подражава плевенличо Итересно като е генерал коя генералщабна академия е завършил Вместо да се изказва неподготвен по-добре да укроти жена си щото го прави за смях

73

Анонимен

преди 5 години

Дуда е един провокатор дошълда ни създава неприятности .

72

Анонимен

преди 5 години

Пууу каква изненадваща неприятна ситуация за другаря Гадев,понеже посещението е било отдавна договорено поредната МАЛумщина на руските шовинисти постави в небрано лозе женерала "наш".От немай къде се солидаризирал с полския си колега а когато полякът казва че "безспорно Русия е АГРЕСОР и ако се наложат нови санкции на Русия Полша ще ги подкрепи"тогава в тоЙзиЙ момент вероятно женерала "наш"саапопотил отесекаде.хахахха!!Борисов същия лаладжия по отношение на Русия,тука си приличат двамцата !!

71

Ванга

преди 5 години

Може и Китайска Окупация на Кремъл

70

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали е на бкп , бсп нов главата му цари пълен хаос .Украинските катери са извършилинарушение защото са нямалипари за лоцман . За да минат презруски териториални води и подмоста се иска разрешение и се плаща за лоцман . Аз предлагамтия двамата президенти да се бръкнати да платят , а не да оправдаватнарушението .

69

Анонимен

преди 5 години

Не си прави майтап че две чети от старото ВМРО като нищо ще стигнат да вземат крим