148

Анонимен

преди 5 години

Румен е същата букова дъска като Ангел Марин. Дето на следващия ден след встъпването в длъжност заяви че ракетите СС-20 и СС-22 нямат отношение към националната ни сигурност и могат да се нарежат.Всеки комунист си има цена!

147

Привет от Япония

преди 5 години

Разбираме, че русофобията е професия и слугувате на САЩ.Ама по- полека, Азия и Европа не са САЩ.Скоро няма да има кой да ви плаща, по-провалени държави от Полша, Окраина, България няма, трън в нещо си е Русия. Тепърва САЩ ще си плаща и платените им слуги за всички нещастия, които причиниха на Европа-вкл. и Гервания, Азия, Л. Америка, Аэрика, Близък Изток.Няма нормално общество, което да не се отвращава от антихуманност, и липсата на морал в САЩ,дива агресия, както и на сателитите им в Европа!

146

Анонимен

преди 5 години

За голямата си територия и население Украйна трябва да е благодарна не на Съветския съюз а на Англия и Франция. След ПСВ откъсват огромни парчета от Австро-унгария и ги харизват на иначе загубилата войната Русия.

145

генерал Румен Радев

преди 5 години

E щом даже главната yшaнкa Радев казва да се освободят няма лабаво.

144

генерал Румен Радев

преди 5 години

E щом даже главната *** Радев казва да се освободят няма лабаво.

143

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименЕ ти ся кво ще се мъчиш да пробутваш теории , че щом украинците са решили да си сменят управниците и да изберат прозападно ориентирани управници значи всичко това е по заповед на САЩ ?! Много сте наивни бе ! Ние по заповед на САЩ ли протестирахме срещу комунизма и руската окупация ?! Няма такова нещо , беше ни дошло до гуша и излязохме на улиците да скандираме - 45 г. стигат ! Същата работа е и с украинците ,омръзна им ог руско робство ! А вие рубладжиите продължавайте да вините САЩ

142

Привет от Япония

преди 5 години

По-зле от маке са укропитеците, Радев в качеството си на какъв се бърка в Руската Външна политика? Сетих се, през мисълта му не е минавала идеята, че Черно м. трябва да е свободно от военно присъствие. Друго си е да слугуваш на САЩ, все пак си е техен проект.Укропитеците като събарят паметници на Ленин и Сталин, да си помислят, че лошата Русия им подари 90% от Окраина. Логично е сега да си я върнат.Подаръци се правят на любовница и приятели.Укропитеците не са приятели на Русия,нито любовници

141

Анонимен

преди 5 години

До 145 Като толкова много години сте се борили срещу руските окупатори,защо на 2 пъти ДОБРОВОЛНОвлизате в Руската империя!Първия път националният ви герой Богдан Хмелницки моли руския император ,да приобщи Украйна към Великата Рус!

140

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияМного си наивен брато, и аз бях като теб, но човек с възрастта или може да поумнее или да си остане ***! Майдана си беше акция на цру. Знаеш ли колко лесно се прави протест в днешно време при положение, че никой народ не си обича политиците? Палиш фитила на социалните мрежи, плащаш на ултрасите и на разни радикали да водят стадото и да се бият с полицията, а на медиите нареждаш да груxтят. Нюланд (г-жа f*ck the eu) даже раздаваше курабийки хаха майтап. Те ти Майдан!

139

Анонимен

преди 5 години

До 143Колегата е прав!За голямата си територия и население Украйна трябва да е благодарна на Руската империя и СССР!Ако още от средновековието имаше независима Украинска държава ,то Полша,Австро-Унгария,Румъния ,а също и Русия /с мерака сди за излаз на Черно море/щяха доста да смалят Украйна.

138

баланс в думите

преди 5 години

Украйна- майданците в Киев са *** на САЩ, полските политици на Англия и САЩ- известни факти от историята на 20 век и 21 век.И двете държави като *** на САЩ и Англия+ такива като Плевнелиев търсят провокации, конфликти, заплахи да запалят война в Европа.Радев просто демонстрира класа в това сложно време, отстоява мнение съвпадащо с интересите на българските граждани, за разлика от други, дето подписват договори и конвенции без да гледат, и повтарят каквото им каже ъмерикън ембаси.

137

привет от Германия

преди 5 години

Украинският народ е достоен за уважение ! Вижте колко години сам се бори срещу руските окупатори ! Руските сметки не излязоха , въобразяваха си ,че за няколко дни ще окупират източните части на Украйна , но браво на украинците не се дават лесно ,борбата продължава и хиляди руски солдати без опознавателни знаци се връщат с ковчези в *** ! Кой народ може да се похвали ,че сам е воювал срещу руските окупатори ?! Вечна памет на зигиналите за свободата на родината си украинци !

136

Анонимен

преди 5 години

Дуденцето го е яд, че Русия е велика и независима, а Полша е дребно васалче, дето в цялата си история само на бой, е... и сръбска музика е било. Украйна е това което е благодарение на Русия! Ленин и Сталин дават 2/3 от територията на Украйна! Хрушчов им дава Крим - 90% руско население! Сталин ги индустриализира. По времето на СССР са индустриалното СЪРЦЕ на страната, произвеждат всичко, имат ядрен арсенал от 1700 глави (на трето място в света). А сега предадоха Русия, вместо да търгуват!

135

Анонимен

преди 5 години

"Територията на геопилитическото творение Украйна е толкова голяма благодарение на Русия, нейната мощ, влияние и воля!"Фактът, че си написал такава върховна проcтотия и толкова хора са ти я харесали, значи само едно... че народът масово е MAЛOУМЕН!!! По всичко личи, че хората масово са неуки и не са учили история НИКОГА!!! Никога не са учили за Династия Рюрик, за Киевска Рус, Московска Рус, Златната орда, Княгиня Олга, Светослав 1-ви, Жечпосполита, Иван Мазепа, Емския указ... пълно невежество!

134

До привет от Германи

преди 5 години

Твоята "Германия" някой *** на гарата в Каспичан ли е?

133

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияСкрий се нпо-шке и стига си си изсмуквал от пръстите. Обясни ти вече човека по-долу, че има договор за преминаване през международни води на азовско море, но не и за преминаване през териториалните където са се запътили укропите. Смешен си. Ходи в яслата да разправяш лафчетата и лозунгите за "***". Агитпроп

132

не може да бъде!

преди 5 години

В играта на големите котки в цирка пуделите се допускат само в краен случай!А когато има и мечка-в никакъв случай!Хаам- и от пудела остава само каишката!?

131

погр.ебален агент

преди 5 години

Най ми харесва, че във връзка с военното положение в Украйна, карат украинските деца да копаят окопи в дворовете на училищата, а всеки мъж в наборна възраст, трябва постоянно да носи на гърба си раница със суха храна за три дни.

130

щом искат добре

преди 5 години

Скоро на Лвов ще му викат Украйна, както са тръгнали майданците на Нюланд в Киев.Порошенко е пътник с военно положение или без, както САЩ и Англия.Времето се мени, историята се завърта.

129

Анонимен

преди 5 години

"Хрушчов питал ли е руснаците, когато е подарил Крим? Референдум, може би, а?"Крим е "заменка", за Таганрог и земя около него. Ама няма откъде да знаете, защото сте пpоcти.